Voorspel Club Brugge op verplaatsing bij Beerschot VA

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 januari 2021     3 REACTIES

Deze zondag speelt Club Brugge op verplaatsing bij Beerschot VA. De koploper van de Jupiler Pro League neemt het op tegen de nummer zeven in de tabellen. De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als favoriet van deze match, maar Beerschot geeft zich niet zomaar gewonnen en zal zelf ook voor de broodnodige drie punten gaan knokken. Wat voorspelt u bij VoetbalGokken.be?

Hérnan Losada: “Focussen op resultaat in Club Brugge-match”

Beerschot trainer Hérnan Losada kijkt op zijn geheel eigen wijze vooruit naar de thuismatch. De resultaten van de voorbije weken vallen tegen en de ene na de andere ontgoocheling zorgt voor een matige moraal op Beerschot. Toch is Losada de laatste die de handdoek zal werpen: “Misschien beseft iedereen na deze slechte reeks wat voor apotheose we hebben meegemaakt. Het is meer dan ooit belangrijk om samen te blijven en positief te zijn. Zo ligt de focus nu op het pakken van een resultaat in onze volgende wedstrijd tegen Club Brugge.”

Beerschot VA wint de wedstrijd
5.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.35
Club Brugge wint de wedstrijd
1.52

“We doen het met deze kern”

Door blessures is de al smalle kern van Hérnan Losada erg uitgedund. Versterking is dan ook welkom, beseft de Argentijn. “Ja, heel graag, zeker gezien de blessurelast. Maar we gaan niet zomaar iemand halen om de kern te vergroten. Als er een opportuniteit is dat ons kan helpen, dan is hij natuurlijk meer dan welkom. En anders doen we het met deze kern”, aldus Losada.

Sanusi: “Zuur dat ik Club Brugge match mis”

En tot overmaat van ramp pakte sterkhouder Ryan Sanusi in de match tegen Cercle Brugge een gele kaart, waardoor hij er zondag vanwege een schorsing niet bij zal zijn: “Het is zuur dat ik de match mis tegen Club Brugge, maar het is niet anders. Er is niets aan te doen. Je kan jezelf niet inhouden om geen gele kaart te pakken, want dan kan je niet op jouw beste niveau spelen”, legde Sanusi uit.

Philippe Clement: “Beerschot-match is een topmatch”

Club Brugge staat fier bovenaan en verkeert in blakende vorm. Tegenstrever Beerschot daarentegen worstelt met zichzelf en de vorm. Allemaal ingrediënten waardoor je zou verwachten dat ze bij Club Brugge op twee oren slapen. De bespiegelingen van Brugge-coach Philippe Clement voorafgaand aan deze Pro League-match tonen echter een ander beeld: “Die wedstrijd is voor mij altijd een topper. Het wordt een duel tussen twee clubs met hevige, positieve supporters. Spijtig genoeg is dat in een leeg stadion”, aldus Clement in Het Nieuwsblad.

“Beerschot speelt als een ferm blok”

Club Brugge kan een zaak doen door ook deze speelronde winnend af te sluiten. De ploeg van T1 Clement zag de voorbije weken de voorsprong op de concurrentie groeien naar vijf punten op de eerste achtervolger.

De drie punten die in de match tegen Beerschot te rapen zijn, zetten de ploeg weeral in een zetel. Clement beseft echter dat die punten zeker en vast niet al binnen zijn: “We hebben al een keer tegen Beerschot gespeeld en toen verloren we (0-1) omdat ze speelden als een ferm blok. Het was moeilijk te ontwrichten. Dat zal zondag niet anders zijn. En in zo’n geval is de ploeg die het spel moet maken wel in het nadeel omdat er geen publiek is. De ploeg die creatief moet zijn, heeft het dan moeilijker”, besluit Clement zijn analyse.

Statistieken

Met 42 punten staat Club Brugge dik bovenaan de tabel van de Jupiler Pro League. KRC Genk volgt de Bruggenaren op inmiddels ferme afstand met 38 punten.

Beerschot VA stond dit seizoen ook een tijdje op de eerste plek, maar is inmiddels afgezakt naar plek 7 en heeft er met 30 punten twaalf minder dat de bezoekers uit Brugge.

Head 2 Head

Sinds dat Beerschot VA in de Jupiler Pro League uitkomt, heeft Club Brugge de trip naar het Olympisch Stadion te Antwerpen nog niet hoeven maken. Wel speelde Beerschot voorbije jaar al tegen Club Brugge. Aan het begin van dit seizoen werd het 0-1 voor Beerschot op Jan Breydel.

De oefenmatch op Jan Breydel – een maand eerder – eindigden in 1-1.

Huidige vorm Beerschot VA

Beerschot VA had midweeks nog een inhaalmatch tegen Cercle Brugge af te werken. In eigen huis werd er gelijkgespeeld 1-1 tegen het ‘kleine broertje van Club Brugge’. Ook de thuismatch tegen KAA Gent werd met 1-1 een gelijkspel.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge laat weinig punten liggen in de competitiematches. In december was er plots de match tegen KAA Gent die met 0-1 verloren ging. De ploeg van coach Clement krabbelde rap weer op. Van KAS Eupen werd met 3-0 gewonnen en ook op verplaatsing bij Sint-Truiden VV (1-2) werden er drie punten binnen gehengeld.

Lappenmand

Beerschot-coach Losada kan zondag niet beschikken over Loris Brogno (knieblessure) en Tarik Tissoudali (gescheurde knieband). Middenvelder Ryan Sanusi is geschorst voor de match tegen Club Brugge.

Ook coach Clement mist zondag wat spelers. Matej Mitrovic kan er door een hielblessure sowieso niet bij zijn. Sterkhouder Hans Vanaken is geschorst en mag dit weekeinde nog niet meedoen.

Prognose

Club Brugge verliest bijna geen competitiematch en Beerschot is het spoor bijster. Het lijkt dus voor de hand te liggen om in te zetten op winst van Club Brugge. We gaan daarin mee in onze wedtip. Wij voorspellen bij Betway.be een 0-2 zege voor de Bruggenaren. Laat uw eigen voorspelling tijdig achter en scoor de hoofdvogel via VoetbalGokken.be!

Quoteringen Beerschot VA – Club Brugge

De Belgische wedkantoren keren x 5.15 keer uw inleg uit als Beerschot thuis wint van de huidige koploper. Dit is dan ook de hoogste odd voor deze match.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem een straffe odd van x 4.35 keer de inleg mee voor deze wedstrijd in het Olympisch Stadion. De quotering voor een overwinning van Club Brugge staat op x 1.52 keer de inleg in de boeken.

De Jupiler Pro League match Beerschot VA – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 17 januari om 18:15 uur in het Olympisch Stadion te Antwerpen. Uw voorspelling kan waardevol zijn bij de bookmakers op VoetbalGokken.be dus schroom u niet en speel vandaag alvast mee!


Reacties

martijnj
15 januari 2021

Dit wordt me wel zo'n potje voetbal! Beerschot kan nog weleens een bananenschilletje worden voor Club Brugge

3 jaar geleden

riesjart
18 januari 2021

0-3 voor Club wie had dat nou niet verwacht!

3 jaar geleden

bobgok
18 januari 2021

De buit was direct binnen toen de match was afgelopen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN