Wedden op de Klassieker: RSC Anderlecht – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 september 2021     0 REACTIES

Deze zondag staat de Klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma van de Jupiler Pro League. Het Lotto Park Stadion is het decor van deze Belgische Klassieker. Welke ploeg wint dit weekeinde in Brussel? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontdek de hoogste pre-odds die de bookmakers voor de Klassieker gereed hebben staan.

Vincent Kompany: “Ganse week al Club Brugge in mijn hoofd”

RSC Anderlecht boekt dit seizoen wisselende resultaten, maar RSCA-coach Vincent Kompany maakt zich geen zorgen voor de match tegen Club Brugge. “Als we goed zijn, zijn we meestal heel, heel goed en als we slecht zijn, is het meestal héél, héél slecht. Ik blijf kalm, want Brugge komt er heel snel aan. Daar zit ik nu mee in mijn hoofd. We moeten zondag een heel goeie match spelen”, zegt de coach van Anderlecht over de Klassieker van dit weekeinde.

“Er moet gewonnen worden”

Voorbije weekeinde werd er niet gewonnen van KV Oostende, maar coach Kompany is niet van plan de selectie om te gooien voor het treffen met aartsrivaal Club. “We hebben ons er niet speciaal op voorbereid en pakken de wedstrijd aan zoals elke week. Het is een kaap die je moet ronden. Al doende leert men. Eender welke situatie, het blijft bij Anderlecht altijd hetzelfde: er moet gewonnen worden”, aldus de T1 van Paars-wit.

Philippe Clement: “Veel talent bij Anderlecht”

Club Brugge beleefde voorbije dinsdag een legendarisch moment bij RB Leipzig. De ploeg van coach Philippe Clement won de Champions League match tegen de Duitse ploeg met 1-2. Voor coach Clement kan de week alvast niet meer stuk. “Ik ben apetrots. Onze trainingen zijn van een bijzonder hoog niveau. Dat was dinsdag wel te zien”, zegt de T1 van Club die zich nu kunnen voorbereiden op de match tegen RSCA en dat wordt opnieuw een uitdaging vindt Clement. “Anderlecht heeft dit seizoen al vaker laten zien sterk te zijn, maar we weten al langer dat ze heel veel talent hebben lopen.”

“Geen gemakkelijke verplaatsing”

Club staat eerste in de Pro League, maar moet zondag wel winnen van RSCA om die positie te houden. Toch is coach Clement daar niet volop mee bezig. “Of we zondag orde op zaken moeten stellen? Ik denk niet dat we daarmee bezig moeten zijn. Ik wil vooral weer bevestiging zien van al het goede dat we de voorbije weken gebracht hebben, het zal zeker geen gemakkelijke verplaatsing worden”, zo besluit coach Clement.

Statistieken

De Jupiler Pro League is negen speelronden op weg en Club Brugge is de leider van de competitie. De Bruggenaren hebben achttien punten bij elkaar gevoetbald. RSC Anderlecht staat op de zesde plaats met vijftien punten. Mocht Paars-wit zondag winnen, dan komen zij op gelijke hoogte met de ploeg uit Brugge.

Head 2 Head

Anderlecht speelde in mei j.l. voor de laatste keer tegen Club Brugge in Brussel. Er kwam toen geen winnaar uit de bus rollen. Het duel werd een gelijkspel 3-3. Een ontmoeting eerder wist RSCA in eigen huis wel te zegevieren. De ploeg uit Brussel won met 2-1 van Blauw-zwart. In januari 2020 won Club de Klassieker met 1-2 in onze hoofdstad.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Uit de laatste twee duels die RSC Anderlecht speelde, haalden de ploeg van coach Kompany twee punten. De thuismatch tegen KAA werd een gelijkspel 1-1 en ook op verplaatsing bij KV Oostende werden de punten gedeeld 2-2. De laatste match die deze maand gewonnen werd, was de match op verplaatsing bij Standard Luik: 0-1.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije dinsdag in de Champions League tegen RB Leipzig. De ploeg van coach Clement wist in Leipzig met 1-2 te winnen van de Red Bull ploeg. De Bruggenaren staan knap tweede in Groep A. Die midweekse prestatie werd geboekt nadat het voorbije vrijdag op Jan Breydel nog een gelijkspel werd tegen OH Leuven: 1-1.

Lappenmand

Anderlecht-speler Hannes Delcroix moet de match tegen Club Brugge missen. De centrale verdediger van Paars-wit herstelt nog van een knieoperatie. Anouar Ait El Hadj geraakte in de match tegen Oostende geblesseerd. Het is nog afwachten of de negentienjarige middenvelder hier zondag van hersteld is. Francis Amuzu heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent.

Club Brugge speelt de Klassieker van dit weekeinde zonder José Izquierdo. De linksbuitenspeler van de Brugse formatie kampt met een blessure.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – Club Brugge. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League klassieker?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hebben geïnitieerd! Daar zult u zeker en vast goesting van krijge

Quoteringen RSC Anderlecht – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen gelijkwaardig in voor de Klassieker die dit weekeinde gespeeld gaat worden. De hoogste pre-odd in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij een gelijkspel. De bookmakers keren x 3.45 keer het wedbedrag uit als RSCA en Club de punten delen in Brussel.

Verwacht u dat Club zegeviert in het Lotto Park Stadion. Dan kunt u x 2.35 keer uw wedbedrag verdienen als deze voorspelling zondag ook echt uitkomt. Kraait RSC Anderlecht victorie? Dan wordt uw beloning nog iets hoger. De bookies keren maximaal x 2.75 keer uw wedbedrag uit als Anderlecht wint van aartsrivaal Club Brugge.

De Klassieker in de Jupiler Pro League RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 3 oktober om 13:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Wilt u ook scoren tijdens de Klassieker? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en speel bij de bookmaker die voor uw voorspelling de hoogste quoteringen heeft.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN