Strijd om PO1 in Pro League: Beerschot vs KV Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 april 2021     2 REACTIES

De spanning is om te snijden in de Jupiler Pro League. Welke ploeg haalt PO1? Beerschot VA en KV Oostende vallen nu net buiten de boot, maar kunnen ze zich daar dit weekeinde nog in mengen? Dan moet er wel gewonnen worden. Welke ploeg komt het beste uit de strijd? Voorspel Beerschot – Oostende via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds!

Will Still: “Zondag belangrijke thuiswedstrijd tegen KV Oostende”

Met coach Will Still aan het roer heeft Beerschot VA zich terug in de top acht weten te plaatsen. De coach wil dit dan ook graag beloond zien. “Na zo’n mooi seizoen wil je jezelf belonen en play-off 2 halen. Voor een club die van tweede klasse komt, is het de mooiste beloning. Op naar zondag, want dan wacht een belangrijke thuiswedstrijd tegen KV Oostende”, zegt de T1 van Beerschot.

2.95
3.50
2.21

“Lot nu in eigen handen”

De laatste match van de Pro League wordt komend weekeinde tegen Standaard in Luik gespeeld een ploeg dat ook strijdt om een plek in PO2. Pakt Beerschot in één van deze partijen een zege, dan is het ticket voor Play-Off 2 binnen weet ook coach Still. “We hebben gezegd dat we er nu voor gaan, want het zou jammer zijn als we het niet meer halen na zo’n seizoen. We hebben ons lot nu in eigen handen”, aldus de coach van de Beren uit Antwerpen.

Alexander Blessin: “Bij Beerschot wél concentreren op eigen spel”

KV Oostende kan in theorie de Po1 nog halen. Dan moet de ploeg van coach Alexander Blessin winnen van Beerschot en zouden de teams in de top vier punten moeten laten liggen. En die kans is er altijd volgens coach Blessin. “Dat maakt zeker op vast dat de weg naar play-off 1 nog steeds open ligt. Maar dan zullen we ons de komende wedstrijden wél moeten concentreren op ons eigen spel. We zijn nu opnieuw jagers. Dat bevalt me wel.”

“Volle bak in Antwerpen”

Oostende sluit de Pro League af met een thuismatch tegen Cercle Brugge. Coach Blessin wil het daar niet op uit laten komen. We kunnen onze speelstijl ook perfect op verplaatsing hanteren. We moeten zelf voor dat geluk zorgen in onze volgende matchen. We concentreren ons nu enkel op Beerschot. Eerst goed recupereren en dan weer volle bak in Antwerpen”, besluit de coach van KVO.

Statistieken

Er zijn nog twee speelronden en zes punten te halen voor de play-offs van start gaan. De eerste vier teams gaan PO1 spelen voor de titel en om komend seizoen kans te maken Champions League te spelen. De nummer vijf tot acht gaan in PO2 strijden voor de kwalificatieronden van de UEFA Europa League.

KV Oostende staat met 49 punten op de vijfde plek en kan RSC Anderlecht dat drie punten meer heeft nog van de vierde plek krijgen. Beerschot VA heeft 47 punten en staat op de zesde plek. De ploeg van coach Blessin kan theoretisch gezien de PO1 nog halen, maar zal vooral moeten vechten voor een plek in PO2.

Head 2 Head

De laatste keer dat KV Oostende bij Beerschot VA speelde, was op 18 mei 2019. De Kustploeg wist toen met 1-2 te winnen in Antwerpen. Een seizoen eerder was KVO ook de sterkste van de twee en zegevierde met 0-2.

Huidige vorm Beerschot VA

Voorbije woensdag speelde Beerschot VA nog tegen Sporting Charleroi. De ploeg van coach had nog een match in te halen en wist die te winnen met 2-1 van de bezoekers uit Charleroi. Voorbije weekeinde ging de match op verplaatsing bij Cercle Brugge nog wel verloren. Beerschot verloor met 2-1 van de nummer zestien in het rijtje.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende verloor voorbije zaterdag met 0-2 van Rode Lantaarn Waasland-Beveren. De Leeuwen uit Beveren versloegen KVO dat in eigen huis speelde met 0-2. De oefenmatch tegen KAA Gent tijdens de interlands van De Rode Duivels ging verloren met 1-4. De match daarvoor werd er wel gewonnen van Moeskroen 0-1.

Lappenmand

Beerschot VA heeft geen basisspelers in de lappenmand bivakkeren. Wel moeten verdedigers Pierre Bourdin en Yan Vorogovskiy oppassen niet geschorst te geraken. Beiden hebben al vier gele kaarten achter hun namen verzameld.

KV Oostende komt zonder spelers Anton Tanghe en Cameron McGeehan naar Antwerpen. Tanghe kan er door gezondheidsproblemen niet bij zijn en McGeeham heeft een voetblessure. Makhtar Gueye en Frederik Jäkel zijn geschorst voor de match tegen Royal Antwerp.

Prognose

Onze prognose is dat Beerschot deze thuismatch tegen KV Oostende gaat winnen. Onze wedtip is 2-1 voor de Beren uit Antwerpen. Bij VoetbalGokken.be zijn wij benieuwd naar uw voorspelling. In onderstaand odd-overzicht vindt u alvast de gemiddelde pre-odds voor deze Belgische Pro League match.

Quoteringen Beerschot VA – KV Oostende

De Belgische wedkantoren schalen de quotering voor een gelijkspel het hoogst in. Gemiddeld kunt u x 3.50 keer uw inleg retour verwachten als de punten in het Olympisch Stadion worden gedeeld.

In het 1X2 spelsysteem levert een zege van Beerschot u x 2.95 keer het speelbedrag op. Een overwinning van Oostende is goed voor een beloning van x 2.21 keer uw inleg.

De één na laatste speelronde in de Jupiler Pro League Beerschot VA – KV Oostende wordt gespeeld op zondag 11 april om 20:45 uur in het Olympisch Stadion te Antwerpen. Welke ploeg maakt volgens u in de laatste speelronde nog kans op PO1? Voorspel de match via VoetbalGokken.be!


Reacties

riesjart
10 april 2021

Beerschot zegeviert met 2-1!

3 jaar geleden

tooskla...
11 april 2021

Oostende gaat punten pakken

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN