Wedden op derby van Brussel: Royale Union – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 augustus 2022     0 REACTIES

Deze zondag vindt in het Joseph Marien Stadion de Brusselse derby plaats. Royal Union SG speelt tegen RSC Anderlecht. Beide ploegen kwamen voorbije weekeinde niet uit in de Belgische Pro League, omdat Anderlecht zich moest voorbereiden op de Conference League. VoetbalGokken.be heeft de hoogste pre-odds voor de Brusselse derby. Speel mee via de Belgische wedkantoren!

Karel Geraerts: “Het wordt zondag een echte derby”

Royale Union is niet meer Europees actief, maar speelde voorbije weekeinde niet tegen Royal Antwerp FC. De Antwerpenaren konden net als Anderlecht een Europese ticket scoren. Coach Karel Geraerts en zijn ploeg bereiden zich deze week dan ook extra goed voor op de match tegen stadsgenoot RSC Anderlecht. Geraerts heeft goesting. “Het wordt zondag een echte derby”, zegt de coach van Royale Union.

“Anderlecht is gewaarschuwd”

Coach Geraerts heeft bewondering voor de coach van RSC Anderlecht. Geraerts heeft samen gewerkt met Felice Mazzù bij Royale Union, maar is zondag niet van plan toe te geven. “Het zal geen Geraerts  tegen Mazzù zijn. Ik heb veel respect voor Felice en dat zal ik de rest van mijn leven hebben. Maar Anderlecht is gewaarschuwd. Union gaat de huis duur verkopen”, aldus de coach van de ploeg uit Saint Gillois.

Felice Mazzu: “Zondag drie punten pakken met Anderlecht”

Met de Brusselse derby op het programma ziet RSC Anderlecht coach Felice Mazzù zijn oude ploeg uit Saint Gilloise weer terug. De coach van RSCA heeft er dan ook veel goesting in. “Ik heb heel veel goesting om terug te gaan naar Royale Union, maar zondag gaat het wel om drie punten voor RSC Anderlecht”, waarschuwt de coach van Paars-wit.

“Anderlecht is verbeterd”

Voorbije seizoen wist coach Mazzù met Royale Union viermaal te zegevieren van Paars-wit. Nu staat de coach aan de andere kant en hoopt met RSCA drie punten te gaan pakken in deze derby. “Anderlecht is verbeterd. Intussen hebben we nog meer ervaring opgedaan en aan automatismen kunnen werken. We beseffen natuurlijk dat we in staat zijn om hen te kloppen, maar het moet zondag op het veld gebeuren”, besluit coach Mazzù.

Statistieken

Na vier speelronden staat RSC Anderlecht met negen punten op de vierde plaats. Royale Union heeft dit seizoen ook vier duels gespeeld in de Belgische Pro League en staat op de negende plaats met zeven punten.

Head 2 Head

De laatste twee matches in het Dudenpark werden door Royale Union gewonnen. De ploeg won op 24 april jl. met 3-1 van Paars-wit in PO1. Op 30 januari wist Union 60 met 1-0 te zegevieren van haar stadsgenoot.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG zegevierde in de laatste speelronde van de Pro League met 2-1 van KV Kortrijk. Een week voor het treffen met KVK werd verloren van KV Mechelen met 3-0. Eind juli pakte de ploeg van coach Geraerts drie punten tegen Sporting Charleroi: 1-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht behaalde op 14 augustus een overwinning bij Sint-Truiden VV. De ploeg van coach Mazzù won ginds met 0-3. Thuis werd er eerder deze maand gewonnen van RFC Seraing met 3-1. Op de laatste dag van juli ging de match op verplaatsing bij Cercle Brugge met 1-0 verloren.

Lappenmand

Royale Union speelt de Brusselse derby zonder de geblesseerde Koki Machida. Ook Gustaf Nilsson is nog niet helemaal hersteld van een spierblessure.

Anderlecht kan deze zondag geen beroep doen op het geblesseerde drietal Majeed Ashimeru, Lior Refaelov en Adrien Trebel.

Prognose

En dan onze prognose voor de Brusselse derby. De Belgische wedkantoren wijzen Union 60 aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt en zetten in op een 0-0 van bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de derby van Brussel.

Quoteringen Royale Union SG – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds genoteerd. In het 1X2 spelsysteem lopen de odds op tot x3.70 keer uw speelbedrag. De wedkantoren keren deze straffe quotering uit als Royale Union en Anderlecht de punten delen.

Een overwinning van RSCA levert niet veel minder op. Bij de Belgische wedkantoren staan de quotering op maximaal x3.20 keer de inleg als Paars-wit komt winnen.

Is Royale Union heer en meester in het Dudenpark? Dan kunt u bij de Belgische wedkantoren tot maximaal x2.28 keer uw speelbedrag terugvorderen.

De Belgische Pro league match Royale Union SG – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 28 augustus om 18:30 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Vergelijk de bookmakers op VoetbalGokken.be, zet in en win de strafste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN