Straffe pre-odds PO1-match Club Brugge – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 mei 2021     1 REACTIE

Deze zondag treffen Club Brugge en Royal Antwerp FC elkaar deze week voor de tweede keer. Op Hemelvaartsdag wisten de teams elkaar niet te verslaan in Antwerpen en strijden zondag om drie punten op Jan Breydel. Welke ploeg gaat volgens u drie punten pakken of wordt het wederom een gelijkspel in Brugge? Laat uw voorspelling(en) achter via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds in speelronde vier van PO1.

Philippe Clement: “Antwerp heeft veel kwaliteiten”

Club Brugge heeft nog vier punten nodig om kampioen te spelen. Deze zondag komt Royal Antwerp op bezoek in het Jan Breydel Stadion en krijgen de Bruggenaren de kans om thuis drie punten te pakken. Al rekent coach Philippe Clement zich nog niet rijk. “Antwerp heeft veel kwaliteiten en dan ook nog eens een Mbokani die van overal gevaarlijk kan zijn”, waarschuwt de Club Brugge-coach.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.52
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
Royal Antwerp FC wint de wedstrijd
5.60

“Gefocust blijven op match van zondag”

Als Club Brugge wint van Royal Antwerp, dan kan coach Clement en zijn team komende week tegen RSC Anderlecht kampioen worden. Clement wil echter nog niet zover vooruitkijken. “Nu moeten we ons focussen op zondag, we moeten niet naar de andere wedstrijden kijken maar gefocust blijven op die van onszelf. We moeten zien wie beschikbaar is, fysiek, tactisch en mentaal om thuis te kunnen winnen van Royal Antwerp”, zo besluit de Club Brugge-coach zijn vooruitblik.

Frank Vercauteren: “We kunnen Club Brugge pijn doen”

Royal Antwerp FC is nog altijd de nummer vier in het rijtje van PO1. Volgens coach Frank Vercauteren wordt het nog een helse strijd, dat zondag begint met een match op verplaatsing bij Club. “Als we ons niveau omhoog tillen, kunnen we Brugge pijn doen. In het begin speelden we met te weinig durf. We konden voorin geen bal bijhouden. Wie naar boven wil kijken in de stand, moet individueel en collectief niet één goeie match, maar zes goeie matchen spelen”, zegt Vercauteren tegen Nieuwsblad.be.

“Club zit niet meer in de flow”

Voorbije donderdag slaagde de ploeg van coach Vercauteren er thuis wel in om de koploper van drie punt te houden. Het bleef 0-0 in het Bosuil Stadion en dat moet RAFC toch vertrouwen geven voor de match van zondag in Brugge. Vercauteren: “Club zit niet meer in de flow van een paar maanden geleden, maar blijft de koploper en de grote favoriet”, besluit de T1 van Royal Antwerp.

Statistieken

Club Brugge is nog altijd de ploeg die de meeste kans maakt op de titel van dit seizoen. Met veertig punten staat de ploeg van coach Clement op de eerste plek. KRC Genk volgt op gepaste afstand met 35 punten. RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC hebben beide 32 punten, maar RSCA staat op de derde plek en mag daarmee de kwalificatieronde van het nieuwe Europa Conference League voor komend seizoen spelen.

Head 2 Head

Royal Antwerp speelde voorbije donderdag thuis tegen Club Brugge en wist de koploper niet te breken. Het werd 0-0 in het Bosuil Stadion van RAFC. De ploeg uit Brugge verloor de laatste thuismatch tegen Royal Antwerp met 0-2 op 21 maart dit jaar in de Pro League. Een ontmoeting wist de ploeg uit Brugge wel te zegevieren in de competitie. Op Jan Breydel werd het toen 1-0 voor Blauw-zwart.

Huidige vorm Club Brugge

Het gaat Club Brugge nog niet voor de wind in PO1. De drie voorgaande play-off matches werden niet in zeges omgezet. De laatst gespeelde match bij Royal Antwerp leverde maar een punt op en er werd zelfs niet gescoord door de ploeg van coach Clement (0-0). De match op verplaatsing bij KRC Genk ging zelfs verloren met 3-0. Ook RSC Anderlecht wist een punt mee te nemen uit Brugge (2-2).

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Net als Club Brugge wist ook Royal Antwerp nog niet te zegevieren in PO1. De ploeg van coach Vercauteren startte de play-offs zelfs met een verloren partij tegen KRC Genk 2-3. De match op verplaatsing bij RSC Anderlecht werd het een 2-2 gelijkspel. De thuismatch tegen Club Brugge leverde ook maar een punt op (0-0).

Lappenmand

Club Brugge-coach Philippe Clement hoeft zich weinig zorgen te maken om het aantal geblesseerde spelers. Wel kan de coach zondag niet beschikken over Youssouph Badji en Federico Ricca. Badji heeft een rugblessure en Ricca kampt met een achillespeesprobleem.

Royal Antwerp-coach Vercauteren moet het waarschijnlijk nog zonder spelers Faris Haroun (kuitblessure), Sander Coopman (gescheurde kruisband) en Jeremy Gelin (spierblessure) doen.

Om gezondheidsredenen zullen ook Dylan Batubinsika, Frank Boya, Felipe Avenatti en Didier Lamkel Ze niet aansluiten bij de selectie van coach Vercauteren.

Prognose

Wij voorspellen een zege van Club Brugge. De Bruggenaren spelen zondag thuis en hebben meer spelers ter beschikking dan de ploeg uit Antwerpen. Onze wedtip is 2-1 voor Blauw-zwart. Voorspelt u dit ook of vult u een andere uitslag in bij de Belgische wedkantoren? Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem.

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp FC

De bookmakers verwachten een sterk Club Brugge te gaan zien op Jan Breydel. Gemiddeld levert een zege van de Bruggenaren x 1.52 keer uw speelbedrag op.

De pre-odds worden vele malen hoger ingeschaald voor een gelijkspel. Uw inleg wordt x 4.10 keer meer waard als Club Brugge en Antwerp FC zondagavond de punten delen. Een overwinning van Royal Antwerp levert u met x 5.60 keer uw speelbedrag de hoogste odd van deze match op.

De PO1-match Club Brugge – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 16 mei om 18:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Maken de Bruggenaren een grote sprong naar kampioenschap of remt The Great Old de Brugse formatie opnieuw af. Voorspel de match via VoetbalGokken.be!


Reacties

bluearmy
16 mei 2021

Club zegeviert met 2-0 van RAFC

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN