Wedden op Jupiler Pro League: KAS Eupen – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 maart 2023     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de Jupiler Pro League herpakt. Deze zondag ontmoet KAS Eupen in eigen Kehrweg stadion RSC Anderlecht. De Brusselse ploeg komt voor niets minder dan drie punten naar Eupen om de play-offs niet mis te lopen. KAS strijdt tegen degradatie en heeft elke punt nodig voor handhaving in de Pro League. Wie wint deze match van importantie? Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win de strafste pre-odds!

Edward Still: “Beide teams zullen druk willen zetten”

KAS Eupen moet hard aan de weg timmeren wil het komend seizoen uitkomen in de Jupiler Pro League. De coach van de Duitstalige ploeg, Edward Still weet ook dat RSC Anderlecht geen punt meer wil verspillen in de resterende matches van de reguliere competitie. “Beide teams zullen druk willen zetten. Anderlecht wil hun momentum van de overwinning op OH Leuven voortzetten. We verwachten dat ze hoog druk zullen willen zetten”, zegt de coach van KAS Eupen.

“Ook wij willen agressief spelen”

Dat Anderlecht met dit doel naar Eupen komt, verandert de doelstelling van coach Still niet. Ook zijn team moet zondag alles geven. “Maar ook wij willen agressief spelen en druk zetten. We zijn ervan overtuigd dat we enkele sleutelmomenten van de match kunnen controleren”, zegt coach Still die voor het einde van het reguliere seizoen nog een matches tegen KV Kortrijk, Zulte Waregem en Club Brugge gaat spelen.

Brian Riemer: “We blijven focussen op de volgende wedstrijd”

RSC Anderlecht staat net in de top acht en de ploeg van coach Brian Riemer hoopt deze positie te kunnen verstevigen door een driepunter bij KAS Eupen. “We hopen en vechten nog steeds om die achterstand op te halen die we geërfd hebben. Ik kan alleen maar zeggen dat we blijven focussen op de volgende wedstrijd. Ik wil tegen KAS Eupen een agressief Anderlecht zien, dat probeert te domineren met zoveel mogelijk hoge druk”, zegt coach Riemer.

“Voldoende punten halen voor top acht”

Het spelniveau van zijn elftal geeft coach Riemer hoop. “We hangen nog af van anderen, dus we moeten blijven focussen op presteren. We presteren constant en we voetballen goed. Als we dat blijven doen, dan zullen we nog veel punten pakken. Hopelijk ook voldoende punten om in de top acht te blijven”,  zo analyseert de coach van Paars-wit.

Statistieken

RSC Anderlecht staat met 42 punten op de achtste plaats van de Jupiler Pro League tabel. De ploeg van coach Riemer wordt op de hielen gezeten door de nummer negen Charleroi en tien Cercle Brugge die beide 41 punten hebben. KAS Eupen staat vijftiende met 27 punten en heeft daarmee drie punten meer dan KV Oostende dat met de zestiende plaats op rechtstreekse degradatie staat momenteel.

Head 2 Head

KAS Eupen en RSC Anderlecht speelden op 31 juli 2021 voor de laatste keer een competitiewedstrijd tegen elkander in Eupen. In het Kehrweg Stadion werd het op die dag een 1-1 puntendeling tussen beide teams.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen speelde op 19 maart haar laatste duel. De ploeg van coach Still speelde op verplaatsing bij KAA Gent en verloor dat duel met 3-0. De laatste driepunter boekten de Panda’s op 10 februari. Toen was KAS nog met 2-1 de primus tegen KV Mechelen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

In de Pro League is RSCA twee matches op rij ongeslagen. Begin maart werden er punten gemorst bij KAA Gent (1-0), maar van Cercle Brugge werd een week later gewonnen met 2-0. Ook de laatste match voor de interlands werd gewonnen. Bij OH Leuven werd het 0-2 voor de ploeg van coach Riemer.

Lappenmand

KAS Eupen verdediger Jan Gorenc moet de match tegen Anderlecht aan zich voorbij laten gaan door een kwetsuur en dat geldt ook voor zijn teamgenoten Nathan Bitumazala en Jerome Deom.

RSC Anderlecht kan geen beroep doen op verdediger Hannes Delcroix, middenvelders Adrien Trebel en Yari Verschaeren en aanvaller Islam Slimani. Het viertal van Paars-wit is geblesseerd.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match KAS Eupen – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Brusselse ploeg en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 0-1 zege van RSCA. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen KAS Eupen – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren delen de pre-odds bij deze match het hoogst in bij een zege van KAS Eupen. U kunt quoteringen vinden in het 1X2 spelsysteem die oplopen tot 4.00 keer de inleg als de Panda’s zegevieren.

Gaan de teams de punten delen in het Kehrweg Stadion te Eupen? Dan kunt u bij de Vlaamse bookmakers pre-odds scoren die oplopen tot 3.80 keer de inleg.

Ook bij een overwinning van Anderlecht staan de quoteringen ook op een straf niveau ingeschaald. De wedkantoren op VoetbalGokken.be hebben de odds op maximaal 1.89 keer de inleg staan en dat is bijkans een verdubbeling van het speelbedrag!

De Jupiler Pro League match KAS Eupen – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 2 april om 16:00 uur in het Kehrweg Stadion te Eupen. Welk team boekt dit weekeinde drie punten bij haar totaal? Vergelijk de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en pak straffe deals bij een correcte voorspelling!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN