Verrassende odds bij Beerschot – Standard Luik in Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 augustus 2020     0 REACTIES

De competitie verrassing tot nu toe is Beerschot VA en die ploeg mag het deze zondag gaan opnemen tegen Standard Luik. De Luikenaren zijn het seizoen ook niet verkeerd van start gegaan en azen op een driepunter bij Beerschot. De Belgische wedkantoren hebben wel vertrouwen in een zege van Beerschot, maar ook een overwinning van Standaard wordt straf ingedeeld. Breken de Luikenaren de ongeslagen reeks van Beerschot nu al door of blijft de thuisploeg ongedeerd na het bezoek van de Rouches? Speel op uw favoriet via VoetbalGokken.be!

Hernan Losada: “Voorbereiden op sterk Standard Luik”

Beerschot-trainer Hernan Losada leeft momenteel met zijn team op een roze wolk. De 9 op 9 deed Beerschot deugd, maar volgens Losada moeten de voetjes wel op de grond blijven nu dit weekeinde Standard op bezoek komt: “Dat moeten we allemaal doen, ik in de eerste plaats. Er zullen nog wel moeilijke momenten komen dit seizoen, maar zover ga ik nog niet kijken. Eerst de volgende match voorbereiden en die zal tegen een sterk bewapend Standard Luik zijn”, aldus de Argentijnse coach.

“Ik weet ook niet waar dit gaat eindigen”

Losada hoopt dat de ongeslagen reeks nog wat langer wordt zodat er nog veel mooie dingen te wachten staat met Beerschot. “Ik weet ook niet waar dit gaat eindigen, maar wij blijven ons best doen”, zegt de T1 van Beerschot die een bezoekje van voetballegende en landgenoot Maradonna wel ziet zitten. “Maradona? Er was ooit een benefiet met Jean-Marie Pfaff, maar daarvoor is hij uiteindelijk niet naar België gekomen en dus heb ik hem nog niet ontmoet. Misschien dat hij wel eens naar België komt voor Beerschot als we zo blijven verder spelen”, knipoogt Losada.

Philippe Montanier: “We gaan voor drie punten naar Beerschot”

Trainer Philippe Montanier nam dit seizoen de taak van Michel Preud’homme over om Standard Luik te leiden naar de top van het Belgische voetbal. De eerste twee matches van het seizoen verliepen goed, maar de laatste match was iets minder. Van Genk werd er thuis niet gewonnen en dat is reden genoeg vindt Montanier om zijn team wat aan te schroeven voor de komende match bij Beerschot. “In een wedstrijd moeten we het technische niveau verhogen en dat hebben we vandaag tegen Genk niet gedaan. Daar moeten wij van leren nu wij zondag naar Beerschot reizen”, zegt Montanier.

“Paraat voor het duel bij Beerschot”

Voor het treffen met Beerschot moet de trainer een aantal sterke spelers missen, maar de Franse coach verwacht dat dat op te lossen is met de overige spelers van Liege. “Ik maak altijd het team waarvan ik denk dat het het beste is en het meest complementair is aan de tegenstander en wat we als spel willen ontwikkelen. Voor het duel bij Beerschot heb ik mijn spelers paraat. Het is een lang seizoen, dus we zullen iedereen nodig hebben. Al mijn spelers zijn belangrijk”, zegt Montanier.

Statistieken

Na drie speelronden staat Beerschot VA nog steeds op de eerste plek van de Jupiler Pro League. Samen met Sporting Charleroi is Beerschot de ploeg die nog geen punt heeft verloren. Standard Luik staat derde en heeft zeven punten uit drie matches gehaald.

Head 2 Head

Beerschot promoveerde dit seizoen naar de Jupiler Pro League. Er zijn dan ook nog geen onderlinge ontmoetingen geweest tussen Beerschot en Standaard in de hoogste competitie van België.

Huidige vorm Beerschot VA

De ploeg van trainer Losada startte het seizoen met een match op verplaatsing bij KV Oostende. Beerschot won het duel met 1-2. Een week later werd ook Zulte Waregem aan de zegekar geknoopt: 3-1. Voorbije week wist Beerschot ook te zegevieren van Club Brugge. Het werd 0-1 op Jan Breydel.

Huidige vorm Standard Luik

Ook Standard Luik begon het seizoen met een driepunter. In Luik werd Cercle Brugge met 1-0 verslagen in de eerste speelronde. Op bezoek bij Waasland-Beveren zegevierde de ploeg van trainer Montanier met 1-2. Voorbije weekeinde was het resultaat net even iets minder. In eigen Sclessin werd het met 0-0 een gelijkspel tegen KRC Genk.

Lappenmand

Beerschot-trainer Losada kan zondag over een geheel fitte selectie beschikken. Er zijn geen blessuregevallen gemeld bij de ploeg uit Antwerp. Standard Luik komt sowieso zonder William Balikwisha naar Antwerp. De linksbuiten speler kampt met een schouderblessure en wordt pas in december terugverwacht. Joachim Carcela-Gonzalez is er door een gebroken middenvoetsbeentje ook niet bij en dat geldt ook voor Samuel Bastien die kampt met een peesblessure. Selim Amallah en Zinho Vanheusden zijn geschorst voor de match tegen Beerschot.

Prognose

Hoelang gaat de ongeslagen reeks van Beerschot worden? Dat vraagt iedereen zich af en spelen op een zege van de ploeg uit Antwerp lijkt elke week riskant. Toch gaan wij weer voor een zege van Beerschot. Onze wedtip is een 2-1 eindscore in het Olympisch Stadion. Check de odds van de bookies hieronder en speel ook alvast mee met deze JPL-match!

Quoteringen Beerschot VA – Standard Luik

Ook de Belgische wedkantoren hebben gezien dat Beerschot haar seizoenstart niet gemist heeft en de quoteringen zijn op basis daarvan ingedeeld voor deze match tegen Standaard. Winst van Beerschot staat in het 1X2 spelsysteem op x 2.95 keer de inleg genoteerd. Een zege van de Luikenaren komt neer op een straffe odd van x 2.21 keer het speelbedrag.

De hoogste odd van dit duel wordt door de bookies uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Antwerp. Een draw levert u als speler via voetbalgokken een quotering van x 3.30 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match Beerschot VA – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 30 augustus om 16:00 uur in het Olympisch Stadion te Antwerp. Bent u er dit weekeinde ook weer bij als Beerschot en Standaard aftrappen in de volgende ronde van de competitie? Verdien echte euro’s door deze match goed te voorspellen bij uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN