Wedden op Jupiler Pro League: Beerschot – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2021     0 REACTIES

In de Pro League speelt hekkensluiter Beerschot op kerstmaandag tegen RSC Anderlecht. De ploeg uit Brussel staat vierde in de stand na 20 speelronden. Beerschot is laatste met slechts negen punten en moet rap beginnen winnen om niet nu al degradant te worden. Voorspel de uitkomsten bij Beerschot – RSC Anderlecht via VoetbalGokken.be en win straffe winstbonussen!

Beerschot coach Javier Torrente: “Moed geput uit Antwerp match”

Beerschot trainer Javier Torrente is pas bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach en het is direct aan lastige. Beerschot bungelt onderaan, verloor in de voorbije speelronde van KV Oostende en moet daags na het kerstweekeinde tegen topploeg RSC Anderlecht aan de bak. “We hebben moed geput uit de Antwerp match. We konden daarin vrij goed meekomen en dat zorgt er mede voor dat we er deze maandag tegen RSC Anderlecht weer vol voor willen gaan.”

“Hard werken om tij te keren”

Torrente weet dat het week na week zwaarder wordt voor zijn equipe, want het gat met nummer voorlaatst RFC Seraing is al aangedikt tot tien punten. Eigenlijk moeten de drie punten thuisgehouden worden tegen RSCA, maar dat is natuurlijk niet evident. “Het is de realiteit. Het is wat het is. We blijven hard werken en we blijven proberen het tij te doen keren.”

Vincent Kompany: “Goede flow vasthouden tegen Beerschot”

RSC Anderlecht coach Vincent Kompany ging voorbije kerst met een gerust hart de gesprekjes aan de keukentafel aan. Zijn formatie deed de jongste weken goede zaken en pakte zelfs bij Club Brugge nog een punt (2-2). De opdracht op verplaatsing bij rode lantaarn Beerschot lijkt dan ook geen lastige. Kompany: “Vorige maand was iedereen nog kritisch, maar nu hebben we de goede weg ingeslagen. We moeten oppassen dat we die goede flow niet tenietdoen door Beerschot te onderschatten. Het seizoen is nog lang en kan nog alle kanten uit.”

Statistieken

Beerschot is de nummer laatst in de Belgische eerste klasse. De ploeg heeft pas negen punten verzameld en wist in de eerste 19 matches pas tweemaal een driepunter te scoren.

RSC Anderlecht staat op een vierde stek in de Pro League. RSCA boekte dit seizoen negen zeges, speelde achtmaal gelijk en verloor drie matches. Dit zorgt voor een totaal van 35 punten.

Head 2 Head

De Head 2 Head statistieken laten zien dat Beerschot bepaald niet hoeft te wanhopen nu RSCA op bezoek komt. In het voorbije voetbalseizoen won de thuisploeg met 2-1 van de formatie uit Brussel.

Daarna ging Beerschot tweemaal naar het Lotto Park. Beide bezoekjes keerde het terug met een nederlaag op zak. RSCA won achtereenvolgens met 2-0 en 4-2.

Huidige vorm Beerschot

Beerschot verloor al vijf matches op rij en is bijgevolg de nummer laatst van de Belgische eerste klasse. In de Beker wist het nog wel bijna te stunten tegen Standard Luik. Na een 0-0 in de reguliere speeltijd was Standaard in de extra tijd alsnog te sterk voor Beerschot VA: 2-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht klopte in de voorbije vier JPL matches SV Zulte Waregem met 3-2, won met 0-5 bij RFC Seraing en boekte een 2-0 thuiszege op St. Truiden. In de jongste competitiematch wist het Club Brugge op 2-2 te houden.

Lappenmand

Centrale verdediger Frédéric Frans ontbreekt in deze match wegens een gescheurde achillespees. Ook Stipe Radic doet niet mee. Hij zit een schorsing uit.

Bij Anderlecht slechts één speler in de lappenmand en dat is Hannes Delcroix. De centrale verdediger ontbreekt al het ganse seizoen wegens een operatie aan de knie, eind augustus 2021.

Prognose

Dan onze prognostiek. Wij voorspellen een 1-3 zege van RSCA. Geen clean sheet voor Hendrik Van Crombrugge. Dit omdat Beerschot aan de betere hand lijkt, thuis speelt en ferm van zich af zal bijten.

Wat is uw verwachting voor Beerschot V.A. – RSC Anderlecht? Bekijk hieronder de maximale pre-odds deals bij de Belgische wedkantoren.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische online bookmakers betalen maximaal x 1,67 het ingezette geldbedrag uit aan punters die een winnende voorspelling plaatsen op winst voor Anderlecht.

Gokt u op een stunt van Beerschot? Dan zorgt dat bij een driepunter van de thuisploeg voor een winstbonus van maximaal x 4,90 en bij een draw betalen de bookies een maximale bonus van x 4,05 keer de gekozen inleg aan u uit.

De Belgische Jupiler Pro League match Beerschot – RSC Anderlecht zal in een leeg stadion worden bekampt. Vanaf 26 december geldt er een verbod op fans en dit duel wordt op maandag 27 december afgewerkt. Beide ploegen vangen hun onderlinge duel om 21:00 uur aan. Niet naar het stadion? Speel dan mee met VoetbalGokken.be en scoor vanuit huis de beste voetbaldeals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN