Wedden op Jupiler Pro League: KV Oostende – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 maart 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treedt KC Oostende deze vrijdag aan tegen Club Brugge. De bezoekers staan vierde op de tabel van de Belgische Pro League en KVO is de nummer zeventien in het rijtje. Op papier is Blauw-zwart dus een sterke tegenstander voor KVO. Welke ploeg pakt drie punten in de Diaz Arena te Oostende? Vergelijk, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Dominik Thalhammer: “Beginnen met punten pakken”

KV Oostende heeft nog zeven wedstrijden de kans punten te pakken en degradatie te voorkomen. De ploeg van KVO-coach Dominik Thalhammer heeft nog minstens zes punten nodig om uit de gevarenzone te geraken. “We hebben die eerste overwinning hard nodig. Vanaf dat moment kan er nog veel gebeuren. In het voetbal kan er gewoonweg veel gebeuren. Laat ons dus beginnen met vrijdag tegen Club Brugge punten te pakken”, besluit Thalhammer hoopvol.

“Zegevieren zal spelers veel deugd doen”

De coach van de Kustboys wil ook niet teveel pushen want dat werkt volgens Thalhammer ook niet. “Na een lange reeks zonder zege heeft het weinig zin om nu te zeggen hoeveel matchen we nog moeten winnen. Maar het zou mentaal zoveel deugd doen voor deze jonge groep als we een match zegevieren”, aldus de Oostenrijkse coach in zijn vooruitblik.

Scott Parker: “Vrijdag tegen KV Oostende opnieuw voor gaan”

Ook de druk bij Club Brugge loopt op. PO1 moet gehaald worden en daar heeft de ploeg van coach Parker Scott punten voor nodig. Voorbije weekeinde werd er met 2-0 gewonnen van KAA Gent en dat geeft de coach van de Bruggenaren vertrouwen. “Natuurlijk geeft dat vertrouwen en opluchting. Maar ik ben ook niet naïef. Ik weet dat ik beoordeeld wordt op de punten die we pakken. We moeten er vrijdag tegen KV Oostende opnieuw voor gaan”, zegt de coach van Blauw-zwart bij de bespiegelingen vooraf.

“Onze weg blijven bewandelen”

Coach Parker wijzigt zijn aanpak niet richting het duel tegen KV Oostende. Ook tegen Gent wisselde de coach in zijn basiself. “Ik merk dat sommige mensen vinden dat we het anders moeten aanpakken. Maar we zijn deze weg ingeslagen en die zullen we blijven bewandelen”, besluit coach Parker. De Bruggenaren spelen na KV Oostende tegen Standard, Kortrijk, Mechelen, Seraing, Westerlo en Eupen.

Statistieken

Na 27 speelronden staat Club Brugge op de vierde plaats van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Parker heeft 46 punten. Koploper Racing Genk heeft twintig punten meer dan de Brugse formatie. KV Oostende staat met twintig punten op de zeventiende plaats. De Kustploeg heeft een punt meer dan RFC Seraing.

Head 2 Head

KV Oostende en Club Brugge speelden op 12 maart voorbije kalenderjaar voor de laatste maal tegen elkander aan de kust. In Oostende slaagde Club Brugge erin met 1-3 te zegevieren en met drie punten terug naar Brugge te keren. Dit seizoen troffen de teams elkander al op Jan Breydel. Blauw-zwart pakte de overwinning door KVO met 4-2 te hebben verslagen.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende zegevierde op 6 november voorbije jaar voor de laatste maal. De Kustploeg zegevierde die dag met 3-1 van KV Kortrijk. Daarna werd er niet meer gewonnen in de Belgische competitie. Voorbije weekeinde was ook koploper KRC Genk veel te sterk voor KVO: 3-0.

Huidige vorm Club Brugge

Ook Club Brugge zegevierde de jongste tijd moeizaam. Voorbije weekeinde werden er drie punten gepakt tegen KAA Gent. De Buffalo’s zijn de grootste bedreiging voor de Bruggenaren om PO1 te halen. Door deze zege heeft Blauw-zwart terug wat lucht. Deze dinsdag komen de Bruggenaren in actie in de return van de Champions League tegen Benfica in Lissabon.

Lappenmand

Oostende-coach Thalhammer kan vrijdag over een geheel fitte basisselectie beschikken als Club Brugge op bezoek komt. Osaze Urhoghide is geschorst door het maximaal aantal gele kaarten.

Club Brugge treedt vrijdag aan zonder de geblesseerde spelers Raphael Onyedika en Andreas Skov Olsen.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match KV Oostende – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Blauw-zwart aan als favoriet in deze 28e speelronde van de Pro League. Wij voorspellen ook een overwinning van Club en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 0-2 zege van de Bruggenaren. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen KV Oostende – Club Brugge

De Belgische wedkantoren zijn bereid tot maximaal 4.75 keer het speelbedrag uit te keren als KV Oostende vrijdag zegeviert.

Wordt het volgens u een gelijkspel in de Diaz Arena, dan keren de bookmakers tot maximaal 4.40 keer de inleg uit.

Een overwinning van de Bruggenaren is in de pre-fase goed voor een quotering van maximaal 1.67 keer het speelbedrag. Check alle straffe odds in het 1X2 spelsysteem via VoetbalGokken.be!

De Jupiler Pro League match KV Oostende – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 3 maart om 20:45 uur in de Diaz Arena te Oostende. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en speel mee voor straffe pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN