Wedden op Belgische Pro League: KV Oostende – Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 januari 2022     0 REACTIES

Deze vrijdag staat er met KV Oostende en Royal Antwerp FC een ferme topmatch gepland in de Jupiler Pro League. De Belgische wedkantoren hebben namelijk straffe quoteringen voor u paraat staan als u de juiste voorspelling weet in te vullen bij de bookies. Speelt u mee en scoort u via VoetbalGokken.be de hoogste pre-odds?

Alexander Blessin: “Gefocust zijn voor Royal Antwerp”

Voor KV Oostende is de thuismatch tegen Royal Antwerp FC de eerste van dit kalenderjaar. Oostende-coach Alexander Blessin wil dan ook goed uit de startblokken komen. “We staan niet aan de aftrap voor de fun. Ik wil dat we tegen Royal Antwerp een goeie concentratie, focus en mentaliteit hebben”, aldus de Duitse trainer in zijn persconferentie.

“Vertrouwen in eigen kunnen”

Deze maand wist KVO de oefenmatch tegen Saint Elioos met 4-0 te winnen en op die wedstrijd wil coach Blessin verder bouwen. “Deze match kan ons weer vertrouwen geven in ons eigen kunnen en ons op weg helpen”, zegt de T1 van KVO. De kustploeg heeft na de thuismatch tegen RAFC twee matches op verplaatsing op het programma staan. Eerst gaat de ploeg van coach Blessin naar KAA Gent en vervolgens naar Cercle Brugge.

Brian Priske: “Voor drie punten naar Oostende”

Royal Antwerp heeft er al een competitiematch opzitten in dit nieuwe jaar. De ploeg van trainer Brian Priske rekende met 3-0 af van Sporting Charleroi. Die zege moet in Oostende doorgetrokken worden als het aan de Deense coach ligt.Wij gaan natuurlijk voor de drie punten naar Oostende. We proberen iedere wedstrijd op eenzelfde manier aan te pakken, maar soms moet je keuzes maken. Dat is afwachten en bekijken we voor vrijdag”, aldus trainer Priske in zijn persconferentie.

“Alléén presteren telt”

RAFC heeft zeven punten minder dan koploper Royale Union SG en kan geen punt laten liggen om mee te kunnen doen om de titel. Verliezen op bezoek bij de Kustploeg is dus geen optie. “De komende vijf maanden telt alléén presteren. Dat verhoogt de druk op mij en op de spelers”, aldus Brian Priske. “Maar het grote doel is natuurlijk om eind mei voor de titel te vechten”, zo besluit de Deense coach.

Statistieken

Na 22 speelronden staat Royale Antwerp FC op de derde plaats van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Priske heeft veertig punten bij elkaar geraapt. Koploper van de competitie is Royale Union SG. Met 47 punten staat de ploeg uit Sint-Gillis nog altijd op de eerste plek. KV Oostende vinden we pas terug op de vijftiende plaats. Met 23 punten bevindt de ploeg van trainer Blessin zich net buiten de degradatiezone.

Head 2 Head

KV Oostende en Royal Antwerp speelden op 21 november 2020 voor de laatste keer tegen elkaar aan de kust. Beide teams waren toen niet in staat te winnen en werden de punten dus gedeeld na een 1-1 gelijkspel. De laatste keer dat de teams elkaar troffen was op 28 november voorbije jaar. In Antwerpen wist de Great Old met 3-0 te winnen van de ploeg uit Oostende.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende speelde de laatste Pro League match op 26 december tegen KRC Genk. De ploeg van coach Blessin verloor dat duel met 0-4 van de Genkies. Op 7 januari speelde de ploeg een oefenmatch tegen Saint Eloois. KVO zegevierde met 4-0 en tankte daarmee vertrouwen voor de thuismatch van deze vrijdag tegen RAFC.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp kwam voorbije weekeinde in actie tegen Sporting Charleroi. De ploeg van coach Priske versloeg de ploeg uit Charleroi met 3-0. De laatste match van het jaar 2021 was voor RAFC ook tegen KRC Genk. Ook de ploeg uit Antwerpen wist niet te winnen van de Genkies, maar slaagde er wel in een punt mee te nemen. Het eindigde in een 1-1 gelijkspel in de Cegeka Arena van Genk.

Lappenmand

KV Oostende komt in actie zonder de geblesseerde spelers Manuel Osifo, Indy Boonen, Maxime D’Arpino, Vincent Koziello en Marko Kvasina tegen Royal Antwerp.

De bezoekers uit Antwerpen hebben met Buta, Faris Haroun, Radja Nainggolan en Mbwana Samatta ook vier spelers in de lappenmand. Naar verwachting zal geen van hen deze vrijdag mee kunnen doen tegen kustploeg Oostende.

Prognose

En dan de prognose voor KV Oostende – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is een overwinning van RAFC 0-2. Wat is uw voorspelling voor deze Jupiler Pro League wedstrijd in Oostende?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KV Oostende – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben zeer straffe pre-odds voor u genoteerd. In het 1X2 spelsysteem van de wedkantoren wordt er al x 3.60 keer je speelbedrag uitgekeerd als KV Oostende wint.

De bookies zijn ook bereid x 3.60 keer uw speelbedrag uit te keren als de ploegen de punten gaan delen. Dat zijn dus al twee zeer straffe odds die er voor u genoteerd staan. Een overwinning van Royal Antwerp kan u als speler van VoetbalGokken.be x 1.95 keer de inleg opleveren.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op vrijdag 21 januari om 20:45 uur in de Diaz Arena te Oostende. Voorspelt u een zege van één van deze twee teams of gaat u op een gelijkspel inzetten? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be kunt u alle kanten op. Speel vandaag al mee en scoor ferme quoteringen in de pre-match fase!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN