Wedden op Club Brugge – Standard Luik in Belgische Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 november 2021     0 REACTIES

Deze zondag komen Club Brugge en Standard Luik tegen elkaar in actie in de Belgische Pro League. De Bruggenaren staan op de tweede plek en nemen het op tegen de nummer twaalf uit de competitie. Welke ploeg pakt volgens u drie punten? Voorspel en win hoge odds via de Belgische bookmakers op VoetbalGokken.be!

Philippe Clement: “Kijken uit naar match Standard Luik”

Na een zware week in de UEFA Champions League kan Club Brugge zich nu gereed gaan maken voor de Belgische Pro League match tegen Standard Luik. De Bruggenaren verloren deze week op bezoek bij Manchester City met 4-1, maar Club Brugge-coach Philippe Clement verwacht dat zijn team daar snel van genezen is en door kan pakken naar de thuismatch tegen Standard Luik. “Wij kijken in elk geval heel hard naar uit naar de match tegen Standard Luik”, aldus Clement.

“Belangrijkste is dat we drie punten pakken”

Club Brugge wordt als favoriet van deze match gezien. De Brugse ploeg staat hoger op de tabel dan  Standaard en Blauw-zwart speelt voor eigen publiek. Volgens coach Clement maakt het niet uit wie er favoriet is. De punten moeten eerst maar eens verdiend worden vindt Clement. “Het is niet belangrijk dat ze van ons de favorieten maken. Wat belangrijk is, is om in elke wedstrijd de drie punten te pakken. Daar gaan we zondag tegen Standard weeral hard ons best voor doen”, zo zegt de coach van Club Brugge.

Luka Elsner: “Winnen van Club Brugge zal niet evident zijn”

Onder leiding van nieuwbakken coach Luka Elsner heeft Standard Luik nog geen competitiematch verloren. Ook werd er in de Belgische beker gewonnen waarmee coach Elsner de eerste match won met de Rouches. Volgens de coach van Standard Luik wordt het nu ook tijd voor een zege in de Belgische Pro League . “We moeten nu proberen om een zege te pakken in de competitie, maar tegen Club Brugge zal dat allicht niet evident worden”, zegt coach Elsner in zijn persconferentie.

“Moeilijke match”

Of die drie punten op Jan Breydel geraapt gaan worden is natuurlijk nog afwachten. Coach Elsner ziet wel verbetering in zijn team. “Dat is nu toch heel belangrijk. Overwinningen komen dan vanzelf, maar zondag hebben wij met Club Brugge op het programma wel een hele moeilijke match te spelen”, zo besluit de coach van Standaard.

Statistieken

Na dertien speelronden staat Royale Union SG nog altijd op de eerste plek met 28 punten. Club Brugge is met 26 punten de nummer twee in het rijtje. Standard Luik staat op de twaalfde plaats met zestien punten.

Head 2 Head

Club Brugge speelde op de laatste dag van januari dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen Standaard op Jan Breydel. De ploeg van coach Clement wist toen met 3-1 te winnen van de Luikenaren. Een ontmoeting eerder werd het een gelijkspel 1-1 in Brugge. In de Belgische Pro League wonnen de Rouches in april 2013 voor de laatste keer op Jan Breydel. In 2016 zegevierden de Luikenaren ook in Brugge (1-2), maar dit was in de finale van de Belgische beker.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde deze week de Champions League match tegen Manchester City en verloor met 4-1 in het Etihad Stadion te Manchester. In de Competitie werd voorbije weekeinde met 1-2 gewonnen van Sint Truiden VV. Ook bekerde de ploeg van coach Clement door naar de volgende ronde door Deinze met 3-0 te verslaan.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik heeft geen Europese verplichtingen en speelde de laatste match in de Pro League tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Eslner wisten geen drie punten te scoren in eigen huis. Het werd een puntendeling op Sclessin: 1-1. Midweeks werd de bekerwedstrijd tegen Moeskroen met 0-1 gewonnen. Onder leiding van coach Eslner heeft Standaard nog geen match verloren.

Lappenmand

Bij Club Brugge is Ruben Providence al lange tijd geblesseerd en zal ook zondag niet van de partij zijn. Noa Lang is geschorst en moet een match brommen.

Standard Luik beschikt zondag nog niet over Daouda Peeters en Selim Amallah. Beide spelers hebben last van een blessure. Kleine kans is er dat Konstantinos Laifis wel weer zal aansluiten. De verdediger is bijna hersteld van een spierblessure. João Klauss is geschorst en moet de match in Brugge aan zich voorbij laten gaan.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – Standard Luik. Onze wedtip is een zege van Club Brugge 2-0. Wat is uw voorspelling voor de match op Jan Breydel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor topper Club – Standaard.

Quoteringen Club Brugge – Standard Luik

De Belgische wedkantoren verwachten dat Club Brugge de drie punten uit speelronde veertien in Brugge houden. De hoogste odd wordt uitgekeerd als Standard Luik wint. U kunt maximaal x 7.50 keer uw wedbedrag terugkrijgen als Standaard zegeviert.

Een overwinning van Club Brugge is goed voor een beloning van x 1.36. Keer uw wedbedrag. In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel op een quotering van x 4.75 keer uw speelbedrag ingeschaald.

De Belgische Pro League match Club Brugge – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 7 november om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Voorspelt u een zege van Blauw-zwart of komen de Rouches zegevieren in Brugge? Laat uw voorspellingen achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor big-deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN