Wedden op Belgische kraker KRC Genk – Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 februari 2023     0 REACTIES

In de Belgische Pro League wordt deze zondag de kraker tussen KRC Genk en Royal Antwerp FC gespeeld. De Genkies komen voor eigen publiek in actie in de Cegeka Arena en hopen hun koppositie te versterken door een zege te pakken op de bezoekers uit Antwerpen. Welke ploeg wordt volgens u de primus in speelronde 25 van de Jupiler Pro League? Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win straffe odds!

Wouter Vrancken: “We kijken uit naar match Royal Antwerp”

In de Jupiler Pro League heeft KRC Genk al zeven punten meer dan de nummer twee Royale Union en dus kan coach Wouter Vrancken zonder zorgen uitkijken naar de match van deze zondag tegen Royal Antwerp. “We kijken uit naar de match. We kunnen er vrank en vrij naar toeleven. Het is leuk om als koploper zo’n topper te kunnen aanvatten. We leven er vol vertrouwen naartoe”, vertelt de trainer van de Genkies.

“Antwerp is zowel collectief als individueel sterk”

De coach weet dat het geen gemakkelijke match gaat worden al speelt Genk voor eigen publiek. “Antwerp is zowel collectief als individueel sterk. We zullen top moeten zijn. Ik denk dat wij de kwaliteiten hebben om te winnen. Het geloof is er, maar een favorietenrol is nooit zo belangrijk. Een match kan altijd anders lopen. Wij willen ons eigen ding blijven doen”, zegt coach Vrancken.

Mark van Bommel: “Genk heeft een sterke reeks”

Volgens Royal Antwerp-coach Mark van Bommel heeft zijn ploeg zondag de goede vorm nodig voor de topper tegen koploper Genk. “Ik hoor en zie dat Racing Genk goed speelt. Het is een ploeg met een sterke reeks, maar wij zijn volop bezig met de voorbereiding voor de eerstvolgende tegenstander”, vertelt de trainer van RAFC.

“Die goals komen wel”

Royal Antwerp kwam in haar laatste drie matches tegen Club Brugge, RSC Anderlecht en Royale Union (bekerduel) niet tot scoren. Op 22 januari wist de Great Old nog met 4-1 van Standard Luik te winnen, maar sindsdien niet meer. Trainer Mark van Bommel maakt zich er geen zorgen over: “Het is een kwestie van tijd. Die goals komen wel.”

Statistieken

Na 24 speelronden loopt Racing Genk met 62 punten uit op de rest van de Belgische ploegen. De koploper heeft zeven punten meer dan de nummer twee Royale Union SG. Royal Antwerp staat met 47 punten op de derde plaats.

Head 2 Head

Vlaamse voetbalgokkers vergelijken graag de H2H scores alvorens in te zetten. Voetbalgokken deed dit daarom vast voor u.

KRC Genk en Royal Antwerp speelden voorbije maand nog tegen elkander in de Belgische beker. In de kwartfinale schakelde RAFC de Genkies uit met 0-3. De laatste ontmoeting in de Pro League was op 19 december 2021. Toen kwam er geen winnaar in de Cegeka Arena. Het werd op die dag met 1-1 een puntendeling in Genk.

Huidige vorm KRC Genk

De ploeg van coach Vrancken speelde voorbije weekeinde tegen KAA Gent. De koploper van de competitie versloeg de Buffalo’s met 2-3 in Gent. Op de eerste dag van deze maand kwam Genk tegen KAS Eupen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp FC heeft al twee matches op rij niet meer gewonnen in de Belgische Pro League. Eind voorbije maand werd de match op verplaatsing bij RSC Anderlecht een puntendeling: 0-0. De kraker van voorbije weekeinde tegen Club Brugge werd vervolgens ook een gelijkspel: 0-0.

Lappenmand

Bij Racing Genk zijn geen nieuwe blessuremelden van spelers die de komende match tegen Royal Antwerp niet in actie kunnen komen.

Bij Royal Antwerp komen Faris Haroun en Koji Miyoshi door blessureleed niet in actie. Clavin Stengs is nog een speelronde geschorst door een rode kaart.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Pro League match Racing Genk – Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren wijzen de Genkies aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de koploper en zetten in op een 1-0 overwinning voor Genk. Wat is uw voorspelling voor Genk – Antwerp?

Quoteringen KRC Genk – Royal Antwerp

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn zeer straf ingedeeld bij de match van Genk tegen Antwerp FC. De Belgische wedkantoren keren bij een zege van de Great Old de hoogste odd van dit duel uit. Als de ploeg van coach Van Bommel komt zegevieren, dan kunt u odds tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag scoren bij de wedkantoren.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een straffe quotering tot maximaal 3.70 keer de inleg. Dat is bijna net zoveel als bij een overwinning van de bezoekers uit Antwerpen.

Mocht Racing Genk drie punten aan haar totaal boeken door RAFC te verslaan? Dan kunt u tot maximaal 2.01 keer het speelbedrag scoren bij de bookmaker op VoetbalGokken.be!

De Jupiler Pro League match KRC Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 12 februari om 13:30 uur in de Cegeka Arena te Genk. Maak de strafste bookmakerdeals bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be en wie weet wordt u de primus door het voorspellen van deze Belgische voetbal kraker!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN