Toppers KAA Gent tegen Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 januari 2016     0 REACTIES

De winterstop is voorbij en de nummers één en twee in de Jupiler Pro League staan direct al tegenover elkaar. KAA Gent en RSC Anderlecht spelen zondag in de Ghelamco Arena. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd. De top drie (incluis Brugge) staat maar drie punten van elkaar. Eén wedstrijd kan de gehele top van de ranglijst op zijn kop zetten. Voordeel bij dergelijk topduels is dat de wedkantoren extra hoge inschrijfpremies hanteren voor mensen die zich nieuw registeren! Zo zijn dit soort wedstrijden voor bezoekers van VoetbalGokken.be ook letterlijk topmatchen!

“De frisheid is weer aanwezig”

AA Gent kende in 2015 een absoluut topjaar. In de Jupiler Pro League staat het bovenaan de lijst en ook in de Champions League doet Gent het meer dan goed. Nu de winterstop erop zit kan het team van trainer Hein Vanhaezebrouck er weer tegenaan. “Na zo’n druk programma zou je kunnen stellen dat een weekje rust niet veel zal veranderen, maar ik voel dat de spelers er toch even tussenuit zijn geweest. De frisheid is weer aanwezig in hun hoofd”, stelt Vanhaezebrouck die zijn mannen paraat maakt voor de match tegen Anderlecht.

“Hij zal er wel mee bezig zijn”

Het Europees succes van AA Gent is veel buitenlandse clubs niet ontglipt. De transfermarkt is nog open; dus er is nog altijd kans dat sommige spelers het hogerop gaan zoeken en de successen van Gent op die manier te gelden maken. Een van de spelers die zou kunnen vertrekken, is Laurent Depoitre. “Hij zal er wel mee bezig zijn, dat is logisch. Maar zijn makelaar is ook verstandig genoeg om alles rustig te bekijken en om de belangrijke zaken voorop te stellen. We houden rekening met een vertrek, maar zover zijn we nog niet”, zegt de oefenmeester nuchter.

AA Gent-manager Michel Louwagie heeft al eerder aangegeven dat er in januari niemand vertrekt bij de club. “Ik verwacht zeker niet dat een basisspeler vertrekt. Meer nog, ik ben het zelfs 100 procent zeker. Wellicht zullen er wel enkele spelers weggaan voor wie het beter is om uitgeleend of verkocht te worden”, zegt Vanhaezebrouck. “Ik denk dat het allemaal nuchtere jongens zijn. Ze passen bij deze club en ze beseffen dat ze hard moeten werken om op ons niveau te komen. Ik heb al bij de eerste training gevoeld dat ze het niveau van de groep opkrikken. We hebben een goeie zaak gedaan door hen aan te trekken”, aldus de trainer die hiermee aangeeft over een sterk team te beschikken.

“Het is aan mij om er het maximum uit te halen”

Anderlecht heeft het team versterkt met de Braziliaan Rafael Galhardo die als verdediger zal funcioneren. Galhardo is zal de enige aankoop zijn voor Paars-zwart tijdens de wintermercato. Besnik Hasi wil graag meer concurrentie binnen het team maar ziet dat nu niet meer gebeuren. “Ik moet luisteren als mijn bazen denken dat het huidige spelersmateriaal zal volstaan”, aldus Besnik Hasi in Het Laatste Nieuws. “Het is aan mij om er het maximum uit te halen. Daar moet een trainer mee leren leven.”

Hasi kan nog altijd beroep doen op zijn ervaren: Silvio Proto en Olivier Deschacht. “En die jongens weten natuurlijk hoe je een kampioenschap wint”, zegt de oefenmeester vastberaden voorafgaand aan de match tegen de huidige koploper.

Toch ziet de RSCA-coach ook kansen voor zijn jongere spelers.”Dodi Lukebakio maakt een heel goede indruk, maar ik wil niet alle druk op zijn schouders leggen. Ook Trezeguet heeft de voorbije stage vorderingen gemaakt.”

Bookmakers

De Belgische bookmakers houden de noteringen voor deze topwedstrijd spannend. Welke partij u ook kiest, uw inleg wordt bij winst van de ingezette club sowieso verdubbeld. Winst van thuisploeg AA Gent wordt beloond met een x 2.20 odd. Wint uitploeg Anderlecht, dan krijgt u x 3.30 uw inleg uitgekeerd. Een gelijkspel levert met x 3.25 ook zeker een mooie uitkering wat op.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De eerste Jupiler Pro Leaguewedstrijd van 2016 tussen KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 17 januari om 14:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Speel mee met deze eerste wedstrijd van de Jupiler Pro League en win spetterende prijzen. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN