Waalse clash: Standard Luik krijgt bezoek van Royal Charleroi Sporting

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 januari 2021     2 REACTIES

Dit weekeinde worden er in de Jupiler Pro League voortreffelijke matches gespeeld. Eén daarvan is de Waalse clash Standard Luik tegen Royal Charleroi Sporting. De ploegen hebben de punten hard nodig om in de play-off 1 te geraken. Welk grijpt heeft volgens u drie punten in stadion Maurice Dufrasne te Luik? Bij VoetbalGokken.be vindt u de beste Belgische wedkantoren met de strafste odds voor Standaard – Charleroi.

M’Baye Leye: “Charleroi altijd moeilijke partij” 

Met de nieuwbakkencoach M’Baye Leye aan het roer lijkt Standard Luik terug op het goede pad te geraken. Driemaal op rij zegevierden de Rouches overtuigend en dat is volgens coach Leye precies wat de ploeg uit Luik nodig heeft om zich te kunnen meten met de topploegen in de competitie. ” Waar we nu staan? Stap per stap. Ik weet hoe het werkt. Zondag spelen we tegen Charleroi, altijd moeilijk. Dan moeten we met onze voeten antwoorden”, zo legt Leye uit in zijn voorbeschouwing op de Waalse derby.

Standard Luik wint de wedstrijd
2.02
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Royal Charleroi Sporting wint de wedstrijd
3.25

“Goede prestaties herhalen”

Voorbije woensdag werd er met 0-4 gewonnen van KV Mechelen en die match was een goed voorbeeld van hoe coach Leye het graag wil zien. “Dit is het soort prestatie dat we moeten blijven en blijven herhalen. We vorderen langzaam, maar zullen stap per stap moeten verder werken”, aldus de T1 van Standard.

Karim Belhocine: “Rug rechten tegen Standard Luik”

Royal Charleroi Sporting ging begin deze week nog onderuit bij RSC Anderlecht (3-0). Dat hakte er behoorlijk in bij de ploeg van coach Karim Belhocine. “Er zijn dagen zoals deze, maar dan moet je de rug rechten en verder kijken naar de volgende match. Zondag wacht Standard Luik op ons”, stelt de coach vast.

“Snel herstellen richting Standaard”

Op verplaatsing bij Standard Luik winnen is geen gemakkelijke opdracht, zo voorspelt Belhocine. “Zondag wacht ons opnieuw een zeer interessante match tegen Standard. We moeten ons zo snel mogelijk herstellen en klaarstomen voor deze topmatch”, zegt Belhocine die na de match tegen Standaard binnen drie dagen alweer tegen OH Leuven zal spelen.

Head 2 Head

De laatste match die er gespeeld werd tussen Standaard en Charleroi in Luik werd door beide teams niet gewonnen. Er werd gelijkgespeeld met 1-1 en dat gebeurde een seizoen eerder ook al met 0-0. Begin 2018 won Standard Luik in eigen huis voor het laatst van de Carolo’s met een magere 1-0. Dat Charleroi nog eens kwam zegevieren is lang gelden. In oktober 2008 zegevierde de ploeg uit Charleroi met 1-2 op Standaard.

Huidige vorm Standard Luik

Met 34 punten staat Standard Luik op de vijfde plek van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Leye won voorbije woensdag met 0-4 van KV Mechelen. Ook werd enkele dagen eerder van Cercle Brugge gewonnen met0-1 en werd Waasland-Beveren ook aan de zegekar gebonden 3-1. Het vertrouwen lijkt er dus terug goed in te zitten bij de ploeg uit Luik.

Huidige vorm Royal Charleroi Sporting

De ploeg van coach Belhocine kwam begin deze week nog in actie in de Jupiler Pro League. De Carolo’s gingen bij RSC Anderlecht zwaar onderuit met 3-0 voor de Brusselse ploeg. Dat was dan ook al de vierde nederlaag op rij voor Charleroi. Op 18 december zegevierde de ploeg van coach Belhocine voor het laatst en dat was thuis tegen RSCA dat toen met 1-0 nog werd verslagen.

Lappenmand

Het aantal geblesseerde spelers bij Standaard is te overzien. Wel is het zeker dat Zinho Vanheusden er door een kruisbandblessure nog niet bij zal zijn.

Ook bij de ploeg uit Charleroi ontbreekt er zondag een speler die kampt met een gescheurde kruisband blessure. Ken Nkuba zal niet meereizen met zijn team naar Luik.

Prognose

Wij denken dat beide teams het niet voor elkaar gaan krijgen de match naar de hand te zetten en plaatsen een weddenschap op 0-0. Mocht deze voorspelling uitkomen dan zijn de spelers die hierop hebben ingezet aan het feest! Onderstaand odds-overzicht van Unibet.be geeft u een beeld van de strafste odds bij de Belgische wedkantoren!

Quoteringen Standard Luik – Royal Charleroi Sporting

Zoals hierboven vermeld, levert een puntendeling in het Maurice Dufrasne stadion de hoogste odd van deze match op. Uw inleg wordt x 3.60 keer meer waard als het een gelijkspel wordt in Luik.

Verwacht u dat Charleroi zegeviert? Dan staat er voor u een straffe odd paraat bij de bookies. De wedkantoren op voetbalgokken keren gemiddeld x 3.25 keer de inleg uit als de Zebra’s zegevieren. Mocht Standaard winnen, dan ontvangt u nog altijd een fikse beloning van x 2.02 keer uw speelbedrag retour.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – Royal Charleroi Sporting wordt gespeeld op zondag 24 januari om 18:15 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Welke ploeg pakt drie punten en welke team blijft met lege handen achter? Laat uw voorspelling waardevol zijn door mee te spelen via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

jupiler...
24 januari 2021

Dit Standaard kan met 3-0 zegevieren van Charleroi

3 jaar geleden

bobgok
24 januari 2021

De Rouches hebben de boel terug op de rit. Dat kunnen de Carolo's niet zeggen.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN