Straffe pre-odds Pro League: KV Oostende – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 september 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen KV Oostende en KRC Genk elkander deze zaterdag in de Diaz Arena. De Genkies staan tweede in de Belgische competitie en om koploper Royal Antwerp bij te benen heeft Genk een driepunter nodig. Wie wordt de primus? Vergelijk de odds bij de bookmakers zet in en win via VoetbalGokken.be!

Yves Vanderhaeghe: “Genk is geen gemakkelijke ploeg”

KV Oostende heeft een zwaar programma voor de boeg. Deze maand speelt de ploeg van coach Yves Vanderhaeghe Royal Antwerp en Club Brugge, maar eerst moet de match tegen KRC Genk nog gespeeld worden. Volgens de coach wordt dat al een hele klus. “Genk is geen gemakkelijke ploeg. Genk heeft enorm veel kwaliteiten. Voetballend behoren ze tot de drie beste in ons land”, zegt T1 van KVO.

“Er zullen momenten zijn die we moeten grijpen”

Coach Vanderhaeghe maakt zijn borst nat voor het treffen met de Genkies. “Ze hebben het meesterschap, overwicht en technisch vermogen met voorin een aantal jongens die het verschil kunnen maken. Wij hebben een heel moeilijke wedstrijd in het vooruitzicht. Er zullen momenten zijn die we moeten grijpen, plus we zullen niet mogen vergeten om zelf ook te voetballen”, aldus de coach.

Wouter Vrancken: “Niet struikelen over KV Oostende”

Tot nu toe loopt het seizoen van KRC Genk op rolletjes. De nummer twee van de competitie blijft in de voetsporen van koploper Royal Antwerp, maar coach Wouter Vrancken wil niet te vroeg juichen. “We starten elke wedstrijd met de ambitie om te winnen, in die zin is de top drie wel een motivatie voor de spelers. Het is onze ambitie om kampioen te worden maar we mogen niet te ver vooruit kijken, want dan struikelen we over KV Oostende” vertelt de coach van Racing Genk.

“KVO niet onderschatten”

De coach is op zijn hoede voor de match in de Diaz Arena. “Iedereen denkt bij KVO aan het rechterrijtje van het klassement, maar we mogen hen dus absoluut niet onderschatten. Het is een moeilijk bespeelbare ploeg die nu veel beter staat dan vorig seizoen. De trainer heeft creatieve ideeën over voetbal en een duidelijke visie”, besluit coach Vrancken.

Statistieken

Na negen speelronden in de Belgische Pro League staat KRC Genk op de tweede plaats van de competitie. De ploeg van coach Vrancken haalde 22 punten binnen. Alleen Royal Antwerp FC wist dit seizoen meer punten te halen. De ploeg uit Antwerpen staat eerste met 27 punten. KV Oostende in de nummer dertien in het rijtje. De ploeg van coach Vanderhaeghe heeft tien punten.

Head 2 Head

De laatste keer dat KVO en Genk tegen elkander speelden in Oostende was op 26 december voorbije kalenderjaar. De Genkies zegevierden op die dag na Kerstmis met 0-4 van de Kustploeg. Een seizoen eerder was Oostende wel de baas over Racing Genk. In eigen huis zegevierde KVO op 17 februari 2021 met 3-1 van Genk.

Huidige vorm KV Oostende

De laatste competitiematch was voor Oostende tegen Cercle Brugge. Op Jan Breydel kwam KVO niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Cercle. In speelronde acht werd er met 1-0 gewonnen van KAS Eupen.

Huidige vorm KRC Genk

De laatste match van KRC Genk dateert op 18 september. De ploeg van coach Vrancken speelde op die dag thuis tegen KAA Gent en won het duel met 1-0 dankzij een goal van Bryan Heynen. De laatste keer dat de Genkies verloren was op 24 juli tegen Club Brugge: 3-2.

Lappenmand

Bij KV Oostende verblijven middenvelder Maxime D’Arpino en doelman Jordy Schelfhout al het gehele seizoen in de lappenmand en zijn ook bij het duel tegen Genk niet aanwezig.

KRC Genk heeft met Lica Oyen en Joseph Paintsil twee aanvallers minder tot haar beschikking als het ten aanvalt trek tegen de kustploeg.

Prognose

En dan onze prognose voor de match KV Oostende – KRC Genk. De Belgische wedkantoren wijzen Genk aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Genkies en zetten  in op een 1-3 overwinning van Racing Genk bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen KV Oostende – KRC Genk

De Belgische wedkantoren laten er geen gras over groeien. Racing Genk in de favoriet van dit duel. De hoogste pre-odds bij deze match vinden we echter bij een gelijkspel. Als KVO en Genk aan elkander gewaagd zijn in de Diaz Arena, wordt er tot maximaal x4.10 keer de inleg uitgekeerd.

Mocht de Kustploeg zaterdag zegevieren, dan keren de Belgische wedkantoren tot x4.00 keer het speelbedrag uit. Dat is niet veel minder dan bij een puntendeling wordt gehanteerd.

Een zege van Racing Genk kan u nog altijd een straffe bookmakersuitkering opleveren. De wedkantoren zijn bereid tot maximaal x1.89 keer de inleg te gaan bij een zege van de Genkies.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober om 18:15 uur in de Diaz Arena te Oostende. Kom ook wedden bij de Belgische wedkantoren en scoor de hoogste pre-odds bij een correcte voorspelling via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN