Wedden op laatste speelronden play-offs

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 mei 2021     1 REACTIE

Club Brugge is kampioen, zoveel is duidelijk. Maar in de laatste speelronden wordt er op diverse fronten nog ferm gestreden. Aangezien bekerwinnaar KRC Genk de Champions League boven de Europa League verkiest, komt die plek vrij voor de nummer drie in PO1: Anderlecht of Antwerp. In PO2 maken KAA Gent en KV Mechelen onderling uit wie er naar de laatste voorronde van de Conference League mag. Voorspel en win bij VoetbalGokken.be!

Europa League play-off: Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

Voor zowel Anderlecht als Antwerp is de laatste speeldag nog van belang. Het Europa League ticket van bekerwinnaar Genk ligt immers voor het oprapen. In een onderling duel gaan RSCA en Antwerp uitmaken wie dat ticket voor zich gaat opeisen en gegarandeerd Europees actief zal zijn tot en met Nieuwjaar.

Royal Antwerp coach Frank Vercauteren: “Iedereen moet nu zwijgen”

Bij Antwerp zijn de rapen gaar na de 4-0 nederlaag tegen KRC Genk. De match bij Anderlecht volgt al snel en dus is het zaak voor coach Frank Vercauteren de gelederen gesloten te houden: “Iedereen moet nu zwijgen en in de spiegel kijken. Als we tegen Anderlecht terug niet doen wat we behoren te doen, dan worden we ook door hen afgestraft”, spreekt hij ferme taal.

RSC Anderlecht coach Vincent Kompany: “Een erg belangrijke match: een finale!”

Vincent Kompany weet dat zondag namiddag tegen RAFC een punt voor zijn ploeg voldoende is om het ticket te veroveren. “Dat wordt nog een finale”, aldus zegt Kompany. “Een erg belangrijke match. We hebben nu al gestreden. Onze jongens moeten nog scherper zijn in dit allesbeslissende duel.”

Quoteringen Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

Bij de Belgische wedkantoren weten ze het eigenlijk ook niet meer en dus zijn alle pre-odds verhoogd naar een niveau van boven de x 2,00. Wordt Royal Antwerp de primus, dan volgt er een bookmaker bonus van x 2,95.

Bij een zege van RSCA keren de Belgische bookies maximaal x 2,22 keer uw inleg uit en bij een gelijkspel is de maximale winstbonus x 3,45 keer het ingebrachte speelbedrag.

Conference League Play-off: KV Mechelen – KAA Gent

In de Conference League play-offs wordt het vonnis voor plek één op de slotspeelronde geveld. KAA Gent gaat de slotmatch tegen concurrent KV Mechelen als fiere koploper in, maar als KVM de maat neemt van de Buffalo’s zullen zij komend seizoen een Europese campagne mogen afwerken.

KV Mechelen coach Wouter Vrancken: “We zullen klaar zijn voor finale”

Voor de ploeg uit Mechelen is het feit dat er nog kans is op een Europese campagne bijzonder. Coach Wouter Vrancken beseft dat het niet evident gaat zijn om die opdracht te voltooien, maar tankte in de voorbije matches voldoende vertrouwen om zaterdag met een goed gevoel naar Gent te trekken: “Ik merk niet dat de spelers bezig zijn met Europees voetbal. Zelf heb ik er ook nog niet over nagedacht. We zullen wel zien waar we op het eind staan. We zullen klaar zijn voor de finale tegen Gent.

KAA Gent coach Hein Vanhaezebrouck: “Er is maar één optie: winnen!”

KAA Gent miste haar start bij de Europa League Play-offs, maar herpakt zich net op tijd om als primus de slotronde in te gaan. Coach Hein Vanhaezebrouck weet dat die remonte voor niets is als er zaterdag verloren wordt van Mechelen: “Voor ons is er maar één optie en dat is winnen in Mechelen. Het is een goede ploeg en zij hebben hun typische kwaliteiten. Maar wij hebben ook onze kwaliteiten en die komen meestal naar boven in dat soort wedstrijden.”

Doelpuntenfestijn

“Ik denk niet dat het een 0-0 of 0-1 wordt. In onze onderlinge wedstrijden vallen altijd wat doelpunten, dat zal nu niet anders zijn”, voorspelt KAA Gent T1 Vanhaezebrouck.

Quoteringen KV Mechelen – KAA Gent

De Belgische wedkantoren zien de Belgische Pro League play-offs als een mooie kans om voetbalfans alvast aan zich te binden richting het EK van komende maand. De pre-odds zijn dan ook meer dan straf.

Winst voor KVM in het duel tegen Gent staat bijvoorbeeld op maar liefst x 3,28 keer uw inleg! Een andere ferme pre-odd zien we bij een winnende voorspelling op Gent. Daar pakt u sowieso het dubbele van uw speelgeld en scoort u maximaal x 2,05 keer het ingelegde wedbedrag als KAA Gent de maat neemt van Mechelen zaterdag.

Een gelijkspel en dus extra time, zorgt voor een quotering van x 3,75 keer het ingelegde speelbedrag en is dus bijkans ook zeker en vast fraai genoeg te noemen om goesting van te krijgen!

De factor Villarreal

Tot slot is er nog de factor Villarreal. Waarom is dat van belang? Als Villarreal de Europa League finale wint van Manchester United, dan mag het naar de groepsfase van de UEFA Champions League. Er komt zo een plekje vrij in de poules van de Europa League, dat een Belgische ploeg kan innemen.

De Conference League beslissingswedstrijd KAA Gent – KV Mechelen vangt aan op zaterdag 22 mei om 20:00 uur. De Europa League beslissingsmatch Royal Antwerp – RSC Anderlecht in de Championship Play-off wordt deze zondag om 18:30 uur bekampt.

Speelt u mee met VoetbalGokken.be? Hier scoort u de beste odds en deals voor deze matches die bepalend gaan zijn voor de Europese tickets voor volgend seizoen.


Reacties

casinoking
22 mei 2021

Ik heb een voorgevoel dat Royal Antwerp de laatste speelronde wint. Gegokt op 2-1 voor RAFC

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN