Straffe pre-odds KAA Gent – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 april 2023     0 REACTIES

Deze zaterdag komt KAA Gent in eigen Ghelamco Arena in actie tegen Royale Union SG. De Buffalo’s moeten winnen, willen ze een plaatsje in de top vier van de Belgische competitie veroveren. Royale Union is al zeker van PO1, maar wil ook geen punt missen. Welk team pakt de drie punten in speelronde 32 van de Pro League? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Het beste van onszelf laten zien”

KAA Gent heeft nog wat punten nodig om zeker te zijn van PO1. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck wil daar zaterdagavond voor gaan in de match tegen Royale Union SG. “We staan op de vierde plek, maar er kan nog veel gebeuren. Het is nu aan ons om deze vierde positie vast te houden. Het wordt een grote uitdaging. We zullen het beste van onszelf moeten laten zien tegen Royale Union SG”, zegt de coach van de Buffalo’s.

“Union SG is een energieke ploeg en moeilijkste tegenstander”

De coach van KAA Gent verwacht ook dat het in de Ghelamco Arena een lastige match gaat worden tegen de Brusselse ploeg. “We waren dit seizoen telkens kansloos tegen Union. Ik blijf erbij dat zij de meest energieke ploeg en moeilijkste tegenstander zijn! We hebben er met Union een topclub bij. Je weet dat Union een ploeg is die als ze op voorsprong komen, bijna altijd winnen. Ik vind dat Karel (Geraerts red.) het heel goed doet”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Karel Geraerts: Ook match tegen Gent winnen”

Royale Union SG is al zeker van PO1, maar dat verandert niets aan het doel dat coach Karel Geraerts voor ogen heeft. Zaterdag wil de T1 van Union SG zegevieren. “Natuurlijk willen we de wedstrijd bij AA Gent winnen. Dat is de ambitie die we voor elke wedstrijd hebben. We willen nooit matchen laten schieten, we spelen altijd om te winnen”, zegt de coach van Royale Union SG.

“We zijn op onze hoede”

Ook coach Geraerts is vol lof over de tegenstander in Gent. “AA Gent is een erg goede ploeg met een erg sterke coach. Hein (Vanhaezebrouck red.) is heel duidelijk in zijn manier van werken en ook op het veld is Gent een sterke ploeg: ze hebben veel goeie spelers en ook een goeie bank. Het is een stevig geheel, dus we zijn zeker op onze hoede”, besluit coach Geraerts.

Statistieken

Na 31 speelronden staat KAA Gent op de vierde plaats van de Jupiler Pro League. De Buffalo’s hebben 54 punten en worden op de hielen gezeten door Club Brugge dat vijfde staat met twee punten minder dan de ploeg in Gent. Royale Union staat met 68 punten op de tweede plaats. De ploeg van coach Geraerts heeft drie punten minder dan koploper Racing Genk.

Head 2 Head

KAA Gent en Royale Union speelden op 31 oktober 2021 voor de laatste keer tegen elkander in Gent. In de Ghelamco Arena werd het toen 0-2 voor de Brusselse formatie. Dit seizoen werd de match in Brussel ook gewonnen door Union SG. In het Joseph Marien Stadion werd het 2-0 tegen de Buffalo’s.

Huidige vorm KAA Gent

De laatste vier matches die KAA Gent speelde, zegevierde de ploeg van coach Vanhaezebrouck viermaal. Voorbije weekeinde werd er met 0-5 gewonnen van rode lantaarn RFC Seraing. De ploeg van coach Vanhaezebrouck speelt in de reguliere competitie nog tegen KV Mechelen en KV Oostende.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG won ook haar laatste vier Pro League matches. Voorbije weekeinde werden er drie punten geraapt bij Sint-Truiden VV. Op Stayen werd het 2-1 voor de ploeg van coach Geraerts. Na de match in Gent speelt Union SG nog een duel tegen RFC Seraing en KV Kortrijk.

Lappenmand

KAA Gent kan zaterdag niet beschikken over de geblesseerde spelers Nurio Fortuna, Bruno Godeau, Andrew Hjulsager en Darko Lemajic.

Bij Royale Union verblijven op dit moment geen spelers in de lappenmand. Coach Geraerts kan over een geheel fitte selectie beschikken.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match KAA Gent – Royale Union SG. De bookmakers wijzen geen favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat de teams aan elkander gewaagd zullen zijn en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 gelijkspel in Gent. Wat is uw voorspelling dit maal?

Quoteringen KAA Gent – Royale Union SG

De pre-odds bij de ontmoeting tussen Gent en Royale Union zijn het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Mochten de ploegen uit de top vier van de Pro League de punten gaan delen in de Ghelamco Arena, dan kunt u tot maximaal 3.45 keer uw wedbedrag scoren bij de bookmakers.

Een overwinning van Union SG levert ook een straffe pre-odd. In het 1X2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van Union op maximaal 2.70 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Gaan de Buffalo’s zegevieren? Dan kunt u bij de Belgische wedkantoren pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 2.60 keer het speelbedrag dat u achterliet bij de bookies op VoetbalGokken.be!

De Jupiler Pro League match KAA Gent – Royale Union SG wordt gespeeld op zaterdag 8 april om 20:45 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Vergelijk de wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en vind de strafste pre-odds die passen bij uw voorspellingen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN