Topper in Pro League tussen Club Brugge en Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 december 2014     0 REACTIES

Na alweer een midweekse wedstrijd (het bekerduel tegen KV Mechelen) maakt koploper Club Brugge zich op voor het treffen tegen Racing Genk. Dit topduel is voor beide ploegen cruciaal want Anderlecht ligt op de loer van de koppositie van Club en Genk wipte dankzij een prima zege op Kortrijk (3-0) naar de derde plaats op de ranglijst.

Spookcorner

Bij de winst op KV Kortrijk kreeg de ploeg uit Genk enigszins hulp uit onverwachte hoek. Scheidsrechter Nicolas Laforge wees bij een loepzuivere doelpunt van Kortrijk doodleuk naar de cornervlag. Vol ongeloof bestormde de spelers van Kortrijk het arbitrale trio. Zonder resultaat. Kortrijk kon niet scoren uit de spookcorner en verloor vervolgens vrij kansloos met 3-0 waardoor het zijn tweede plaats moest laten aan Anderlecht. Vlak daarachter schoof Racing naar de 3e plaats, maar ondanks die prima overwinning zullen de meeste mensen het merkwaardige ‘van doelpunt tot hoekschop’-moment onthouden.

Club Brugge maakt geen fout

Ook Club Brugge speelde een lastig duel afgelopen weekend. De ploeg van trainer Michel Preud’homme rekende af met Standard en consolideert zijn leidende positie in de Jupiler Pro League. In de beginfase had Club het nochtans zeer lastig tegen een fel opent Standard Luik. De koploper kwam dan ook achter dankzij een ‘geluksgoal’ van Faty (Standard). Twee blunders van de Franse doelman van Luik waren voldoende om de scheve situatie recht te trekken. Op de 1-3 overwinning was dan ook niks af te dingen.

Mooi affiche

Club Brugge – Racing Genk is het topaffiche voor de komende speelronde. Beide ploegen zullen – en moeten – vol voor de winst gaan en zijn de laatste weken zeer goed op dreef. De verwachting is dat het een spektakelstuk wordt met mogelijk veel doelpunten. Nicolas Castillo is de topscoorder aan de kant van de Bruggenaren, hij staat momenteel 4e in de strijd om De Gouden Stier. Na deze ronde volgt alleen nog de speelronde met Kerstmis, waarna de Belgische voetballers de winterstop in gaan. Als Brugge zich tot winterkampioen wil kronen zal er thuis gewonnen moeten worden van de nummer 3: Racing Genk.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het duel Club Brugge – Racing Genk wordt gespeeld op zondag 21 december om 18:00 uur. Wie gaat deze topper winnend afsluiten of wordt het een gelijkspel? Denkt u te weten wie hier aan het langste eind gaat trekken, probeer dan eens een gokje te wagen via Ladbrokes! Wed mee bij Ladbrokes en ontvang als nieuwe klant 100,- euro gratis wed-tegoed bij een eerste weddenschap… Registreer u hier bij Ladbrokes.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN