Straffe Pro League odds bij Beerschot VA – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 maart 2022     0 REACTIES

Deze vrijdag herpakt de Jupiler Pro League zich met de match Beerschot VA – Club Brugge. De Beren uit Antwerpen zijn al gedegradeerd, maar moeten zich opmaken voor Club Brugge dat elke punt kan gebruiken voor de titelstrijd in PO1. Laat Beerschot het erbij zitten en wint Blauw-zwart met twee vingers in de neus? Op VoetbalGokken.be vindt u alle pre-odds van de betrouwbaarste Belgische wedkantoren. Voorspel de match en win!

Greg Vanderidt: “Gaat moeilijk worden, maar dat weet iedereen”

Voor Beerschot VA is het seizoen al dramatisch afgelopen. De ploeg uit Antwerpen is gedegradeerd en komt komend seizoen niet uit in de Pro League. Toch wil interim-coach Greg Vanderibt dat de schouders eronder worden gezet nu Club Brugge op bezoek komt. “De laatste twee matchen zijn  Club Brugge en Union. De nummers één en twee in het klassement. Dat het hier moeilijk gaat worden moet ik jullie ook niet zeggen, maar het is niet de bedoeling dat we ons hier belachelijk gaan laten maken”, zegt interim-coach Vanderibt in zijn persconferentie.

“Competitieve ploeg”

Beerschot VA speelt voor eigen publiek in het Olympisch Stadion en dus wil de coach een strijdvaardige ploeg zien voor de Supporters van de Antwerpse club. “We gaan vrijdag niet gewoon over ons laten lopen. We gaan altijd een competitieve ploeg opstellen. We moeten nog steeds onze fans onder de ogen kunnen zien. Dus ik zal altijd met mijn sterkte ploeg aantreden”, aldus de interim-coach van Beerschot.

Alfred Schreuder: “Vrijdag al aan de bak tegen Beerschot”

Na de interlandbreak van de Rode Duivels moet Club Brugge deze vrijdag als eerste weer het veld op. De ploeg van coach Alfred Schreuder gaat dan al op bezoek bij hekkensluiter Beerschot en daar staat de coach van te kijken. “Dat vind ik heel vreemd. Wij hebben de meeste internationals en dan zouden wij als eerste aan de bak moeten? Dat is toch een nadeel. Ik zoek er niks achter, maar daar is niet echt over nagedacht, als je het mij vraagt”, zegt de coach over het programma van Blauw-zwart.

“Spelers gaan scherp zijn”

Toch laat de coach het er niet lang bij zitten en verwacht dat elke speler vrijdag in vorm is. Club is tenslotte al zeker van PO1 en komt steeds dichterbij koploper Union. “Ik merk wel dat mijn jongens al weken héél gefocust zijn. Ze hebben een bepaalde winnaarsmentaliteit ontwikkeld. Ze gaan scherp zijn: op dat vlak verwacht ik geen problemen. We moeten gewoon ons spel van de laatste weken boven halen”, besluit de Nederlandse coach van Club die de laatste match tegen KV Mechelen speelt.

Statistieken

De Jupiler Pro League begint dit weekeinde aan de 33ste speelronde. Daarna volgen er nog twee ronden voordat de play-offs gespeeld worden. Royale Union SG en Club Brugge zijn al zeker van PO1. Voor Beerschot VA is er geen redden meer aan. De ploeg heeft zestien punten en is al veroordeeld voor 1B Pro League.

Head 2 Head

Op 17 januari 2021 bezorgt Club Brugge de Antwerpse ploeg voor de laatste keer. In het Olympisch Stadion won Blauw-zwart toen met 0-3 van Beerschot VA. Bast Dost, Odilon Kossounou en Noa Lang maakten toen de doelpunten voor de Bruggenaren.

Huidige vorm Beerschot VA

In de laatste zes matches haalde Beerschot VA geen punt binnen. Zo verloren de Beren voor de interlands nog met 3-2 van Sint-Truiden en met 0-2 van KAA Gent. De laatste keer dat er nog drie punten verdiend werden was de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Op 13 februari wonnen de Beren in Antwerpen met 2-1 van KVK.

Huidige vorm Club Brugge

Begin maart verloor Club de halve finale van de Belgische beker met 0-3 van KAA Gent. De Bruggenaren wisten zich snel te herpakken en wonnen de eerst daarop volgende match in de Pro League met 0-5 van RFC Seraing. Ook KV Oostende 1-3 en KRC Genk 3-1 werden aan de zegekar geknoopt.

Lappenmand

Beerschot VA speelt vrijdag zonder Frederic Frans. De verdediger van de Beren kampt met een achillespeesblessure.

Club Brugge heeft geen basisspelers geblesseerd en ook zijn er geen schorsingen te melden bij de Bruggenaren.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege voor Club Brugge. Wij voorspellen ook een overwinning van de Brugse ploeg en vullen een 0-3 zege in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze eerste Pro League wedstrijd van dit weekeinde?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze een na laatste speelronde in de reguliere competitie.

Quoteringen Beerschot VA – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben torenhoge pre-odds voor deze match ingedeeld. Mochten de Beren winnen dan wordt de hoogste odd van dit duel gehanteerd. U kunt maximaal x 8.50 keer de inleg verdienen als Beerschot wint.

Bij Beerschot VA is de druk van de ketel terwijl de Bruggenaren geen punt willen laten liggen in de titelstrijd. Dat kan verrassende uitslagen betekenen. In het 1X2 spelsysteem staat de quotering bij een gelijkspel op maximaal x 5.00 keer uw speelbedrag ingedeeld en dat is heel hoog!

Gaat Club Brugge volgens u drie punten rapen in de havenstad? Dan kunt u rekenen op een bookmakers-odd van gemiddeld x 1.30 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Beerschot VA – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 1 april om 20:45 uur in het Olympisch Stadion te Antwerpen. Gaan de Beren zich herpakken of walst ook Club over de gedegradeerde ploeg heen? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN