Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp FC – Racing Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 oktober 2022     0 REACTIES

Royal Antwerp FC en KRC Genk treffen elkander deze zondag in het Bosuil Stadion. Het is de ontmoeting tussen de koploper en de nummer twee van de Jupiler Pro League. Welk team zegeviert dit weekeind in Antwerpen? Bezoek de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en zet uw voorspellingen om in straffe pre-odds!

Mark van Bommel: “We willen bovenaan staan”

Royal Antwerp FC boekte aan het begin van de competitie de ene naar de andere overwinning, maar van de laatste vier speelronden gingen er twee verloren. Coach Mark van Bommel maakt zich er niet druk om al komt koploper Racing Genk deze zondag op bezoek. “We willen bovenaan staan, nu is dat niet zo. We zijn er wel toe in staat en kunnen KRC Genk verslaan. Maar het belangrijkste is dat je op het einde in de top vier staat. Dan start er een nieuwe competitie”, legt de coach van RAFC uit.

“We gaan niet ineens alles anders doen”

Midweeks werd de match tegen KV Oostende gewonnen met 3-0 en dat is volgens de coach genoeg reden om op dezelfde koers door te gaan. “We gaan niet ineens alles anders doen. We hebben een bepaalde spelwijze, waarbinnen we genoeg kunnen variëren. We analyseren elk duel en trekken de juiste conclusies om klaar te zijn voor de volgende match”, aldus coach Van Bommel.

Wouter Vrancken: “We zitten nog niet eens halfweg het seizoen”

Racing Genk is sinds twee weken koploper van de Belgische Pro League. Met de match op verplaatsing bij Royal Antwerp FC op de rol wil Genk-coach Wouter Vrancken niet gaan zweven. “We zitten nog niet eens halfweg het seizoen. De ambitie was de top vier – niet de titel – en dat is een realistische doelstelling”, vertelt coach Vrancken.

“Spelers zijn klaar voor topper Antwerp FC”

Toch wil de coach voor niets minder dan drie punten afreizen naar Antwerpen. “Je wilt altijd zo hoog mogelijk staan, daarvoor ben je sportman geworden. Ik ben er ook niet bang voor dat mijn spelers niet klaar zijn voor de topper van zondag tegen Antwerp FC. Ze houden de voetjes op de grond en slaan geen matchen over”, zo besluit de coach van de Genkies.

Statistieken

Na dertien speelronden staat KRC Genk met 34 punten op de eerste plaats van de Belgische Pro League. Royal Antwerp FC staat op de tweede plek met 33 punten uit dertien duels

Head 2 Head

Royal Antwerp speelde op 22 september voor de laatste maal in het Bosuil Stadion tegen Racing Genk. De Antwerpenaren zegevierden toen na een pak goals met 4-2 op de Genkies. Een ontmoeting daarvoor wist KRC Genk de punten te pakken in Antwerpen. Op 30 april 2021 werd het 2-3 voor de ploeg uit Genk.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp verloor voorbije weekeinde met 3-0 van Standard in Luik. Dat verloren duel werd midweeks goed gemaakt met een klinkende overwinning op KV Oostende. In het Bosuil Stadion werd het 3-0 voor de ploeg van coach MvB.

Huidige vorm KRC Genk

Racing Genk verloor dit seizoen pas éénmaal en dat was de eerste competitiematch van het seizoen. De match op verplaatsing bij Club Brugge werd met 3-2 verloren. Sindsdien pakte de ploeg van coach Vrancken in elke match drie punten met uitzondering van het duel tegen St. Truiden. In eigen huis werd het 0-0 tegen STVV. Midweeks werd er met 6-1 gewonnen van Westerlo.

Lappenmand

Royal Antwerp speelt zondag zonder de middenvelders Faris Haroun en Koji Miyoshi die beiden kampen met een blessure.

Racing Genk speelt zonder Mujaid Sadick en Luca Oyen. Beide spelers verblijven door blessureleed in de lappenmand van de ploeg in Genk.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royal Antwerp – KRC Genk. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet bij dit duel. Wij verwachten ook dat de teams aan elkaar gewaagd zullen zijn en zetten bij de online wedkantoren in op een 0-0 gelijkspel. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische topmatch?

Quoteringen Royal Antwerp – KRC Genk

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds in het 1X2 spelsysteem het hoogst in bij een gelijkspel. Als de teams de punten delen in het Bosuil Stadion kunt u tot maximaal x3.50 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Wint KRC Genk in Antwerpen en blijft de ploeg van coach Vrancken nog minstens een week langer koploper van de Pro League? Dan keren de wedkantoren tot maximaal x2.62 keer het speelbedrag aan u uit.

Bij een overwinning van Royal Antwerp staat met x2.60 keer het speelbedrag een gelijksoortige quotering ingesteld bij de top bookmakers in Vlaanderen.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 23 oktober om 13:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Zet u in op winst van de Great Old of gaat u voor een zege van de Genkies? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN