Thuismatch van Club Brugge tegen OH Leuven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 februari 2021     3 REACTIES

Na de Champions League match op verplaatsing bij Dynamo Kiev, kan Club Brugge zich gaan opmaken voor de Jupiler Pro League match tegen OH Leuven. Deze maandag is Jan Breydel het decor voor deze Belgische competitie match. De wedkantoren staan klaar om uw voorspelling op te nemen. De juiste voorspellers worden straf beloond!

Philippe Clement: “OHL geen 1B-ploeg”

Club Brugge kan zich na de heenmatch bij Dynamo Kiev alweer gaan gereedmaken voor de Jupiler Pro League match van deze maandag tegen OH Leuven. Een ploeg die Club Brugge-coach Philippe Clement allesbehalve onderschat. “Mensen bekijken OHL misschien als een 1B-ploeg, maar daar lijken ze in de verste verte niet meer op”, laat coach Clement weten.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.26
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.60
OH Leuven wint de wedstrijd
9.25

“Op onze hoede zijn voor Leuven”

De ploeg uit Oud-Heverlee Leuven draait mee in de top zes van de Pro League en dat verdienen zij ook vindt coach Clement. “De tijden zijn veranderd. We moeten op onze hoede zijn voor OHL. Dat is de nieuwe realiteit”, aldus Clement aan Het Laatste Nieuws.

Marc Brys: “Club Brugge veruit de beste”

OH Leuven staat een loodzware match op Jan Breydel te wachten en dat het moeilijk zal worden tegen de koploper weet OH Leuven-coach Marc Brys maar al te goed. “Het systeem van Club Brugge werkt. Da’s wel duidelijk. Club Brugge is veruit het beste wat het Belgisch voetbal momenteel te bieden heeft”, looft de coach van OHL de ploeg uit Brugge in zijn vooruitblik op de maandag match.

“Intentie op drie punten te pakken”

De coach wil dat zijn team het beste beentje voort gaat zetten op het veld van het Jan Breydel stadion. “Wij vangen elke wedstrijd aan met de intentie om de drie punten te pakken. Dat zal maandag niet anders zijn. We zullen niet spelen met de handrem erop, maar zullen er vol voor gaan en in onze kwaliteiten spelen. Wij geven nooit op”, zegt coach Brys.

Statistieken

Met zestig punten is Club Brugge nog altijd de koploper van de Jupiler Pro League. Royal Antwerp volgt de Bruggenaren op gepaste afstand met 47 punten. OH Leuven staat knap zesde. De ploeg van coach Brys speelde veertig punten uit 27 matches bij elkaar.

Head 2 Head

Club Brugge heeft op Jan Breydel in dit lopende decennium niet verloren of gelijkgespeeld tegen OH Leuven op Jan Breydel. Dit komt mede omdat de ploeg uit Leuven de laatste tien jaar nog geen vaste ploeg in de Pro League is geweest. De laatste keer dat OHL op bezoek kwam bij Club op 28 oktober 2015. Toen zegevierde Club met 2-0 op OHL.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije donderdag tegen Dynamo Kiev voor de knock-outs van de Europa League. Deze heenmatch werd met 1-1 gelijkgespeeld. De Oekraïense ploeg was voor Club Brugge de eerste ploeg na 20 december voorbije jaar waarvan de Bruggenaren niet wisten te winnen. Na de verloren thuismatch tegen KAA Gent 0-1 in de Pro League werd er telkens gezegevierd door de ploeg van coach Clement.

Huidige vorm OH Leuven

Bij OH Leuven ziet het er iets anders uit. De ploeg van coach Brys won voorbije weekeinde van KV Kortrijk met 3-1, maar dat was al weken niet meer gebeurd. Al vijf matches op rij inclusief de verloren bekermatch tegen Cercle Brugge, werd er niet gewonnen door de formatie van coach Brys.

Lappenmand

Bij Club Brugge zullen door gezondheidsredenen Stefano Denswil, Matej Mitrivic en Hans Vanaken niet meespelen tegen OH Leuven. Ook Noa Lang sluit nog niet aan bij de selectie van coach Clement. Cisse Sandra heeft een spierblessure.

Bij OH Leuven zullen Kenneth Schuermans (gescheurde achillespees) en Frédéric Duplus (scheenbeenbreuk) niet van de partij zijn. Kristiyan Malinov is geschorst en mag dus niet meedoen in de match tegen Club Brugge.

Prognose

Club wint al haar competitie matches simpel en dat verwachten wij ook maandag als de Bruggenaren het opnemen tegen OH Leuven. Onze wedtip is 2-0 voor Blauw-zwart. Denkt u dat er anders over of wilt u meespelen via een andere speeltechniek. Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be is dat allemaal mogelijk. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een indicatie van de quoteringen.

Quoteringen Club Brugge – OH Leuven

De Belgische wedkantoren schalen de quotering voor een zege van OH Leuven het hoogst in. Gemiddeld wordt uw speelbedrag x 9.25 keer meer waard als OHL het voor elkaar krijgt om Club Brugge op een pandoering te trakteren.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 5.60 keer uw inleg ook een straffe odd mee. Denkt u dat Club Brugge wint? Speel dan op wint van de Bruggenaren en ontvang x 1.26 keer de inleg terug als Blauw-zwart de punten binnen tikt.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – OH Leuven wordt gespeeld op maandag 22 februari om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Gaat OHL stunten op bezoek bij de koploper of pakt Club Brugge opnieuw drie punten in de Pro League? Laat de bookmakers via VoetbalGokken.be vandaag alvast weten wat uw voorspelling is!


Reacties

bobgok
22 februari 2021

Vanavond nog Club! Haha dat wordt cashen. Ik ga voor een 3-0 zege

3 jaar geleden

hansd
22 februari 2021

OHL is wel zo'n ploeg die Club Brugge van de punten kan houden.

3 jaar geleden

thegambler
22 februari 2021

Club Brugge pakt 'gewoon' drie punten.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN