Superzaterdag: Club Brugge – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 april 2016     0 REACTIES

De play-offs draaien op volle toeren. De eerste wedstrijden zitten erop en de route naar het kampioenschap van België wordt steeds korter. Club Brugge wist het eerste duel in de play-off1 winnend af te sluiten. In en tegen KV Oostende werd met 0-1 gewonnen door de Bruggenaren. De eerste drie punten van PO1 zijn daarmee binnen voor de koploper van België. Voor AA Gent verliep de eerste ronde iets minder succesvol. De club van trainer Hein Vanhaezebrouck speelde thuis slechts 1-1 tegen Zulte Waregem. Wie gaat dit weekend met de punten lopen? Zal wederom Brugge aan de goede kant van score staan of zijn de rollen deze speelronde omgekeerd? De Belgische wedkantoren smullen van dit topduel en gooien er extra hoge odds tegenaan.

Björn Engels “Laat Gent maar komen”

Met het duel tegen Oostende tankte Club Brugge in de eerste wedstrijd van de play-off behoorlijk wat zelfvertrouwen. Dat aartsrivaal AA Gent steken liet vallen tegen Waregem deed Blauw-Zwart nog meer goeds. Verdediger Björn Engels kijkt alvast hoopvol vooruit naar de wedstrijd tegen de Buffalo`s. “Laat Gent maar komen. Het is aan hen, hè”, zegt Engels zelfverzekerd bij Het Nieuwsblad. “Wij staan vier punten los en zijn er volledig klaar voor.”

De match zal door Club Brugge-trainer Michel Preud’homme vanaf de tribune bekeken moeten worden. Preud’homme werd afgelopen zaterdag naar de tribune gestuurd nadat hij zich bij grensrechter en scheidsrechter beklaagde over de rode kaart van zijn verdediger Benoit Poulain. Naast een geldboete mag Preud`homme de wedstrijden tegen AA Gent en Anderlecht niet vanaf de bank bijwonen.

Ook Benoit Poulain kreeg een schorsing. Dankzij een minnelijke schikking mist Poulain enkel de match tegen AA Gent. De verdediger van Club kreeg tegen KV Oostende een rechtstreekse rode kaart nadat hij met een hoog geheven been het hoofd van Fernando Canesin raakte.

Hein Vanhaezebrouck: “Club Brugge is uiteraard de favoriet”

KAA Gent staat vier punten achter koploper Club Brugge. Een overwinning tegen de directe concurrent zou het gat doen slinken tot slechts één puntje. Is het kampioenschap nog mogelijk voor Gent? Trainer Hein Vanhaezebrouck: “Ik pronostikeer nooit en ik kan het ook niet goed. Als ik zeg dat Gent de titel verovert, zal er dus iemand anders kampioen worden.” Vanhaezebrouck vervolgt: “Club Brugge is uiteraard de favoriet. Als we gelijk eindigen met Club, telt de reguliere competitie. Dat is terecht, maar dat betekent dat we 3 punten meer moeten pakken dan Club in de play-offserie. En dat zal niet simpel zijn.”

Het goede nieuws is dat sterkhouder Laurent Depoitre is hersteld van zijn blessures. Toch is het nog maar de vraag of Depoitre het team van Gent zo kan versterken dat het kans maakt om Club Brugge in te halen. “Depoitre is daar zeker toe in staat, maar hij heeft een moeilijke periode achter de rug door enkele blessures. Als Depoitre goed begint aan de play-off, is er het gevaar dat die transferbeslommeringen terugkomen. Dan zal hij weer aan verschillende teams gelinkt worden. Depoitre mag daar niet bij stilstaan en moet gewoon de goede lijn doortrekken. Een goede Depoitre is heel belangrijk voor het elftal. Ik verwacht ook nog veel van Kalifa Coulibaly. Hij mist het uithoudingsvermogen van Depoitre, maar kan wel het verschil maken. Ook als invaller. Coulibaly is het geheime wapen dat we tegen Brugge achter de hand houden.”

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische online bookmakers vertrouwen zeker op de wapens van Vanhaezebrouck, maar ook Club Brugge staat hoog genoteerd bij de bookies. De pre-wedstrijd quoteringen zijn dan ook als volgt: Winst van Club Brugge krijgt een mooie x 2.10 quotering mee. De odd voor winst van AA Gent is x 3.25 en de pre-wedstrijd quotering van x 3.60 voor een gelijkspel is ook niet misselijk.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op zaterdag 9 april om 18:00 uur is het Jan Breydelstadion te Brugge. Kan Club tegen AA Gent een voorsprong maken richting het kampioenschap? Voorspel uw uitkomst bij één van onze wedkantoren en maak kans om hoge geldprijzen te winnen. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN