Wedden op Jupiler Pro League match OH Leuven – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 december 2021     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt deze zaterdag de match tussen OH Leuven en KAA Gent gespeeld. De ploegen nemen het tegen elkaar op in Stadion Den Dreef. Voorbije week zegevierden beide teams, maar hoe gaat het dit weekeinde verlopen? Voorspel de match bij uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be en win straffe pre-odds.

Marc Brys: “Geen angst voor AA Gent”

OH Leuven treedt als nummer dertien in de Jupiler Pro League aan tegen KAA Gent dat zes plaatsen hoger op de tabel staat. Voor OHL-coach Marc Brys is dit geen reden tot paniek. Op eigen Den dreef moet er volgens Brys gewonnen kunnen worden van de Buffalo’s. “We voetballen zaterdag tegen een erg sterk team. Voor AA Gent moet je respect hebben, maar uiteraard geen angst”, vertelt de coach van OHL in zijn persconferentie.

“Positieve reactie tegen Gent”

OH Leuven versloeg voorbije weekeinde koploper Royale Union SG met 1-3. Trainer-Brys was dik tevreden over deze match en hoopt dat zijn team dat vasthoudt voor het treffen met Gent. “Ik verwacht terug een positieve reactie van mijn spelers tegen Gent”, zegt de T1 van OHL die weet dat het speelritme er bij de Buffalo’s goed in zit. “De kern van Gent is samengesteld met in het achterhoofd dat die club regelmatig twee wedstrijden per week speelt. Da’s trouwens een normaal regime voor een topploeg in België die Europees voetbal afdwingt”, aldus de oefenmeester van de ploeg uit Heverlee.

Hein Vanhaezebrouck: “Goed opletten bij OH Leuven”

KAA Gent is inmiddels teruggekeerd in de top acht van de Jupiler Pro League. Voor de winterstop zijn er nog vijf competitieduels te spelen. Volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck worden dat zware weken dat zaterdag al begint bij OH Leuven in Heverlee. “Naarmate de competitie voortdendert, gaat de druk stijgen”, zegt de trainer van Gent. “We zullen moeten goed opletten bij OH Leuven” aldus Vanhaezebrouck.

“Bij ons is er meer druk”

Gent speelt ook nog in de groepsfase van de Europa Conference League waarin de Buffalo’s al zeker zijn van overwinteren. Een belangrijke competitie, maar daarvoor wil coach Vanhaezebrouck geen punt laten liggen in de Jupiler Pro League. “Bij ons is er meer druk, maar Gent zijnde moeten we daarmee kunnen omgaan. Wij hebben een keus gemaakt. Wij willen op drie fronten blijven strijden. Of dat te zwaar wordt na Nieuwjaar, zullen we dan wel zien, op het moment zelf”, zo besluit de coach van AA Gent.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat OH Leuven pas dertiende. De ploeg van coach Brys heeft twintig punten. Daarmee heeft OHL er evenveel bij elkaar gevoetbald als Standaard Luik. De Luikenaren staan wel twaalfde door een iets beter doelsaldo. KAA Gent is de nummer zeven op de tabel. Met 24 punten concurreren de Buffalo’s met ploegen als RSC Anderlecht dat zesde staat (25 punten) en nummer acht KAS Eupen (22 punten). Royale Union SG is koploper met 34 punten.

Head 2 Head

Op Den Dreef troffen OH Leuven en KAA Gent elkaar voor het laatst op 24 januari 2021. Die competitiematch werd toen 0-3 voor de ploeg uit Gent. Een ontmoeting eerder had OHL iets meer in te brengen in de match tegen Gent, maar verloor toen als nog met 2-3. In 2013 werd het voor de laatste keer een gelijkspel in Heverlee: 1-1.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven won voorbije weekeinde van koploper Royale Union SG. In Sint Gillis wist OHL de nummer één van de Pro League met 1-3 te breken. Een match eerder ging verloren met 1-3 van RFC Seraing. Ook tegen KRC Genk verloor de ploeg van coach Brys drie punten: 0-2. Begin november werd KV Oostende verslagen met 1-0.

Huidige vorm KAA Gent

De ploeg uit Gent wist voorbije weekeinde drie punten in eigen huis te houden door Standard Luik met 3-1 te verslaan. De ploeg van trainer Vanhaezebrouck won een wedstrijd daarvoor met 1-2 van SV Zulte Waregem. Op bezoek bij RFC Seraing werd één punt behaald: 0-0. In de Conference League werd eind november verloren van Anorthosis Famagusta met 1-0.

Lappenmand

OH Leuven-coach Brys kan met een fitte selectie aan de match tegen Gent beginnen. Ook zijn er geen spelers geschorst voor het duel van zaterdag.

Ook KAA Gent-coach Vanhaezebrouck heeft zijn team fit en zonder kwetsuren. Ook bij de ploeg uit Gent zitten er geen spelers een schorsing uit.

Prognose

En dan de prognose voor OH Leuven – KAA Gent. Onze wedtip is een zege van AA Gent: 0-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit duel in Heverlee.

Quoteringen OH Leuven – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben duidelijk goesting in dit duel. Er worden torenhoge quoteringen gehanteerd. In het 1X2 spelsysteem wordt een zege van OH Leuven het hoogst beloond. De bookies keren maximaal x 4.00 keer uw inleg uit als OHL in eigen huis wint.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren al snel x 3.90 keer uw inleg waard en dat is bijna net zo hoog als een overwinning van de ploeg uit Leuven. Een zege van de Buffalo’s levert u x 1.84 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match OH Leuven – KAA Gent wordt gespeeld op zaterdag 4 december om 16:15 uur op Den Dreef te Heverlee. Denkt u deze match juist te kunnen voorspellen? Laat u dan niet tegenhouden en vul uw voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN