Voorspel Club Brugge vs KRC Genk bij de Belgische wedkantoren!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 januari 2021     2 REACTIES

Dit weekeinde staat er in de Jupiler Pro League een kraker van een jewelste gepland. Koploper Club Brugge ontvangt zondag op Jan Breydel de nummer twee in de Pro League: KRC Genk. De Belgische wedkantoren schalen de pre-match quoteringen hoog in voor deze kraker in de Belgische voetbalcompetitie. Profiteert via VoetbalGokken van de strafste odds en de beste deals?

Philippe Clement: “KRC Genk is gewoon titelkandidaat”

Club Brugge heeft negen punten meer dan de nummer twee in de Jupiler Pro League en krijgt zondag de kans om dat gat nog groter te maken. Maar Club-coach Philippe Clement houdt zich niet bezig met de cijfertjes. “KRC Genk doet gewoon mee voor de titel hoor. Het enige dat voor ons telt komende zondag is winnen en drie punten rapen”, stelt Clement vast in zijn vooruitblik op de topper.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.66
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
KRC Genk wint de wedstrijd
4.40

“Combinaties, enige manier om ploegen uit verband te spelen”

Club Brugge blijft maar goede zaken doen in het klassement. De leider van de competitie heeft dit kalenderjaar nog niet verloren of gelijkgespeeld. Volgens de trainer van Club Brugge ligt de sleutel van succes bij het combinatiespel van zijn ploeg. “We zijn al maanden hard aan het werken om zo’n combinaties te krijgen”, Clement openhartig. “Zo is het een gezamenlijke inspanning en niet één op één. Het is volgens mij de enige manier om goed georganiseerde ploegen, zoals KRC Genk, uit hun verband te spelen en te verslaan”, zegt de succescoach in de voetbalkrant.

John van den Brom: “Genoeg hersteltijd voor topmatch tegen Club Brugge”

Racing Genk heeft al een zware match in de benen. Voorbije woensdag speelde de ploeg van Genk-coach John van den Brom in de Luminus Arena tegen KAA Gent. Er werd gelijkgespeeld met 1-1, maar dat koste de Genkies wel veel energie. Zondag trekt Genk naar Club Brugge, dat een dag extra rust heeft. Van den Brom wil er geen issue van maken. “We hebben twee dagen de tijd om goed te herstellen voor die match tegen Club Brugge. Dat moet genoeg zijn”, aldus Van den Brom.

“Mijn jongens zijn sterk”

De coach heeft er vertrouwen in dat zijn team een resultaat kan boeken op verplaatsing in Brugge. Al laten de Bruggenaren op hun eigen Jan Breydel weinig punten liggen. “Mijn jongens zijn sterk, dat hebben ze tegen Gent getoond. Het zijn dit soort wedstrijden waar je het als trainer en als speler voor doet. Wij gaan er vol voor zondag”, zegt de Nederlandse trainer aan het slot van zijn relaas.

Statistieken

Club Brugge is na 22 speelronden nog altijd de leider van de Belgische competitie. De Bruggenaren hebben 48 punten en het gat met de nummer twee Racing Genk is inmiddels negen punten.

De Genkies worden op hun hielen gezeten door de nummer drie: Royal Antwerp. RAFC heeft 37 punten en één speelronde kan de tabellen dus aardig door elkaar schudden.

Head 2 Head

Op Jan Breydel heeft Club Brugge al heel wat jaren niet meer verloren van Racing Genk. De laatste keer dat er werd verloren van de Genkies was eind oktober 2013. Genk kwam destijds met 0-2 zegevieren in Brugge. In de tien ontmoetingen die volgden wist Blauw-Zwart zevenmaal de drie punten thuis te houden. Driemaal werden de punten gedeeld.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge verloor op 20 december de thuismatch tegen KAA Gent met 0-1, maar heeft sindsdien de draad snel terug opgepakt. Viermaal op rij zegevierde de ploeg van coach Clement. De kwarter werd voorbije woensdag gecomplementeerd door de 0-1 zege op verplaatsing bij KV Oostende.

Huidige vorm Racing Genk

De eerste wedstrijd van het kalenderjaar wist Genk nog drie punten te pakken bij KAS Eupen (1-4). In de drie speelronden die volgden haalde de ploeg van coach Van den Brom maar één punt binnen. De match van voorbije donderdag tegen KAA Gent draaide met 1-1 uit op een puntendeling. De matches bij Moeskroen (2-0) en KV Kortrijk (2-1) leverden geen punten op voor de Genkies.

Lappenmand

Club Brugge speelt zondag zonder centraal verdediger Matej Mitrovic. Emmanuel Dennis is terug van een teenblessure en verscheen begin deze week op het trainingsveld.

Twee spelers van de regerend landskampioen staan op scherp: Eder Balanta en Noa Lang hebben beiden al vier gele kaarten en moeten tegen Genk die extra op hun qui-vive passen!

Coach Van den Brom heeft met weinig tot geen kwetsuren te kampen binnen zijn vaste kern. Wel hebben een viertal spelers: Partick Hrosovsky, Paul Onuachu, Eboue Kouassi en Jhon Lucumi vier gele kaarten achter hun naam staan en moeten dus oppassen voor een vijfde prent.

Prognose

Club Brugge heeft in de jongste jaren weinig moeite gehad aan Genk en wij voorspellen dat het zondag ook zegeviert. Onze wedtip is 3-1 voor Blauw-Zwart. Check hieronder alvast de gemiddelde quoteringen die worden gehanteerd voor deze match op Jan Breydel.

Quoteringen Club Brugge – KRC Genk

De quoteringen zijn zeer straf ingedeeld voor deze match van de nummer één en twee in de competitie. Een overwinning van Racing Genk levert u met x 4.40 keer het speelbedrag de meeste duiten op.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem goed voor een beloning van x 4.00 keer uw inleg. Denkt u dat Club Brugge de punten in huis houdt? Vul dan de 1 in op het wedstrookje van uw bookmaker en ontvang x 1.66 keer het speelbedrag retour.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 24 januari om 13:30 uur op Jan Breydel. Weten de Bruggenaren af te rekenen met hun eerste achtervolger in de competitie?

Laat uw voorspelling geld waard zijn bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en plaats tijdig uw voorspelling via onze bookmakerspagina! Aanmelden is gratis, storten en uitbetaling verlopen rap en veilig via de gebruikelijke, betrouwbare bankkanalen.


Reacties

sporza
24 januari 2021

Lekker scoren via live betting ;)

3 jaar geleden

bobgok
26 januari 2021

Club Brugge kwam goed terug. De Bruggenaren worden kampioen. Daar ga ik alvast een weddenschap op afsluiten.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN