Wedden op Belgische Pro League: KV Mechelen – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 november 2021     0 REACTIES

Deze vrijdag vindt in het AFAS Stadion te Mechelen de Belgische Pro League match KV Mechelen – Club Brugge plaats. De nummers drie en vier in de huidige Pro League stand trachten koploper Royale Union SG bij te benen en moeten dus volle punten scoren. Welke ploeg wint er Achter De Kazerne? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en speel mee voor straffe pre-odds!

Wouter Vrancken: “Met hoofd omhoog naar Club Brugge toewerken”

Na ruim een week er tussen uit geweest te zijn door de laatste WK kwalificatiematches herpakt de Belgische Pro League zich deze vrijdag met een thuismatch van KV Mechelen tegen Club Brugge. KVM-coach Wouter Vrancken zag zijn team net voor de interlandbreak nog verliezen in Mechelen van Sint-Truiden VV (0-1). “We moeten met het hoofd omhoog naar de match van vrijdag tegen Club Brugge toewerken”, zegt de coach van KVM in zijn persconferentie.

“Honderd procent klaar zijn”

KV Mechelen staat in de top vier van de Belgische Pro League. Om in de top te blijven, moet er wel gewonnen worden van Club Brugge en dat is volgens coach Vrancken nog niet zo gemakkelijk. “We zullen honderd procent klaar moeten zijn, op vlak van kwaliteit én mentaliteit. In een thuismatch willen we absoluut voor de overwinning gaan, maar makkelijk wordt het niet”, aldus de coach van Malinwa.

Philippe Clement: “De focus zal top moeten zijn in Mechelen”

Club Brugge herpakt na de WK kwalificaties een zeer druk schema. Deze vrijdag speelt de ploeg van coach Philippe Clement nog bij KV Mechelen en midweeks wordt RB Leipzig op Jan Breydel verwacht in de groepsfase van de Champions League. De Bruggenaren kunnen nog een plek voor de Europa League afdwingen van de Duitse ploeg, maar de match tegen KVM mag ook niet over het hoofd gezien worden vindt Clement: “De focus zal top moeten zijn om punten te kunnen halen Achter de Kazerne. We mogen rekenen op een warme ontvangst en een gemotiveerde tegenstander”, zegt de Club Brugge-coach in zijn persconferentie.

“KVM zal net tikkeltje meer doen”

KV Mechelen zou kunnen profiteren van een Club Brugge dat met zijn hoofd al bij de match tegen RB Leipzig is, maar daar wil Clement voor waken. “Da’s de realiteit van Club Brugge in de Jupiler Pro League, iedereen wil net dat tikkeltje meer doen om tegen ons iets te halen. Daar moeten wij op voorbereid zijn”, stelt de T1 van Blauw-zwart vast.

Statistieken

Club Brugge heeft 27 punten uit de eerste veertien speelronden van dit Belgische Pro League seizoen geraapt. De Bruggenaren hebben evenveel punten als de nummer twee in het rijtje, Royal Antwerp FC. KV Mechelen staat op de vierde plaats met 23 punten. Daarmee heeft KVM evenveel punten als de nummer vijf Sporting Charleroi. Royale Union SG staat nog altijd bovenaan de ranglijst en heeft inmiddels 31 punten.

Head 2 Head

In december voorbije kalenderjaar trof KV Mechelen de Bruggenaren voor de laatste keer aan in eigen AFAS Stadion. Het duel werd toen met 0-3 gewonnen door Blauw-zwart. Een seizoen eerder won Club zelfs met 0-5 van Malinwa. Dat KV Mechelen zelf nog drie punten in eigen huis hield, gebeurde voor het laatst in 2014. Het werd toen 3-1 Achter De Kazerne.

Huidige vorm KV Mechelen

KV Mechelen verloor haar laatste match voor de interlandbreak. Thuis tegen Sint-Truiden VV werd er verloren met 0-1. STVV doorbrak daarmee een lange ongeslagen reeks van Malinwa. De laatste wedstrijd die de ploeg van coach Vrancken verloor was midden september van RSC Anderlecht. In Brussel kreeg KVM een flink pak slag door er met 7-2 te verliezen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge sloot een moeilijke week af voordat de WK kwalificaties van start gingen. In Manchester werd de UEFA Champions League match tegen Manchester City met 4-1 verloren. Ook in de Belgische Pro League lieten de Bruggenaren steken vallen. Van Standard Luik werd op eigen Jan Breydel niet gezegevierd. De Luikenaren namen een punt mee terug naar Luik: 2-2.

Lappenmand

KV Mechelen heeft Thibault Peyre (achillespeesblessure), Joachim Van Damme (ziek) en Gustav Engvall (spierblessure) waarschijnlijk nog niet terug voor de match tegen Club Brugge.

Bij de Bruggenaren is het afwachten welke spelers fit terug geraken uit de interlandperiode. Het ziet ernaar uit dat Standley Nsoki en Tibo Persyn (beiden blessure) nog niet van hun kwetsuur hersteld zullen zijn als coach Clement met zijn team naar Mechelen reist.

Prognose

En dan de prognose voor KV Mechelen – Club Brugge. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League topmatch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze competitiewedstrijd in het AFAS Stadion.

Quoteringen KV Mechelen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren knallen er voor de eerste competitiematch na de interlands direct in met straffe pre-odds. De hoogste odd die de bookmakers uitkeren voor dit duel, staat genoteerd bij een zege van KV Mechelen. U kunt maximaal x 4.45 keer uw speelbedrag terugverdienen bij een zege van KVM.

Ook een gelijkspel krijgt een hoge pre-odd mee. De bookies hebben er momenteel een odd van x 4.20 keer uw inleg voor over als het een puntendeling wordt in Mechelen. Een overwinning van Club Brugge is goed voor een maximale beloning van x 1.76 keer uw speelbedrag.

De Belgische Pro League match KV Mechelen – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 19 november om 20:45 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Voorspel en win hoge pre-odds via VoetbalGokken.be als u deze match juist weet te voorspellen bij de Belgische wedkantoren waar u op veilig en betrouwbaar op voetbal kunt gokken!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN