Wedden op Eredivisie KRC Genk – Sint-Truiden VV Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 augustus 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League speelt KRC Genk deze zaterdag een duel tegen Sint-Truiden VV. De Genkies hebben dit seizoen nog maar weinig punten laten liggen. Ook STVV is de jongste weken goed op dreef. Welk team wint volgens u de Limburgse derby in de Cegeka Arena te Genk? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en u vindt de strafste odds voor de match Genk – STVV.

Wouter Vrancken: “Goede lijn doortrekken naar match Sint-Truiden VV”

KRC Genk wist de vijf laatste speelronden van de Belgische Pro League allemaal te winnen. De ploeg van coach Wouter Vrancken won voorbije weekeinde zelfs met 0-4 van Seraing zonder een goal tegen te krijgen. Dit smaakt volgens coach Vrancken naar meer. “We moeten deze goede lijn doortrekken en punten pakken tegen Sint-Truiden VV”, zegt de coach van Racing Genk.

“Ik wil elke week winnen”

Coach Vrancken ziet ook zijn spelersgroep groeien. Zo maakte spelers als Nicolás Castro voorbij weekeinde opnieuw een indrukwekkende invalbeurt, maar voor coach Vrancken telt maar één ding. “Ik wil elke week winnen. En kijk niet naar namen als ik mijn sterkste ploeg kies. Ik ben heel blij dat jongens als Castro en Galarza stappen zetten. Vergeet niet dat zij zowel op als naast het veld uit een heel andere cultuur komen. Die aanpassing heeft tijd nodig”, aldus de coach van de Genkies.

Bernd Hollerbach: “Vanaf dinsdag vliegen we er dan weer in”

Sint-Truidense VV won de laatste twee speelronden van de Belgische Pro League. Na de gewonnen match van voorbije zaterdag trakteerde coach Bernd Hollerbach op twee vrije dagen voor zijn spelers. “Dit doe ik haast nooit, maar ik heb de spelers twee dagen vrij gegeven. Vanaf dinsdag vliegen we er dan weer in”, zegt de coach van STVV in voorbereiding op de match tegen Racing Genk.

“Natuurlijk is de Limburgse derby een belangrijke match”

Na de 3-1 zege op KV Mechelen wilde coach Hollerbach even niet met de match in Genk bezig zijn. Dat komt volgens de coach deze week wel weer. “Natuurlijk is de Limburgse derby een belangrijke match, maar laat ons nu eerst nog even van deze zege op KV Mechelen genieten. Want dat verdienen de jongens wel”, zegt de coach van STVV.

Statistieken

Na zes speelronden heeft KRC Genk vijftien punten en draait de ploeg van coach Vrancken bovenaan de tabel mee. Sint-Truiden VV heeft negen punten en bevindt zich in de middenmoot van de Belgische competitie.

Head 2 Head

KRC Genk en Sint-Truiden VV speelden op 13 maart dit jaar voor het laatst tegen elkander. Het duel werd toen gespeeld in Genk en STVV kwam met 0-1 zegevieren. Voorbije seizoen zegevierden de Genkies op verplaatsing in Sint-Truiden met 1-2.

Huidige vorm Racing Genk

Voorbije weekeinde wist KRC Genk drie punten te pakken bij RFC Seraing. De ploeg van coach Vrancken wist viermaal te scoren bij Seraing en kreeg geen goals tegen: 0-4. Een week eerder werd er ook van Cercle Brugge gewonnen met 2-1. Genk-speler Mike Tresor Ndayishimiye is met vijf goals en drie assist topscoorder van dit nog prille JPL-seizoen.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Sint-Truiden zegevierde voorbije weekeinde met 3-1 van KV Mechelen. De ploeg van coach Hollerbach wist een duel eerder ook drie punten te rapen. Bij KV Oostende werd gewonnen met 0-1.

Lappenmand

Genk-coach Vrancken kan zaterdag nog geen beroep doen op Mujaid Sadick (spierblessure) en Luca Oyen (knieblessure).

STVV speelt zaterdag zonder Mathias Delorge. De middenvelder van STVV heeft een spierblessure die hem voorlopig buitenspel zet.

Prognose

En dan onze prognose voor de Limburgse derby. De Belgische wedkantoren wijzen Racing Genk aan als  favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat KRC Genk wint en zetten in op een 2-0 zege van de ploeg in Genk bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de match in Genk.

Quoteringen KRC Genk – Sint-Truiden VV

De Belgische wedkantoren voorspellen dat Racing Genk dit weekeinde drie punten binnen gaan halen. De hoogste pre-odds vinden we dan ook bij een zege van de ploeg uit Sint-Truiden. Als de bookmakers het helemaal mis hebben en STVV wint, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal x 5.50 keer de inleg verdienen.

Een gelijkspel is ook een flinke duit waard. Als de ploegen de punten delen, keren de wedkatoren een pre-odd van maximaal x 4.20 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van Racing Genk wordt het meest verwacht. De bookmakers gaan tot een maximale quotering van x 1.64 keer de inleg als Genk zaterdag zegeviert.

De Jupiler Pro League match KRC Genk – Sint-Truiden VV wordt gespeeld op zaterdag 3 september om 16:00 uur in de Cegeka Arena te Genk. Laat uw voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee voor de strafste pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN