Wedden op Jupiler Pro League KRC Genk -OH Leuven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League speelt KRC Genk deze zondag een match in eigen huis tegen OH Leuven. De huidige koploper van de Belgische competitie treedt in de Cegeka Arena aan tegen de nummer elf op de tabel. De Genkies zijn favoriet, maar laten de jongste weken steken vallen. Welke ploeg wint op zondag? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Wouter Vrancken: “OHL een ploeg met veel mentaliteit”

Racing Genk liet wat steken vallen in de laatste speelronde van de Belgische competitie. Coach Wouter Vrancken hoopt is de eerste match na de interlands terug punten te gaan rapen. “De honger is groot. OHL heeft een ploeg met veel mentaliteit maar ook snelheid, integratiemogelijkheden en goede voetballers. Dus we zullen tegen dit elftal opnieuw alles moeten geven, ons wedstrijdplan uitvoeren en de juiste oplossingen vinden”, zo zegt de coach in zijn vooruitblik.

“Voor elkaar blijven vechten”

De laatste drie matches werden niet gewonnen. Coach Vrancken legt uit: “Details maken het verschil. Dit zijn goede leermomenten, maar dan moet je er ook uit leren. Tegen dominantie was de dominantie nog groter en op dit niveau moet je die details beheersten. Maar het vertrouwen is er, dus opdracht om opnieuw die energie te brengen en voor elkaar te blijven vechten”, zo sluit coach Vrancken af.

Marc Brys: “Geen toeval dat Genk bovenaan staat”

OH Leuven speelt zondag tegen de koploper van de Jupiler Pro League en volgens coach Brys wordt dat geen gemakkelijke klus. “Kijk, de punten liegen niet. Het is geen toeval dat Genk bovenaan staat in de klassering. Eerlijk is eerlijk, zij hebben meer potentieel dan wij. We hebben veel kansen, maar maken ze niet af. Dat hebben we nu al voor de zoveelste keer nagelaten en dat breekt ons zuur op. Dus hoop ik dat we zondag een ander gevoel zullen hebben. We gaan zoals steeds voor de overwinning”, aldus coach Brys.

“Wij hebben respect voor Genk”

De T1 van OHL heeft respect voor de spelopvatting van de ploeg uit Genk. “Bovendien spelen ze op een unieke manier. Ik bedoel daarmee: Wouter Vrancken. Aangezien hij bij Racing over een surplus aan talent beschikt, pakt hij daar uit met gedurfder voetbal. Hij is erin geslaagd spelers beter te maken. Dus ja, zoals voor elke tegenstander hebben wij ook voor Genk veel respect”, besluit de coach van OHL.

Statistieken

Racing Genk staat op de eerste plaats van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Vrancken heeft 68 punten. Op de tweede plaats staat Royale Union SG dat drie punten minder heeft dan de Genkies. OH Leuven is de nummer elf op de tabel. OHL behaalde 39 punten.

Head 2 Head

Racing Genk en OH Leuven speelden dit seizoen op 15 oktober tegen elkaar Op Den Dreef. Door een treffer van Paul Onuachu zegevierden de Genkies met 0-1. De laatste keer dat OHL op bezoek was in Genk was op 17 augustus 2021. Het werd toen 4-0 voor KRC Genk.

Huidige vorm Racing Genk

Racing Genk wist op 25 februari voor de laatste maal te zegevieren. Toen werd KV Oostende verslagen met 3-0. De laatste match van de Genkies was tegen Cerlce Brugge. Op Jan Breydel werd het 1-1 tussen beide teams.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven boekte tweemaal een overwinning in de maand maart. Er werd met 4-2 gewonnen van Zulte Waregem en met 0-1 van Charleroi. Op 13 maart ging de match tegen RSC Anderlecht verloren met 0-2 op Den Dreef.

Lappenmand

KRC Genk kan zondag niet rekenen op aanvaller Tolu Arokodare. De Nigeriaan kampt met een blessure en kan derhalve niet in actie komen.

OH Leuven mist Emmanuel Toku in de match tegen Genk. De Ghanees heeft een knieblessure en is daarom out voor deze JPL-match tegen Genk.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match KRC Genk – OH Leuven. De Belgische wedkantoren wijzen de Genkies aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de ploeg uit Genk en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 0-2 zege van Racing Genk. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen Racing Genk – OH Leuven

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen bij dit duel het hoogst ingeschaald bij een zege van OH Leuven. Mocht de ploeg van coach Brys zegevieren in Genk, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 6.40 keer het wedbedrag scoren.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen in het 1X2 spelsysteem op maximaal 4.50 keer de inleg ingedeeld.

Mocht de koploper van de Jupiler Pro League zegevieren, dan keren de bookmakers tot 1.52 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers achterlaten, uit. Vergelijk de bookmakers met elkaar op VoetbalGokken.be en zet in om de strafste deals te scoren!

De Jupiler Pro League match KRC Genk – OH Leuven wordt gespeeld op zondag 2 april om 13:30 uur in de Cegeka Arena te Genk. Vind uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds bij een correcte voorspelling op het duel Genk – OHL!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN