Straffe pre-odds bij Sint Truiden VV – Royale Union SG match

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 december 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treedt Sint Truiden VV deze vrijdag aan tegen koploper Royale Union SG. Beide teams verloren voorbije weekeinde hun duels en willen snel herstellen. Welke ploeg pakt deze vrijdag volgens u de winst op Stayen? Voorspel en win straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren.

Bern Hollerbach: “Royale Union wordt andere wedstrijd”

Sint Truiden VV wist voorbije weekeinde niet te zegevieren van RFC Seraing in de Belgische Pro League. De ploeg van coach Bern Hollerbach verloor er met 2-0. Volgens de trainer was het een zware match, maar zegt dat niets over de wedstrijd tegen Royale Union dat vrijdag gespeeld wordt. “We hebben het moeilijk als ploegen een blok neerzetten, maar Royale Union wordt alweer een heel andere wedstrijd”, kijkt de coach na de wedstrijd in Stade du Pairay snel vooruit naar de volgende match.

 “STVV is nog niet gered”

Sint Truiden staat op de elfde plek en voelt de druk van de andere teams. “De 21 punten die we nu hebben is nog lang niet genoeg voor het behoud. Daarvoor hebben we er minstens 38 nodig”, zegt de Duitse coach. “We moeten gewoon verder blijven werken. Het is een marathon. Het is nog niet voorbij. Het seizoen is nog lang en er kan nog veel gebeuren”, legt coach Hollerbach uit.

Felice Mazzu: “Klaar zijn voor Sint Truiden”

Na een lange ongeslagen reeks in de Belgische Pro League maakte OH Leuven daar voorbije weekeinde een einde aan. Royale Union werd sinds 26 september verslagen. OH Leuven zegevierde met 1-3. Met de wedstrijd tegen STVV treft Royale Union opnieuw een ploeg uit de middenmoot. Coach Felice Mazzu wil niet spreken van onderschatting. “We moeten tegen elke tegenstander met het grootste respect spelen. In voetbal kan alles zeer snel gaan. Elke tegenstander evolueert anders en daar moeten we klaar voor zijn.

“Doelstelling is het behoud”

Coach Mazzu verwacht dat er meer uitdagingen voor zijn team aan zitten te komen. “Clubs beginnen ons allemaal steeds beter te kennen en we zijn het te kloppen team. Het wordt vrijdag een belangrijke match bij STVV, want de doelstelling is het behoud. We moeten in geen enkele wedstrijd rekening houden met het klassement”, zo besluit coach Mazzu.

Statistieken

Op dit moment heeft Royale Union SG nog weinig te vrezen. De ploeg uit Sint Gillis staat eerste met 34 punten. Op de tweede plaats staat Royal Antwerp FC dat dertig punten heeft. Ook de nummer drie Club Brugge heeft dertig punten. Sint Truiden VV zien we pas terug op de elfde plaats met 21 punten.

Head 2 Head

Sint Truiden speelde in het voorjaar van 2017 voor de laatste keer tegen Royale Union. Het betrof toen net als vrijdag een Jupiler Pro League match. In PO2 zegevierde ‘Union 60’ toen met 0-1 op Stayen. In Sint Gillis werd het twee weken later nog 1-4 voor Sint Truiden VV.

Huidige vorm Sint Truiden VV

Sint Truiden VV wist voorbije weekeinde niet te zegevieren bij RFC Seraing. De match werd met 2-0 verloren door de ploeg van coach Hollerbach. In de twee voorafgaande duels had STVV wat meer geluk. Op bezoek bij KV Mechelen werd gewonnen met 0-1. Een week later werd ook Royal Antwerp FC met 2-1 verslagen.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union liet voorbije weekeinde steken vallen tegen OH Leuven. De ploeg van coach Mazzu verloor met 1-3 in eigen huis van OHL. Vijf dagen voor deze verloren match werd er nog met 1-7 gezegevierd bij KV Oostende. Ook de 4-0 overwinning op Sporting Charleroi heeft indruk gemaakt. Royale Union wist ook in Gent van KAA Gent te winnen met 2-0.

Lappenmand

STVV treedt zonder Stan van Dessel aan. De middenvelder kampt met een knieblessure. Robert Bauer is ook voor de match van vrijdag nog geschorst.

‘Union 60’ komt deze vrijdag zonder Senne Lynen naar Stayen. De middenvelder van Royale Union heeft midden oktober een knieblessure opgelopen en is nog niet hersteld.

Prognose

En dan de prognose voor Sint Truiden VV – Royale Union SG. Onze wedtip is een zege van Union SG: 1-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit duel.

Quoteringen Sint Truiden VV – Royale Union SG

De hoogste quoteringen van de Belgische wedkantoren staan voor dit duel ingedeeld bij een zege van St. Truiden. Mocht STVV winnen van de koploper in de Jupiler Pro League, dan kunt u x 4.60 keer uw inleg scoren als u dit vooraf had ingevuld.

De pre-odd bij een gelijkspel staat niet veel lager ingeschaald. Gemiddeld ontvangt u x 4.20 keer uw ingelegde geldbedrag terug als de teams de punten delen op Stayen. De odd voor een zege van Royale Union SG staat op x 1.68 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De Jupiler Pro League match Sint Truiden VV – Royale Union SG wordt gespeeld op vrijdag 3 december om 20:45 uur op Stayen te Sint Truiden. Welke ploeg gaat vrijdagavond punten pakken volgens u? Ga naar uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be en maak de beste online voetbalgok deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN