Wedden op Belgische Pro League: KV Kortrijk – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 september 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen KV Kortrijk en Royal Antwerp FC elkander deze zaterdag. Het duel wordt gehouden in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. RAFC is de koploper van de Belgische competitie en heeft alle speelronden nog gewonnen. Houdt Royal Antwerp de overwinningsreeks heel in Kortrijk? Vergelijk de bookmakers op VoetbalGokken.be zet in en scoor de hoogste quoteringen!

Adnan Custovic: “Royal Antwerp is een lastige tegenstander”

De nieuwe coach van KV Kortrijk, Adnan Custovic heeft sinds zijn aanstelling bij de ploeg enkel gewonnen van KAS Eupen. KVK heeft dan ook een lastig programma. “We moeten ons focussen op wat er nog komt. Antwerp en Genk zijn lastige tegenstanders. Ik hoop dat de supporters ons zullen steunen. Wel beschikken we over het voordeel dat zij het spel zullen moeten maken tegen ons, want zij zijn de sterkere van de twee”, zegt de nieuwbakken coach van RAFC.

“Beste spelers tegen Royal Antwerp aan de bak”

De ploeg uit Kortrijk staat nipt boven de gevarenzone. Coach Custovic gelooft dat KVK hoger op de ranglijst kan geraken. “Er zit veel kwaliteit in deze selectie. Mijn ambitie is om een goed seizoen te draaien en zo veel mogelijk wedstrijden te winnen. We moeten nog veel werken, maar ik geloof in goede resultaten. De beste spelers komen tegen Royal Antwerp terug aan de bak komen”, vertelt de oefenmeester van KVK.

Mark van Bommel: “Goed voorbereiden op match KV Kortrijk”

Royal Antwerp FC als koploper van de Jupiler Pro League op weg naar KV Kortrijk. RAFC-coach Mark van Bommel wil echter niets weten van een gemakkelijke opdracht tegen de nummer veertien van de competitie. “Wij staan bovenaan. Dan zal het resultaat wel duidelijk zijn zeker? Nee, zo werkt het juist niet! We moeten ons ook goed voorbereiden op de match tegen KV Kortrijk”, zegt de T1 van RAFC.

“Het is ginds heel lastig voetballen”

Het Guldensporen Stadion van KV Kortrijk zal vol zitten met supporters van de thuisploeg die hun club zullen aanmoedigen. Coach Van Bommel weet uit ervaring dat matches op verplaatsing net even iets zwaarder zijn dan thuisduels voor eigen publiek. “Het is ginds heel lastig voetballen. Iedereen verwacht dat wij deze wedstrijd wel zullen winnen, maar da’s niet het geval. Je kan hier in België van niemand zo maar winnen”, vertelt de Nederlandse oefenmeester.

Statistieken

Met 27 punten staat Royal Antwerp op de eerste plaats van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Van Bommel wordt gevolgd door Racing Genk dat met 22 punten tweede staat. KV Kortrijk is de nummer veertien van de Belgische voetbalcompetitie. De Kerels haalde zeven punten binnen.

Head 2 Head

KV Kortrijk en Royal Antwerp speelden op 2 februari dit kalenderjaar voor de laatste maal tegen elkander. In het Guldensporen Stadion van KVK zegevierde Royal Antwerp met 0-2 van Kortrijk. Voorbije seizoen kwam KVK in Antwerpen zegevieren met 0-1.

Huidige vorm KV Kortrijk

Voor de interlandperiode verloor KV Kortrijk met 4-1 van RSC Anderlecht in Brussel. De ploeg van coach Custovic verloor het duel daarvoor tegen KV Mechelen ook met 1-4. Op 3 september zegevierde KVK met 0-1 van KAS Eupen.

Huidige vorm Royal Antwerp

Onder de hoede van coach Mark van Bommel heeft Royal Antwerp dit competitieseizoen nog geen match verloren. Ook een gelijkspel kwam nog niet voor. Wel ging het Europa Conference League seizoen snel voorbij. RAFC wist daarin niet in de groepsfase te geraken.

Lappenmand

KV Kortrijk mist de geblesseerde middenvelders Massimo Bruno en Abdelhak Kadri voor het treffen met Royal Antwerp.

RAFC heeft met Michel-Ange Balikwisha, Michael Frey en Arbnor Muja drie aanvallers minder ter beschikking.

Prognose

Onze prognostiek voor de match KV Kortrijk – Royal Antwerp FC? De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de koploper van de Pro League en zetten  in op een 0-3 overwinning van Antwerp FC. Wie wordt volgens u de primus in deze JPL match?

Quoteringen KV Kortrijk – Royal Antwerp FC

Volgens de Belgische wedkantoren pakt Royal Antwerp pakt dit weekeinde de tiende zege op rij in de competitie. Mochten dat de wedkantoren er stijf naast zitten, dan kunnen punters flink cashen want de quoteringen bij een gelijkspel of zege van KV Kortrijk zijn straf!

In het 1X2 spelsysteem staat bij een zege van KV Kortrijk een quotering van maximaal x 4.50 het speelbedrag ingedeeld. Dit is de hoogste odd die er wordt gehanteerd bij het duel van KVK tegen Antwerp FC.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren tot maximaal x 4.10 de inleg waard. Dat is nog altijd een odd die het speelbedrag verviervoudigd.

Een overwinning van Royal Antwerp wordt het meest voorspeld en levert voetbalgokkers die deze voorspelling achterlieten x 1.72 het speelbedrag op als de Great Old zegeviert in Kortrijk.

De Jupiler Pro league match KV Kortrijk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 2 oktober om 18:30 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Vergelijk de bookmakers met elkander, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN