Voorspel KAA Gent – RSC Anderlecht via VoetbalGokken!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 november 2020     3 REACTIES

Deze zondag bekampen KAA Gent en RSC Anderlecht elkaar in de Ghelamco Arena. Het doel is drie punten uit de twaalfde speelronde van de Jupiler Pro League zien te boeken. Voor beide teams zijn de punten van cruciaal belang. Wilt u meespelen via VoetbalGokken.be op uw favoriete ploeg? Wij hebben de strafste odds van de bookmakers alvast voor u opgezocht.

Gentse-T2 Peter Balette: “Nu eerst Anderlecht”

KAA Gent moest deze week al zonder coach Wim De Decker langs de zijlijn aantreden tegen Rode Ster Belgrado in de Europa League. De Decker werd positief getest en moet thuis verblijven in quarantaine. Gent-T2 Peter Balette nam de taak even over van De Decker en coacht waarschijnlijk de spelers zondag ook als RSC Anderlecht op bezoek komt. “We gaan met mes tussen de tanden tegen Anderlecht”, aldus de vervanger van DE Decker.

KAA Gent wint de wedstrijd
2.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.90

“Heel belangrijke competitiematch”

Balette hoopt tegen RSCA een beter resultaat te boeken dan tegen Rode Ster Belgrado eerder deze week toen Gent met 2-1 verloor. Balette heeft vooraf dan ook niet te veel verwachtingen, maar hoopt op een resultaat na een bizarre week in Gent: “We zien wel waar het schip strandt. We spelen  een heel belangrijke competitiematch tegen RSC Anderlecht, dus daar focussen we ons nu op”, aldus Balette tijdens zijn voorbeschouwing op de Pro League match.

Vincent Kompany: “Energie en frisheid etaleren bij KAA Gent”

RSC Anderlecht is uit een diep dal gekomen en draait momenteel weer mee in de top zes van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Vincent Kompany won voorbije week voor de tweede keer op rij en de T1 van RSCA hoopt die lijn door te kunnen trekken op verplaatsing bij KAA Gent. “Wij gaan zondag naar Gent en daar willen we ook energie en frisheid etaleren en tonen wie we echt zijn”, aldus Kompany in zijn perspraatje.

“Op onze hoede zijn tegen Gent”

De ploegen in het rechterrijtje staan qua punten erg dicht bij elkaar, maar volgens de coach wil dat niet zeggen dat Gent de kwaliteiten niet heeft. “Met corona is het heel moeilijk te voorspellen wie de titelkandidaten zijn. Het zijn er meer dan iedereen denkt omdat het seizoen zo onvoorspelbaar is. We moeten voor elke ploeg op onze hoede zijn”, aldus Vince The Prince.

Statistieken

KAA Gent staat met twaalf punten uit elf matches op de twaalfde plek. De ploeg van coach De Decker moet KV Kortrijk en KV Oostende (beide vijftien punten) voor zich dulden. RSC Anderlecht staat zesde met twintig punten. De ploeg uit Brussel heeft net zoveel punten als Club Brugge dat vierde staat en Royal Antwerp de nummer vijf in de vaderlandse voetbalcompetitie.

Head 2 Head

Voorbije seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld in de Ghelamco Arena tussen Gent en RSCA. Een jaar eerder waren de Buffalo’s nog de primus in de match in eigen huis: 2-1. Anderlecht won voor het laatst in december 2016. Het werd toen 2-3 voor de Paars-Witte formatie uit de hoofdstad.

Huidige vorm KAA Gent

Tot nu toe draait AA Gent nog geen vlekkeloos seizoen. Voorbije donderdag verloor de ploeg van coach De Decker van Rode Ster Belgrado in de derde groepsmatch van de Europa League met 2-1. De Buffalo’s staat met nul punten op de vierde plek en Europees overwinteren wordt een moeilijke zaak. Ook in de Jupiler Pro League wil het maar niet vlotten, maar voorbije weekend werd er dan toch een zege geboekt. Bij Waasland-Beveren werd met 1-4 eindelijk gewonnen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Begin voorbije maand verloor RSC Anderlecht de klassieker van aartsrivaal Club Brugge met 3-0, maar de ploeg van coach Kompany houdt zich sindsdien staande. Bij OH Leuven werd het twee weken later nog met 2-2 een puntendeling, maar KV Kortrijk: 1-3 en Royal Antwerp 1-0 werden beide aan de zegekar geknoopt.

Lappenmand

Beide teams hebben spelers die niet fit genoeg zijn om de twaalfde speelronde te spelen. We belichten alleen de blessuregevallen. Bij KAA Gent kan Alexandre De Bruyn sowieso niet aansluiten aan de selectie van coach De Decker. De middenvelder kampt met een hamstringblessure. Ook Giorgi Chakvetadze is er door een knieblessure nog altijd niet bij.

Ook RSCA moet wat spelers missen tijdens de match bij Gent. Elias Cobbaut (enkelblessure), Adrien Trebel (operatie aan de knie) en Killian Sardella (pubalgie) zijn er. Ook Yari Verschaeren kan er door een blessure waarschijnlijk niet bij zijn deze zondag.

Prognose

Onze prognose is een gelijkspel in de Ghelamco Arena. Onze wedtip is een 2-2 in Gent en daarom kruisen wij de X aan in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren. Voor een puntendeling keren de bookmakers voor de match de hoogste odd uit.

Quoteringen KAA Gent – RSC Anderlecht

De quotering voor een puntendeling is het hoogst ingedeeld voor deze match tussen Gent en Anderlecht. Uw inleg wordt x 3.45 keer meer waard als het een gelijkspel wordt.

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering voor een overwinning van RSCA net iets hoger genoteerd dan voor een zege van Gent. Wint Paars-Wit dan ontvangt u x 2.90 keer de inleg retour. Wint Gent, dan ontvangt u x 2.25 keer het speelbedrag terug op uw bankaccount.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 8 november om 18:15 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Denkt u te weten welke ploeg zegeviert? Overweeg dan uw voorspelling achter te laten bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en win torenhoge prijzen als uw voorspelling(en) zondagavond de juiste blijkt te zijn!


Reacties

progokker
8 november 2020

Ik gok op Paars-wit

3 jaar geleden

rsca
8 november 2020

Gent gaat eraan!

3 jaar geleden

kampioe...
8 november 2020

Van mij mag het een gelijkspel worden want de bijbehorende odd is wel heel straf

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN