Wedden op JPL clash: Royal Antwerp – Club Brugge in Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 februari 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat de topmatch Royal Antwerp FC – Club Brugge op het programma. De ploegen kunnen zich geen puntverlies veroorloven en dus verwachten we een helse strijd in het Bosuil Stadion tussen de nummer drie en vier van de Belgische competitie. Goesting om te wedden op deze affiche? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkaar op VoetbalGokken.be!

Mark van Bommel: “Wij spelen belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge”

Royal Antwerp FC kan zich gaan opmaken voor de komst van Club Brugge. Mocht de ploeg van coach Mark van Bommel winnen, dan is het puntverschil met de Brugse ploeg al negen punten. Coach Van Bommel is dan ook gefocust op dit duel. “Wij moeten zondag een belangrijke wedstrijd spelen tegen Club Brugge. Het zijn twee sterke teams, maar zondag zijn drie punten belangrijker dan mooi voetbal”, aldus de T1 van RAFC.

“Alle focus op Club Brugge”

De Antwerpenaren verloren deze week de heenmatch in de halve bekerfinale van Royale Union met 1-0, maar de Great Old kan daar niet lang om treuren. Zondag wacht de match tegen Club Brugge. “Het team moet reageren. We moeten het op het veld laten zien. Wij zijn altijd gemotiveerd en kijken dan ook niet verder dan één wedstrijd. Alle focus dus op Club Brugge. Wat er daarna gebeurt, zien we wel”, vertelt coach Van Bommel.

Scott Parker: “Verder bouwen naar match Royal Antwerp”

Club Brugge-coach Scott Parker pakte voorbije weekeinde de eerste drie punten als T1 van Blauw-zwart bij Zulte Waregem (1-2). “De drie punten zijn het belangrijkste na deze moeilijke wedstrijd. Dit doet deugd. Hierop kunnen we verder bouwen naar de volgende match tegen Royal Antwerp. Er is nog veel werk aan de winkel op vele gebieden, voetbaltechnisch was het niet goed genoeg. Het was een ‘scrappy game’, maar we toonden wel mentaliteit”, bevestigt de trainer van Club Brugge.

“Een driepunter heel belangrijk”

De Brit ziet de Brugse ploeg nog graag wat verbeteren. “Dit is niet het niveau dat ik met deze club voor ogen heb, maar we zitten in een moeilijke periode en dan is een driepunter heel belangrijk. Het is het enige dat op dit moment telt. Zondag kijken we verder”, besluit coach Parker.

Statistieken

In de Belgische Pro League staat KRC Genk met 59 punten op de eerste plaats. Royal Antwerp is de nummer drie op de tabel met 46 punten. Club Brugge volgt vanop de vierde plaats met veertig punten uit 23 speelronden.

Head 2 Head

In de Jupiler Pro League speelden Royal Antwerp en Club Brugge op 15 mei voorbije jaar de laatste keer tegen elkander. De Bruggenaren kwamen die dag zegevieren met 1-3 in het Bosuil Stadion in PO1. In de reguliere competitie waren de teams aan elkaar gewaagd. Op 24 oktober 2021 werd het een 1-1 draw in Antwerpen.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp kwam midweeks uit in de Belgische beker. De ploeg van coach Van Bommel speelde op verplaatsing bij Royale Union in Brussel. De heenmatch in de halve finale van de Croky Cup ging verloren met 1-0. Antwerp FC speelt op 2 maart de return in eigen huis tegen Union SG.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge is al uitgeschakeld in de Belgische beker en speelde voorbije zondag haar laatste duel. Op verplaatsing bij Zulte Waregem zegevierde de ploeg van coach Parker met 1-2 en dat was de eerste overwinning van de Engelse coach bij Blauw-zwart.

Lappenmand

Royal Antwerp mist middenvelders Faris Haroun en Koji Miyoshi voor de topper tegen Club Brugge. Het tweetal herstelt van kwetsuren. Calvin Stengs kan door een schorsing niet meespelen tegen Blauw-zwart. De rechtsbuiten speler moet door een rode kaart op zijn blaren zitten.

Bij Club Brugge zijn er geen spelers geblesseerd of geschorst voor de match in Antwerpen. De lappenmand blijft dus leeg als niemand op het laatste ontgoochelt tenminste.

Prognostiek

En dan onze voorspelling voor de match Royal Antwerp – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Antwerp FC aan als licht favoriet in dit duel. Wij verwachten een puntendeling in het Bosuil Stadion en zetten in op een 2-2 gelijkspel. Wat is uw voorspelling voor deze zondag match?

Quoteringen Royal Antwerp – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste odds ingedeeld bij een gelijkspel. Als de teams de punten delen, keren de bookmakers tot maximaal 3.45 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die deze voorspellingen invulden.

Een zege van Club Brugge is in de pre-fase een maximale quotering van 2.70 keer de inleg waard. Dat is iets hoger dan er wordt uitgekeerd bij een overwinning van RAFC.

Winst van Royal Antwerp levert in het 1X2 spelsysteem quoteringen op die oplopen tot maximaal 2.63 keer uw inleg. Een straffe odd voor deze top affiche in de Pro League.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 5 februari om 13:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.nl en speel mee voor de strafste deals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN