Wedden op Brusselse PO1 derby Royale Union – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 april 2022     0 REACTIES

In de Championship play-offs ontmoeten Royale Union SG en RSC Anderlecht deze zondag elkander. De Brusselse derby werd aan het begin van het seizoen gewonnen door Royale Union en dat was voor de ploeg uit Saint-Gilloise het begin van een zeer succesvol seizoen. Kan Union ’60 hun droom om kampioen te worden in leven houden in het Stade Joseph Marien? Voorspel de match via de Belgische wedkantoren en ontdek straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Felice Mazzu: “Stage belooft veel goeds voor PO1”

Royale Union Saint-Gilloise is terug van een mini-stage in Spanje. Volgens Union-coach Felice Mazzu is zijn team klaar voor de play-offs. “Het was een hyperpositieve stage. We hebben vier dagen kunnen werken aan een tempo van twee trainingen per dag. Dat belooft veel goeds voor de wedstrijden die gaan komen in PO1”, zegt de coach van de koploper in de Championship play-offs.

“Anderlecht heeft geen kater”

De tegenstander van zondag verloor voorbije weekeinde de Belgische bekerfinale van KAA Gent, maar coach Mazzu verwacht niet dat zijn team hiervan kan profiteren. “Ik denk totaal niet dat Anderlecht zondag met een kater naar het Dudenpark komt. Het is een andere competitie en ik ben zeker dat Vincent zijn ploeg op de juiste manier weet aan te vuren”, aldus de voorspelling van coach Mazzu voor de Brusselse derby.

Vincent Kompany: “Bekernederlaag brandstof voor PO1”

Na het verliezen van de bekerfinale laat RSC Anderlecht inderdaad de kopjes niet hangen. Sterker nog, RSCA-coach Vincent Kompany wil de titel pakken. “Deze teleurstelling mag niet te lang nazinderen. De volgende titelstrijd start vandaag, met de pijn die we voelen. We moeten die nederlaag als brandstof gebruiken voor de Brusselse derby tegen Royale Union en de overige matches in PO1”, stelt de trainer van Paars-wit voorop.

“Union heeft ferme krachten”

Anderlecht heeft samen met Royal Antwerp FC de minste punten van de PO1-ploegen, maar daar trekt coach Kompany zich niets van aan. “We gaan niet rekenen, we willen elke wedstrijd winnen, maar wat de kracht van Union op dit moment maakt is hun vermogen om op beslissende momenten sterk te zijn.Dat wil niet zeggen dat ze kampioen gaan worden, want in België heb je dat fantastische systeem van Play-off 1”, besluit de coach van Anderlecht.

Statistieken

Royale Union SG start de PO1 met 39 punten. De ploeg van coach Mazzu heeft drie punten meer dan de nummer twee Club Brugge. RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC hebben beide 32 punten. In zes speelronden wordt bepaald welke ploeg kampioen wordt en zich kwalificeert voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

Head 2 Head

Dit seizoen wist Union SG de Brusselse derby tweemaal te winnen van RSC Anderlecht. Op bezoek bij RSCA werd het op de eerste competitiematch van het seizoen 1-3 voor de ploeg uit Saint-Gilloise. Eind januari jl. zegevierde de ploeg van coach Mazzu ook thuis van Paars-wit. Het werd toen 1-0 in het Dudenpark.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union sloot de reguliere competitie af met een thuismatch tegen Beerschot VA. Het team van coach Mazzu zegevierde met 5-0 van de rode lantaarn uit Antwerpen. De laatste wedstrijd die Union ’60 nog verloor was op 13 februari. Op die dag kwam Sint-Truiden zegevieren met 0-1.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voorbije weekeinde de bekerfinale tegen KAA Gent. In de reguliere speeltijd werd het een 0-0 gelijkspel. Ook in de verlenging wist geen ploeg te zegevieren. Er moesten strafschoppen genomen worden om een winnaar te krijgen en daarin was Gent de betere.

Lappenmand

Royale Union-speler Senne Lynen is er niet bij als zijn ploeg aan PO1 begint. De centraal middenvelder van Union ’60 verblijft sinds oktober voorbije jaar al in de lappenmand door een gescheurde knieband.

RSC Anderlecht-verdedigers Zeno Debast (voetblessure), Hannes Delcroix (adductorenblessure) en Lucas Lissens (herstelt nog van een knieoperatie), zijn er zondag niet bij als Paars-wit tegen de koploper speelt.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen heel voorzichtig een zege van Royale Union. Wij houden wel van een uitdaging en voorspellen een gelijkspel voor deze Brusselse derby. We vullen een 1-1 puntendeling in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze match in het Dudenpark?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de duels in PO1.

Quoteringen Royale Union SG – RSC Anderlecht

Dan de pre-odds voor de Brusselse derby. In het 1X2 spelsysteem van de online bookmakers worden de hoogste odds uitgedeeld bij een gelijkspel. Er staat een maximale quotering van x 3.40 keer de inleg voor u gereed als de Brusselse ploegen de punten netjes gaan delen.

Start RSCA de play-offs met een klinkende overwinning bij stadsgenoot Union ’60? Dan kunt u rekenen op een maximale bookmakersuitkering van x 2.80 keer uw speelbedrag.

Verwacht u dat Royale Union doorgaat met waar het dit gehele seizoen al mee bezig is en gaat het zondag winnen van Paars-wit? Dan kunt u met een maximale pre-odd van x 2.30 keer uw speelbedrag een straffe beloning van de Belgische wedkantoren opstrijken.

De PO1-match Royale Union SG – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 24 april om 18:30 uur in Stade Joseph Marien te Brussel. Wilt u dit weekeinde ook bij de winnaars horen. Vul dan de correcte voorspelling(en) in bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN