Wedden op match RFC Seraing – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 januari 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League komen RFC Seraing – RSC Anderlecht deze zondag tegenover elkander te staan in het Pairaystadion. Beide teams hebben het dit seizoen niet gemakkelijk en azen op elke punt. Welk team wordt de primus? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be door te wedden op uw favoriet voor deze voetbalmatch in Luik!

Jean-Sebastien Legros: “Klaar om Anderlecht te ontvangen”

In de Jupiler Pro League staat RFC Seraing er niet best voor. De ploeg van coach Jean-Sebastien Legros staat op de laatste plaats, maar kan bij winst op RSC Anderlecht al een plaatsje stijgen op de tabel. De coach van de Rode Lantaarn wil dan ook niet opgeven nu RSC Anderlecht op bezoek zal komen. Er is vertrouwen binnen de groep en we zijn klaar om Anderlecht te ontvangen”, zegt de trainer van Seraing.

“Zondag zal RSC Anderlecht hier zijn”

Dit jaar speelde Seraing al de Luikse derby tegen Standaard en gaat de ploeg van coach Legros komende week op verplaatsing bij Racing Genk spelen. De coach hoopt zijn ploeg in goede banen te kunnen leiden. “We hebben een zwaar schema. Nu moeten we blijven hard werken, we hebben geen andere keuze. Zondag zal RSC Anderlecht hier zijn”, zegt de coach van de Métallos.

Brian Riemer: “Er ligt druk op de RFC Seraing match”

Ook bij RSC Anderlecht is het geluk ver te zoeken. De ploeg van coach Brian Riemer verloor voorbije woensdag van SV Zulte Waregem en dat geeft de Deense oefenmeester niet veel vertrouwen richting de match tegen RFC Seraing. “Domme, domme individuele fouten nekken ons. Zoals we nu spelen gaan we geen wedstrijden winnen. De druk op de komende wedstrijden zal alleen maar toenemen. Het is aan ons om op te staan”, bevestigt de coach van Paars-wit.

“Wedstrijd winnen bij Seraing”

De coach van RSCA is er dan ook niet gerust op of de kans bestaat dat Anderlecht naar tweede klasse zakt. RSCA staat twaalfde. “In voetbal is alles mogelijk. Ik kan hier wel zitten beweren dat dat nooit zal gebeuren, maar dan moeten we dringen onze wedstrijden beginnen winnen. We moeten zondag winnen van Seraing”, besluit Riemer.

Statistieken

Na 21 speelronden staat RSC Anderlecht op de twaalfde plaats van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Riemer haalde 24 punten binnen. RSCA heeft daarmee negen punten meer dan rode lantaarn RFC Seraing dat met vijftien punten concurreert met KV Oostende (zeventien punten) en SV Zulte Waregem (negentien punten).

Head 2 Head

RFC Seraing en RSC Anderlecht speelden op 11 december 2021 voor de laatste keer tegen elkander in Luik. De ploeg uit Brussel wist toen met 0-5 te zegevieren van Seraing. Ook de match in Brussel werd door Paars-wit gewonnen met 3-1.

Huidige vorm RFC Seraing

RFC Seraing wist op de eerste speeldag van 2023 te zegevieren van KV Oostende. De ploeg van coach Legros zegevierde met 1-2 van de Kustploeg. Vervolgens werd de Luikse derby met 1-1 een gelijkspel bij Standard op Sclessin. Voorbije week ging het terug mis op bezoek bij KV Kortrijk. Métallos verzuimde punten te pakken en verloor er met 3-2.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht begon het nieuwe kalenderjaar met een thuismatch tegen Royale Union SG. Het team van coach Riemer verloor de Brusselse derby met 1-3. De klassieker bij Club Brugge leverde wel een punt op voor Paars-wit. Op Jan Breydel werd het 1-1 tegen de eeuwige rivaal uit Brugge. Midweeks ging de match tegen SC Zulte Waregem verloren met 2-3.

Lappenmand

RFC Seraing heeft met doelman Timothy Galje, middenvelder Abou Ba en aanvaller Marius een aantal spelers in de lappenmand bivakkeren.

Bij RSC Anderlecht kan men niet rekenen op verdediger Hannes Delcroix, middenvelder Lior Refaelov en aanvaller Julien Duranville. Het drietal van Paars-wit verblijft om diverse redenen in de lappenmand van de Brusselse ploeg.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match RFC Seraing – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten ook een zege van RSCA en zetten bij de online bookmakers in op een 0-1 zege van de Brusselse equipe. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen RFC Seraing – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren verwachten een driepunter voor de ploeg van coach Riemer. De strafste odds zijn dan ook te scoren bij een zege van Seraing. Pakt de ploeg uit Luik drie punten, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 5.50 keer de inleg scoren met een correcte voorspelling op winst van Seraing.

Een gelijkspel is ook een straffe quotering waard. In het 1X2 spelsysteem staan de pre-odds op maximaal 4.20 keer de inleg ingedeeld als beide teams de punten gaan delen.

Een zege van RSC Anderlecht wordt het meest voorspeld door voetbalgokkers. De Belgische wedkantoren hanteren een quotering van maximaal 1.62 keer de inleg als RSCA drie punten pakt in Luik.

De Jupiler Pro League match RFC Seraing – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 22 januari om 16:00 uur in het Pairaystadion te Luik. Gaat één van deze teams dit weekeinde zegevieren? Wat uw voorspellingen ook zijn, word de primus door de correcte weddenschap in de vullen bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN