Voorspel de uitslag van PO1 match: RSC Anderlecht vs. KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 mei 2021     3 REACTIES

Deze zaterdag bekampen RSC Anderlecht en KRC Genk elkaar weeral in PO1. Voorbije donderdag (Hemelvaartsdag) troffen de teams elkaar in de Luminus Arena, maar wist geen team te zegevieren. Lukt dat Anderlecht of Genk deze zaterdag wel?  Voorspel de match in het Lotto Park Stadion via VoetbalGokken.be en trakteer uzelf op de hoogste beloningen door de juiste uitslag in te vullen bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Genk zit in een goeie periode”

RSC Anderlecht kan zich gaan opmaken voor de thuismatch tegen KRC Genk. RSCA-coach Vincent Kompany is op zijn hoede voor de ploeg waar Paars-wit voorbije donderdag ook al tegen speelden, maar er niet wist te winnen (1-1). “Genk zit in een goeie periode. Ze hebben veel vertrouwen en dat zie je. Wij zullen het ons niet kunnen permitteren om één procent minder dan gewoonlijk georganiseerd te zijn. Maar we zullen klaar zijn, wees gerust”, stelt coach Kompany tegenover HLN.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.23
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
KRC Genk wint de wedstrijd
2.85

“Ze halen een indrukwekkend niveau”

De Limburgse ploeg is in bloedvorm en strijdt om de titel dat nog altijd mogelijk is voor de Genkies.  Coach Kompany weet waar zijn team alert voor moet zijn. “Ze spelen helemaal anders als ze vertrouwen hebben. Dan halen ze een indrukwekkend niveau. Als we Onuachu, Ito of Bongonda één procent ruimte geven, wordt het moeilijk”, zegt de T1 van Anderlecht aan het eind van zijn vooruitblik.

John van den Brom: “Met vertrouwen aan Anderlecht match beginnen”

KRC Genk wist op Hemelvaartsdag in eigen Luminus Arena niet te winnen van RSCA, maar coach John van den Brom heeft hoop voor de match van zaterdag bij Anderlecht. “Soms moet je tevreden zijn met een punt. Op deze manier houden we Anderlecht in elk geval op drie punten. Belangrijker is dat we zaterdag terug vol vertrouwen zijn en dat iedereen fit is”, stelt de coach van Genk allereerst vast.

“We willen hen blijven prikkelen”

Genk had voorbije week de kans kunnen pakken om het gat met koploper Club Brugge te verkleinen. De Bruggenaren wonnen zelf namelijk ook niet van Royal Antwerp (0-0). Er zijn nog drie matches te gaan. “Als we winnen, is het verschil nog 2 punten. Als we dan ook de 2e match tegen Club winnen, kan het nog leuk worden. Kortom, als we hen kunnen blijven prikkelen, zullen we dat zeker niet nalaten”, werpt Van den Brom zijn blik op de eerstvolgende match en de laatste twee speelronden van PO1.

Statistieken

In PO1 gaat Club Brugge met veertig punten nog altijd aan kop. De Bruggenaren worden achtervolgd door KRC Genk dat 35 punten heeft. Anderlecht en Royal Antwerp FC hebben beide 32 punten, maar de ploeg uit Brussel staat op de derde plek en RAFC sluit het rijtje van vier.

Head 2 Head

De match van voorbije donderdag werd met 1-1 gelijkgespeeld in Genk. De matches in het Lotto Park Stadion van Anderlecht werden de laatste tweemaal gewonnen door RSCA. De laatste keer was op 11 december 2020. Het werd toen 1-0 voor Paars-wit. Een wedstrijd eerder werd dat nog 2-0. Genk zegevierde op 2 december 2018 voor de laatste keer in het Lotto Park. Het werd toentertijd 0-1 voor de Genkies.

Huidige vorm RSC Anderlecht

In PO1 is het de ploeg van coach Kompany nog niet gelukt om te zegevieren. Drie matches op rij werden gelijkgespeeld. De eerste match was tegen Club Brugge. Het werd 2-2 op Jan Breydel. Die uitslag werd ook behaald in de thuismatch tegen Royal Antwerp.

Voorbije donderdag werd het 1-1 tegen Genk. Volgende week treft RSCA in eigen huis koploper Club Brugge en de laatste PO1-match op verplaatsing bij Royal Antwerp.

Huidige vorm KRC Genk

De ploeg van coach Van den Brom slaagde erin de eerste twee speelronden wel te zegevieren. Het werd 2-3 bij Royal Antwerp. Vervolgens wonnen de Genkies met 3-0 va Club Brugge. Het lukte voorbije donderdag niet om ook van Anderlecht te winnen (1-1). Na de match in Brussel speelt Genk thuis tegen Royal Antwerp en tot slot op verplaatsing bij Club Brugge.

Lappenmand

Anderlecht zal de thuismatch tegen Genk aantreden zonder Abdoulay Diaby en Marco Kana. Beiden zijn geblesseerd. Lucas Lissens heeft gezondheidsproblemen die hem aan de kant houden. Twijfelachtig is het nog of we Hannes Delcroix terug kunnen verwachten op het veld. Delcroix herstelt van een knieblessure.

Coach Van den Brom heeft geen basisspelers die thuis moeten blijven door een kwetsuur noch door gezondheidsproblemen.

Prognose

Onze wedtip bij de online bookmaker is een gelijkspel. Wij verwachten namelijk dat de teams opnieuw aan elkaar gewaagd zullen zijn. Wij vullen een 2-2 gelijkspel in bij de bookmakers. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de gemiddelde pre-odds die worden gehanteerd voor Anderlecht – Genk.

Quoteringen RSC Anderlecht – KRC Genk

De pre-odds voor deze match in het Lotto Park Stadion van Anderlecht zijn straf ingedeeld in het 1X2 spelsysteem. Gemiddeld ontvangt u de hoogste odd van deze match x 4.00 keer uw speelbedrag als het ook deze keer een gelijkspel wordt tussen RSCA en Genk.

Een overwinning van Genk wordt op x 2.85 keer uw inleg ingedeeld. Een zege van Anderlecht gaat voor bijna een gelijkwaardige quoteringen zorgen. De bookies keren x 2.23 keer uw speelbedrag uit als Anderlecht zaterdag wint.

De PO1-match RSC Anderlecht – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 15 mei om 20:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en pak de hoogst mogelijke odds in speelronde vier van de Belgische voetbal play-offs!


Reacties

tooskla...
14 mei 2021

Gespeeld op een 2-2 gelijkspel bij de bookies.

3 jaar geleden

weddens...
15 mei 2021

De Genkies gaan zegevieren!

3 jaar geleden

bobgok
16 mei 2021

Lekker gescoord met de Genkies!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN