Straffe odds voor thuiszege RSCA op Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 november 2019     3 REACTIES

De wedkantoren zijn gul deze weken. Een zege van RSC Anderlecht op KV Kortrijk wordt rijkelijk beloond. De odds voor een stunt van KVK schieten helemaal de pan uit. Voldoende redenen dus om mee te spelen bij deze Jupiler Pro League match van komende zondag. VoetbalGokken.be laat beide hoofdtrainers aan het woord en zet de belangrijkste statistieken voor u op een rij. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw voorspelling invullen!

Frank Vercauteren: “Er is nog werk te doen”

RSCA-trainer Frank Vercauteren pakte negen op drie voor de interlandbreak en velen schrijven de ploeg al de hemel in. De trainer zelf is echter nuchter en realistisch: “Verliezen van Kortrijk werpt je direct weer terug. Er zijn zeker positieve impulsen zichtbaar, maar er is nog veel werk te doen. Komende week en de weken die daarop volgen”, zo vertelt hij aan Proximus Sports.

Anderlecht wint de wedstrijd
1.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
KV Kortrijk wint de wedstrijd
5.50

Vercauteren geeft ook aan waaraan gewerkt is in de aanloop naar de competitiehervatting tegen KVK: “We spelen steeds efficiënter en ook defensief staat het goed. Maar in de voorgaande matches kwam er langs beide kanten toch veel afval. Wij moeten dan ook meer kwaliteit tonen bij de voorlaatste en laatste pass. Daar verliezen we te makkelijk de bal en dat wil ik tegen Kortrijk niet meer zien”, zo besluit hij zijn voorbeschouwing op de komende speelronde.

Yves Vanderhaeghe: “Tegen RSC Anderlecht tonen dat we team zijn”

Kortrijk begon het seizoen straf door thuis te winnen van RSC Anderlecht. Inmiddels is die ploeg er anders uit komen te zien en staat er ook een andere trainer aan het roer. De resultaten van de voorbije weken zijn voor Kortrijk dusdanig slecht dat ook aan de stoelpoten van trainer Yves Vanderhaeghe gezaagd wordt. Een nederlaag op Brussel zou weleens fataal kunnen zijn: “Ik voel dat het bestuur nog steeds achter mij staat”, vertelt hij bij Voetbalmagazine. “De mensen weten hoe ik ermee bezig ben en hoe ik in elkaar zit. Ik ben op elk moment beschikbaar en ga goed met de spelers om. Na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren liet de spelersgroep me weten dat ze achter mij staan. Het is aan ons als team om daar tegen Anderlecht een vervolg aan te koppelen en te tonen dat we nog altijd één team zijn.”

“Met juiste mentaliteit aan aftrap bij RSCA”

De fans zijn de voorbije weken ook wel kritischer geworden en scandeerden al over het ontslag van Vanderhaeghe: “Ik sta daar intussen wel boven. Elke dag ben ik bezig om iedereen op de juiste positie te zetten en te zorgen dat iedereen met de juiste mentaliteit aan de aftrap bij RSCA komt. Als je vier keer verliest, dan is het automatisch de schuld van de trainer. Dat is uit ontgoocheling, maar ik denk niet dat we daar beter van worden”, sluit de coach af.

Statistieken

RSC Anderlecht heeft zich de voorbije weken langzaam omhoog geknokt. De ploeg kende een meer dan belabberde seizoenstart, maar na enkele wisselingen in de trainersstaf lijkt de gewezen grootmacht op de weg terug. RSCA staat nog wel pas tiende met twintig op vijftien, maar het gat met de nummer drie (Standaard) bedraagt nog ‘slechts’ zeven punten. Anderlecht is zelfs al tot op vier plaatsen van een PO1 plek genaderd. Tegenstrever KV Kortrijk staat drie plaatsjes lager en heeft veertien punten bijeengeraapt in de voorbije vijftien speelronden.

Head 2 Head

Normaal gezien hoeft RSCA weinig te vrezen van KVK. De voorbije zes matches die gespeeld werden in het Lotto Park gingen immers naar de thuisploeg. In 2013 kwam Kortrijk nog eens winnen (0-1), maar daarna was het RSC Anderlecht dat heersten in eigen stadion. Let wel: in de match op Kortrijk ging RSCA eerder dit seizoen nog fors onderuit: 4-2. Deze pandoering was weliswaar in een andere periode dan waarin Anderlecht zich nu bevindt, maar men is alleszins gewaarschuwd.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht draait onder Vercauteren een straffe serie. Er werd al acht matches op rij niet verloren. De laatste nederlaag was die tegen Club Brugge op 22 september van dit jaar. Wel speelden de ploeg driemaal gelijk en waren de tegenstrevers merendeel ploegen uit de onderste regionen. Een plek van RSCA zelf ook een tijdje vertoefde, maar inmiddels kan de Brusselse ploeg weer omhoog kijken.

Huidige vorm KV Kortrijk

Omhoog kijken is er voor Kortrijk niet bij. Zij zullen vooral angstvallig omlaag kijken, want na vier competitienederlagen op rij hangt de vlag bepaald niet in top bij deze club. Tijdens de interlandbreak tankte de ploeg nog een beetje vertrouwen door in een vriendschappelijk duel het Franse Amiens te verslaan: 0-1.  De laatste overwinning in een officiële match was op 19 oktober toen er met 2-0 van SV Zulte Waregem werd gewonnen.

Lappenmand

Bij RSCA nog altijd geen Vincent Kompany, ook de Nederlandse verdediger Philippe Sandler ontbreekt nog altijd in de wedstrijdkern. Pieter Gerkens, Samir Nasri en Adrien Trebel worden node gemist op het middenveld, maar in de aanval is iedereen fit. Kortrijk moet het deze zondag doen zonder verdedigers Nihad Mujakic en Lance Rougeaux. Ook middenvelder Tyron Ivanof ontbreekt in Brussel, evenals zijn collega-middenvelder Elohim Rolland. Coach Vanderhaeghe kan net als Vercauteren wel rekenen op zijn voltallige voorhoede.

Prognose

Onze prognostiek voor deze match is 2-1. RSC Anderlecht zal naar onze verwachting wel de drie punten pakken, maar gemakkelijk zal het niet gaan. KVK is dan wel geen hoogvlieger, maar is wel stug. De verliespartijen waren vaak nipt en daarom kiezen wij voor een kleine zege van de thuisploeg. Check onderstaande odds voor de wedstrijd quotering die bij uw voorspelling hoort!

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De Belgische wedkantoren krijgen weer meer vertrouwen in RSCA en dat zorgt voor zeer straffe quoteringen. De hoogste odd van deze wedstrijd x 5.50 keer uw inleg wordt er uitbetaald als KV Kortrijk deze zondag de winnende ploeg is.

Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 4.00 keer de inleg. Zegeviert Paars-wit volgens u? Dan betalen de bookmakers met x 1.57 keer uw speelbedrag nog altijd een zeer nette beloning uit.

De Jupiler Pro League wedstrijd RSC Anderlecht – KV Kortrijk wordt gespeeld op zondag 24 november om 18:00 uur in het Lotto Park te Anderlecht. Pakt RSCA zijn derde overwinning op rij of gaan de punten naar De Kerels uit Kortrijk? Houd de actuele odds bij de bookmakers scherp in de gaten en pak die hoogst mogelijke beloning met uw voorspelling op RSCA – KVK.


Reacties

riesjart
25 november 2019

Geen enkele doelpunt. Wat een saaie wedstrijd. De odds waren wel toppie!

3 jaar geleden

voetbal...
25 november 2019

Gespeeld op winst van KVK. :(

3 jaar geleden

anderlecht
25 november 2019

De buit had binnen moeten zijn. Komend weekend dan maar ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN