Straffe pre-odds PO2-match KAA Gent – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 april 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde barst de play-offs los met schitterde duels. In PO1 worden de topwedstrijden gespeeld tussen de vier ploegen die kampioen kunnen worden. In PO2 strijden de ploegen om een ticket voor kwalificatie play-offs van de Europa Conference League. In Gent beginnen KAA Gent – KRC Genk aan die uitdaging. Voorspel de match in de Ghelamco Arena en ontdek straffe odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “KRC Genk niet onderschatten”

KAA Gent was voorbije weekeinde al aan het feest toen de Buffalo’s de Belgische bekerfinale van RSC Anderlecht won. Daarmee heeft de ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck zich al verzekerd van een plaats in de laatste voorronde van de Europa League. Nu gaat de focus naar de eerste PO2-match tegen Genk en ook daarin wil Gent-coach Hein Vanhaezebrouck niets laten liggen. “We onderschatten KRC Genk niet, maar wij gaan zondag voor de drie punten”, zegt trainer Vanhaezebrouck.

“Belangrijke match tegen Genk”

Met de gewonnen bekerfinale is het seizoen voor Gent-coach KAA Gent nog niet afgerond. Eerste worden in PO2 is et doel van de Buffalo’s. “We staan voor een belangrijke match. Ons doel is duidelijk. We gaan er alles aan doen om zondag te winnen, ik hoop dat de supporters terug massaal aanwezig zullen zijn”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Bernd Storck: “Mooie Europe Play-Offs serie vangt aan bij KAA Gent”

Voor KRC Genk viel er dit seizoen weinig te rapen. De ploeg van coach Bernd Storck werd al vroegtijdig uitgeschakeld in de beker en haalde ook geen PO1. De coach van Racing Genk wil er niet te lang bij stilstaan en verder kijken naar wat nog wel mogelijk is.  “Er liggen zes mooie wedstrijden op ons te wachten in de Europe Play-Offs. We beginnen zondag met de match tegen KAA Gent”, zo zegt de coach van de Genkies.

“Vanaf eerste minuut willen winnen”

Het behalen van een Europees ticket, zou een mooie troostprijs kunnen zijn voor de ploeg uit Genk die in seizoen 2018/2019 nog kampioen werd. “Dat is voor de spelers en voor de club echt wel belangrijk. En die willen we veiligstellen. We willen vanaf minuut 1 tonen dat we daar zijn om te winnen”, besluit de coach van Racing Genk.

Statistieken

Na de puntendeling voor de play-offs heeft KAA Gent nog de meeste punten overgehouden. De Buffalo’s hebben er 31 en worden gevold door Sporting Charleroi dat 27 punten heeft. Op de derde plaats staat Genk met 26 punten en heeft er evenveel dan de nummer vier KV Mechelen.

Head 2 Head

KAA Gent en KRC Genk speelden op 12 december voorbije jaar voor de laatste keer tegen elkander. In de Ghelamco Arena zegevierde de ploeg van coach Vanhaezebrouck met 1-0 van de Genkies. Ook zegevierden de Buffalo’s op bezoek bij Racing Genk met 0-3. Dat duel vond op 24 oktober voorbije jaar plaats in de Cegeka Arena.

Huidige vorm KAA Gent

AA Gent won voorbije weekeinde de Belgische beker van RSC Anderlecht. In de reguliere speeltijd bleef het 0-0 en dus werd de match verlengd. Echter kwam er nog geen winnaar uit de bus en moesten er strafschoppen genomen worden. Gent deed dat het beste van het tweetal. De ploeg van coach Vanhaezebrouck sloot de reguliere competitie af met een duel tegen OH Leuven dat met 5-0 gewonnen werd.

Huidige vorm KRC Genk

Voor KRC Genk was de laatste match van de competitie tegen RFC Seraing. De ploeg van coach Storck zegevierde met 0-2 van de RFC Seraing dat dit weekeinde nacompetitie gaat spelen. Een week eerder werd zelfs met 5-0 gewonnen van KAS Eupen.

Lappenmand

KAA Gent mist verdediger Christopher Operi en aanvaller Gianni Bruno als het zondag tegen Genk speelt. Beide spelers hebben een blessure die hen aan de kant houdt.

Racing Genk treedt aan zonder doelman Vic Chambaere die kampt met een rugblessure. Junya Ito is een speelronde geschorst door een gele kaart.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen heel voorzichtig een zege van KAA Gent. Wij houden wel van een uitdaging en voorspellen een gelijkspel in de Ghelamco Arena. We vullen een 1-1 puntendeling in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze match in Gent?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de duels in PO2.

Quoteringen KAA Gent – KRC Genk

De Belgische wedkantoren delen de pre-odds straf in voor deze match in Gent. Wilt u spelen voor de hoogste odd van dit duel, dan vindt u die bij een zege van de Genkies. Wint Racing Genk dan kan uw inleg oplopen tot maximaal x 3.80 keer het speelbedrag.

De quotering bij een gelijkspel is bij de wedkantoren bijna evenveel waard. Zo wordt er maximaal x 3.60 keer uw speelbedrag uitgekeerd als Gent en Genk de punten delen in deze eerste PO2-match.

Dan nog de quotering bij een zege van KAA Gent. In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers staat een gemiddelde pre-odd genoteerd van x 1.80 keer uw speelbedrag als de Buffalo’s zondag winnen in Gent.

De PO2-match KAA Gent – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 24 april om 16:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Hoge odds en meer vindt u bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be. Vergelijk, zet in en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN