Wedden op Belgische Pro League: Royale Union – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 oktober 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen Royale Union en Club Brugge elkander op zaterdag 22 oktober. De ploegen staan in de top vier van de Belgische Pro League. Welke ploeg pakt drie punten in het Joseph Marien Stadion te Brussel? Vergelijk de bookmakers met elkander op VoetbalGokken.be, zet in en win straffe pre-odds!

Karel Geraerts: “Het is een grote match zaterdag”

Royale Union SG verloor dit seizoen nog maar één duel in eigen Dudenpark. Union-coach Karel Geraerts is ook van plan punten te gaan pakken tegen Club Brugge, maar weet dat het niet gemakkelijk zal gaan. “We zitten in een goede flow. Het is een grote match zaterdag. We zullen op ons best moeten zijn om tegen Club Brugge punten te rapen”, vertelt de coach van Union SG.

“We hebben zeker de kwaliteiten”

Royale Union staat vierde in de Belgische competitie en die plaats verdient de Brusselse ploeg ook volgens coach Geraerts. “We hebben zeker de kwaliteiten om de top vier te halen op het eind van het seizoen. Maar tegelijk blijven we ook voorzichtig en bekijken we het match per match. We gaan niet te snel conclusies trekken. Daar let ik voor op”, aldus Geraerts.

Carl Hoefkens: “Royale Union is alweer een uitdaging”

Club Brugge speelde voorbije week nog thuis tegen St. Truiden VV en won die match met 3-0. Zaterdag moet de ploeg van coach Carl Hoefkens terug paraat zijn voor de match op verplaatsing bij Union SG. “Wij zijn klaar om naar Royale Union te gaan, wat op zich alweer een uitdaging is. Het is een verplaatsing die voor ons als Club Brugge niet gemakkelijk is”, zegt de coach van de Bruggenaren.

“We zitten in een ongezien druk programma”

Club Brugge heeft een druk schema met de matches in de Champions League en Pro League. Coach Hoefkens wil op alle fronten het beste uit zijn team halen. “We zitten in een ongezien druk programma momenteel met enorm veel wedstrijden. We proberen die telkens opnieuw te winnen maar beseffen ook dat elke wedstrijd een potentieel gevaar is”, besluit coach Hoefkens.

Statistieken

In de Jupiler Pro League is Racing Genk met 34 punten koploper. Club Brugge staat derde met 28 punten en moet Royal Antwerp nog voor zich dulden. Royale Union staat vierde en heeft evenveel punten dan de Brugse formatie.

Head 2 Head

Royale Union en Club Brugge speelden op 8 mei 2022 voor het tegen elkander in het Dudenpark. Blauw-zwart was de Brusselse formatie te slim af en zegevierde met 0-2. Een ontmoeting eerder in Sint Gilloise wisten de Bruggenaren ook al te zegevieren. Op 1 augustus 2021 werd het 0-1 in Brussel.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG speelde voorbije woensdag thuis tegen KAA Gent. De ploeg van coach Geraerts slaagde erin met 2-0 te zegevieren van de Buffalo’s. KV Oostende werd voorbije weekeinde met 1-6 verslagen in de Diaz Arena.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde eerder deze week thuis tegen St. Truiden VV. De match op Jan Breydel werd met 3-0 gewonnen. Voorbije weekeinde zegevierde de ploeg van coach Hoefkens ook in de Klassieker tegen RSC Anderlecht. Op verplaatsing werd het 0-1 voor Blauw-zwart.

Lappenmand

Bij Royale Union SG herstelt Koki Machida nog altijd van een heupblessure. Ook Dennis Eckert Ayensa speelt door een kwetsuur niet mee tegen Club Brugge.

Bij de Brugse ploeg verblijven Mata Clinton, Mats Rits en Cyle Larin in de lappenmand. Het drietal zal dan ook niet meereizen naar Brussel.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet bij dit duel. Wij verwachten ook dat de teams aan elkander gewaagd zijn zetten bij de online wedkantoren in op een 2-2 gelijkspel. Wie wordt de primus volgens u?

Quoteringen Royale Union SG – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. Als Royale Union en Club Brugge in speelronde veertien van de Pro League aan elkander gewaagd zijn, keren de bookmakers tot maximaal x 3.45 de inleg uit.

Een overwinning van Royale Union SG of Club Brugge krijgt in het 1X2 spelsysteem een gelijkwaardige quotering. Mocht één van beide teams deze match winnen, dan staat er een maximale quotering van x 2.60 de inleg op u te wachten. In beide gevallen wordt uw speelbedrag ruimschoots verdubbeld.

De Jupiler Pro League match Royale Union SG – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 22 oktober om 20:45 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Speel mee bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN