Voorspel de match KV Kortrijk vs KRC Genk bij de Belgische bookies

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2021     2 REACTIES

Deze zaterdag komt KRC Genk voor de tweede maal deze week in actie. Nu gaat de ploeg van coach John van den Brom op bezoek bij KV Kortrijk. KVK boekt zeer wisselvallige resultaten, maar liet dit seizoen al zien te kunnen verrassen? Bij de Belgische wedkantoren is deze match reden voor straffe quoteringen en die ferme odds vindt u natuurlijk bij VoetbalGokken.be!

Yves Vanderhaeghe: “Hopen op verrassing tegen Genk”

Met Racing Genk op bezoek in het Guldensporen Stadion heeft KV Kortrijk aan de start van het nieuwe kalenderjaar direct een sterke tegenstander op het veld. Maar KVK-coach Yves Vanderhaeghe is niet bang voor de rijzende ster in de Jupiler Pro league en gelooft in de kracht van zijn eigen team. “Waarom zouden we niet kunnen hopen op een verrassing tegen Genk?”, vraagt Vanderhaeghe zich af. “We kunnen met een gerust gevoel naar Genk uitkijken”, stelt de coach van KVK in zijn bespiegeling voorafgaand aan deze Pro League match.

KV Kortrijk wint de wedstrijd
3.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
KRC Genk wint de wedstrijd
2.14

“Als we zaterdag niet kunnen verrassen, dan verder op proberen”

Ook bij KV Kortrijk volgen de matchen elkaar deze maand in een hoger tempo op. Na de match tegen Genk gaat KVK op bezoek bij KV Oostende en speelt het thuis tegen Sint-Truiden VV. Alvast drie punten scoren tegen Genk zal een plezant begin zijn van die reeks, vindt ook Vanderhaeghe. “Maar als we zaterdag niet kunnen verrassen, kunnen we het altijd nog tegen Oostende en Sint-Truiden proberen”, vertelt Vanderhaeghe tot slot.

John van den Brom: “Hoeven van niemand bang te zijn”

KRC Genk haalt de één na de andere overwinning binnen. De ploeg van coach John van den Brom won voorbije week de inhaalmatch tegen KAS Eupen met 1-4. De matches volgen zich in rap tempo op, weet ook Van den Brom. “Hoe langer het goed gaat, hoe meer we de uitdager worden van wie dan ook. Als we goed zijn, hoeven we van niemand te verliezen. Maar dat gaat niet vanzelf. Als de drive er niet is, zijn we maar een gewone ploeg”, aldus Van den Brom in zijn voorbeschouwing bij de Belgische voetbalmedia.

“Weten waar we staan”

Genk staat nu tweede, maar coach Van den Brom weet niet of die plek vast te houden is. “Ik ga altijd voor het hoogste, maar een tweede plaats kan misschien wel het maximale zijn. Op korte termijn – voor het einde van de maand – zullen we weten waar we staan. KVK is alvast een eerste meting”, zegt de coach van Genk nog.

Head 2 Head

Bijna een jaar geleden nam KRC Genk haar laatste bezoek aan KV Kortrijk. De Genkies wisten te zegevieren met één doelpunt: 0-1. Een seizoen eerder werd het een draw 3-3. Ook in 2017 werd de match met 0-0 gelijkgespeeld. Begin dat jaar zegevierde Genk met 0-3 in het Guldensporen Stadion.

De laatste keer dat KVK thuis won van Genk in de Jupiler Pro League was in september 2016 en dat was een uitslag waar de Kerels ook nu graag voor zouden tekenen: 4-1!

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk staat keurig op de achtste plek van de tabel. Met 26 punten houdt het team van coach Vanderhaeghe net KAA Gent, KV Oostende en Standard Luik achter zich. De laatste match van 2020 werd er ook gewonnen van KAA Gent. In het Guldensporen Stadion werd het 1-0 dankzij een treffer van KVK-speler Faiz Selemanie.

Huidige vorm Racing Genk

Genk heeft de eerste match van het jaar er al op zitten. De ploeg van coach Van den Brom speelde voorbije woensdag een inhaalmatch tegen KAS Eupen. De ploeg uit Genk won met 1-4 van KAS.

Daarmee hebben de Genkies nu 38 punten en lopen in de voetsporen van koploper Club Brugge dat 39 punten heeft. De nummer drie Sporting Charleroi volgt op gepaste afstand vanop de derde plek met 33 punten.

Lappenmand

KV Kortrijk kan zaterdag niet beschikken over verdediger Kristof D’Haene. Sinds begin november voorbije kampt D’Haene met een heupblessure. Julien de Sart en Eric Ocansey hebben vier gele kaarten en moeten op hun tellen letten er niet nog een prent bij te krijgen.

Bij Genk zijn er geen meldingen van geblesseerde spelers. Wel moeten Paul Onuachu en Jhon Lucumi oppassen voor een prent. Beide spelers hebben al vier gele kaarten achter hun naam staan.

Prognose

Racing Genk is op dreef en we vermoeden dat dat ook in Kortrijk zal voortduren. De bookies zijn daar niet zo direct in en dat betekent straffe bonussen in het 1X2 spelsysteem. De gemiddelde quoteringen vindt u in onderstaand odd-overzicht. Onze wedtip bij Unibet.be: 0-2 voor KRC Genk.

Quoteringen KV Kortrijk – KRC Genk

De hoogste odd die er voor deze match wordt uitgekeerd staat genoteerd voor een gelijkspel: x 3.35 keer uw inleg.

Nog een straffe quotering vinden we in het 1X2 spelsysteem bij een overwinning van KV Kortrijk. Mochten de Kerels winnen, dan wordt uw inleg met x 3.20 rijkelijk beloond. Een overwinning van de Genkies is goed voor een straffe odd van x 2.14 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro league match KV Kortrijk – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 9 januari om 18:30 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Denkt u te winnen bij de Belgische wedkantoren door uw voorspelling achter te laten? Wacht dan niet langer en profiteer van de strafste deals via VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
9 januari 2021

Straffe odd als de Genkies winnen zeg!

2 jaar geleden

mignole...
11 januari 2021

Dit zag ff niemand aan komen. Wat een actie van KVK.

2 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

23 januari 2023     0 REACTIES

Jupiler Pro League wedden: Sporting Charleroi – Royale Union SG

Deze zaterdag treffen voetbalclubs Sporting Charleroi en Royale Union SG elkaar in de Belgische Pro Leag...

Lees meer
23 januari 2023     0 REACTIES

Pro League wedden: RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

Deze zondag wordt in het Lotto Park Stadion te Brussel de match tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp F...

Lees meer
21 januari 2023     0 REACTIES

Odds Pro League match Royal Antwerp FC – Standard Luik

In het Bosuil Stadion ontmoet Royal Antwerp FC deze zondag Standard Luik in de 22ste speelron...

Lees meer
20 januari 2023     0 REACTIES

Straffe odds Premier League clash Arsenal – Manchester United

In de Premier League staat deze zondag de kraker Arsenal - Manchester United op het programma. Het duel ...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN