Wedden op JPL-stadsderby: Club Brugge – Cercle Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 augustus 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat deze vrijdag de Brugse derby Club Brugge – Cercle Brugge op het programma. Het duel wordt gehouden op Jan Breydel. Welke Brugse formatie gaat in speelronde zeven drie punten rapen? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be, zet in en scoor straffe quoteringen bij een correcte voorspelling!

Carl Hoefkens: “Belangrijke match tegen Cercle Brugge”

Deze week staat er voor Club Brugge een thuismatch gepland tegen Cercle Brugge. Blauw-zwart speelt officieel een thuismatch tegen het kleine broertje uit Brugge. Club Brugge-coach Carl Hoefkens wil vrijdag weer drie punten pakken. “Tegen Cercle Brugge wordt het weer een belangrijke wedstrijd. Daar wil ik heel veel dingen anders zien”, zegt de coach van Club Brugge.

“We zijn nog aan het bouwen”

Voorbije weekeinde won Club Brugge met 1-3 van Sporting Charleroi, maar helemaal tevreden was coach Hoefkens nog niet. “We zijn nog aan het bouwen. Natuurlijk hoop je als trainer dat je een bepaalde basis hebt. Ik blijf kijken naar hoe de spelers reageren. Dat zal mee bepalen hoe het team er vrijdag zal uitzien”, aldus de coach van Blauw-zwart.

Dominik Thalhammer: “We moeten vrijdag tegen Club Brugge”

Ook Cercle Brugge-coach Dominik Thalhammer is nog niet tevreden hoe het gaat binnen zijn spelerskern. “Door de vele nieuwe jongens die moeten worden ingepast, zou ik om geduld en wat tijd kunnen vragen, maar ik besef dat daar in voetbal nooit sprake van kan zijn. We moeten vrijdag alweer tegen Club Brugge”, zegt de oefenmeester van Cercle Brugge.

“Ik hoop Miangue wel te recupereren”

De Cercle-coach heeft vooral zorgen om de vele geblesseerde spelers. David Sousa en Edgaras Utkus, Emilio Kehrer, Senna Miangue en Olivier Deman zijn al lang geblesseerd, maar er lijkt licht aan het eind van de tunnel te zijn. “Ik hoop Miangue wel te recupereren voor de derby van vrijdag”, besluit coach Thalhammer.

Statistieken

Na zes speelronden staat Club Brugge op de derde plaats van de Pro League. De regerend Belgische kampioen haalde dit seizoen reeds dertien punten binnen.

Stad- en stadiongenoot Cercle Brugge staat op de zestiende plaats met vijf punten. Ook Cercle Brugge heeft dit seizoen zes speelronden afgewerkt, maar boekte daarin een pak minder succes.

Head 2 Head

Club Brugge speelde op 6 augustus voorbije kalenderjaar voor de laatste keer thuis tegen Cercle. Toen waren de teams aan elkander gewaagd en werd het een 1-1 gelijkspel op Jan Breydel. Op 26 december troffen de ploegen elkander nog toen Cercle officieel een thuismatch speelde. Cerceltje was toen met 2-0 een maatje te groot voor Club Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde een match op verplaatsing bij Sporting Charleroi. De ploeg van coach Hoefkens zegevierde met 1-3 van de Carolo’s. Ook van KV Kortrijk werd deze maand gewonnen. Op Jan Breydel werd KVK met 2-1 verslagen. Tegen OH Leuven werd het 0-3 voor de Bruggenaren.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge speelde voorbije zaterdag een competitieduel tegen SV Zulte Waregem. De ploeg van coach Thalhammer deelden de punten met Zulte Waregem bij een 1-1 eindstand. Een duel daarvoor ging met 2-1 verloren van KRC Genk. Tegen KV Mechelen kwam Cerceltje in Brugge ook niet verder dan 0-0.

Lappenmand

Club Brugge moet Eduard Sobol, Tajon Buchanan en Mats Rits missen voor het duel tegen Cercle Brugge. Door blessureleed kunnen de spelers van Blauw-zwart niet in actie komen.

Cercle Brugge kan niet rekenen op Edgaras Utkus, Emilio Kehrer en Olivier Deman. Kleine kans is er dat Senna Miangue hersteld voor de vrijdag.

Prognose

En dan onze prognose voor de Brugse derby. De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als  favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de Bruggenaren winnen en zetten in op een 3-1 van Club Brugge bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de derby van Brugge.

Quoteringen Club Brugge – Cercle Brugge

Bij dit duel zijn de pre-odds het hoogst ingeschaald bij een overwinning van Cercle Brugge. Als Groen-zwart komt zegevieren, dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x 6.00 keer de inleg uit.

Een overwinning van Club Brugge is in de pre-fase tot maximaal x 1.56 keer het speelbedrag waard.

Bij een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem ook een hoge quotering voor u ingedeeld. De bookmakers gaan tot maximaal x 4.75 keer het speelbedrag uitkeren als Club en Cercle de punten delen in deze derby van Brugge.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Cercle Brugge wordt gespeeld op vrijdag 2 september om 20:45 uur in het Jan Breydel Stadion te Brugge. Welke Brugse ploeg boekt drie punten in speelronde zeven van de Belgische competitie? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN