Straffe odds voor Standard Luik tegen Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 februari 2020     3 REACTIES

Deze zondag wordt op Sclessin de match tussen Standard Luik en Club Brugge gespeeld. De wedstrijden in de Jupiler Pro league staan garant voor straffe odds van de Belgische wedkantoren en ook voor deze match worden de quoteringen hoof ingedeeld. Wilt u tijdens deze wedstrijden op het puntje van de stoel zitten? Speel dan mee via VoetbalGokken.be op de wedstrijd van de Luikenaren tegen Club Brugge.

Michel Preud’homme: “Club is de machtigste ploeg van België”

Met de komst van Club Brugge heeft Standard Luik een zware wedstrijd te spelen. De Bruggenaren hebben zich deze week voor de bekerfinale weten te plaatsten en ook in Jupiler Pro League dendert Club in alle vaart door naar het kampioensfeest. “Club Brugge zal met bijna alle prijzen gaan lopen”, voorspelt Standard-trainer Michel Preud’homme. “Iedereen weet dat het een structuur heeft opgebouwd die blijft werken. Het is de machtigste club van België”, aldus MPH.

Standard Luik wint de wedstrijd
3.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Club Brugge wint de wedstrijd
2.22

“Zien of ze zondag standhouden”

Toch gooit Preud’homme voorafgaand aan de wedstrijd op Sclessin de handdoek niet in de ring. “Club Brugge is het nieuwe Anderlecht geworden. Ze zijn de kapitaalkrachtigste, de sterkste en best gestructureerde club. Standard en andere clubs willen het hen moeilijk proberen maken. Maar zondag zullen we weer zien of ze lang zullen standhouden”, zo zegt Preud’homme.

Philippe Clement: “Zondag weer belangrijk”

Club Brugge is al aardig uitgelopen op de nummer twee van de Jupiler Pro League. KAA Gent heeft negen punten minder dan de ploeg van Club-trainer Philippe Clement, maar de coach is daar helemaal niet mee bezig. “Pas in de Play-Offs zijn we bezig met de stand”, aldus Clement die met zijn ploeg zondag eerst nog Standard Luik treft. “Zondag wacht ons weer een belangrijke wedstrijd, maar zoals elke andere match gaat het ook nog steeds maar om drie punten”, houdt de coach de druk af.

“Focussen op Standard Luik”

Het schema van Club Brugge is vol gegrift met wedstrijden. Eind deze maand wordt de Europa League weer herpakt en moet de Belgische bekerfinale nog gespeeld worden. Een overwinning op Standard Luik is dan ook een mooie voorbereiding op de matches die gaan komen. “Ik wil me focussen op mijn team. Ik ben tevreden over de prestatie. We moeten zo veel mogelijk punten proberen binnen te halen. Er wachten ons in Play-off I nog tien finales, maar eerst de match tegen Standaard.”

Statistieken

Ook na 24 gespeelde competitiewedstrijden staat Club Brugge nog altijd op de eerste plek van de Jupiler Pro League. Inmiddels heeft de ploeg van Clement 57 punten bijeen geraapt. Op de tweede plek staat KAA Gent met 48 punten en vormt derhalve geen direct gevaar voor de Bruggenaren.

Standaard vinden we terug op de vierde plaats met 41 uit 24. Royal Antwerp vult de top vier op vanaf de derde plek en 45 punten. De grootste zorg voor Preud’homme en zijn ploeg zal zijn dat Charleroi (vijfde) net zoveel punten heeft als de Rouches en daarmee de vierde plek in gevaar kan brengen.

Head 2 Head

Standard Luik wist de voorbije twee thuiswedstrijden tegen Brugge een ferme vuist te maken. De Rouches wonnen tweemaal van Club (2-0 en 3-1) in de Jupiler Pro League. Net voor de zomer van 2018 kwam er zelfs niet eens een winnaar van het veld stappen. In PO1 Werd het op Sclessin werd het met 1-1 een gelijkspel.

In datzelfde jaar wisten de Luikenaren ook al thuis de bekerwedstrijd tegen Club te winnen met 4-1. Het komt erop neer dat Club Brugge voor het laatst in januari 2017 zegevierde in Luik. Het werd toen 0-3 voor de ploeg uit West-Vlaanderen.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik greep voorbije weekend voor het eerst dit jaar de punten mis. KV Kortrijk bleek met 3-1 te sterk te zijn voor de ploeg van MPH. Dat alles kwam na de zeges op KV Mechelen (2-3) en KV Oostende (2-1) rauw op het dak te vallen. Een thuiszege op Club Brugge zou die bittere nasmaak meteen doen wegspoelen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge won eerder deze week de terugwedstrijd van de halve bekerfinale tegen Zulte Waregem. Die match werd niet gemakkelijk naar de hand gezet en pas in het slot van de wedstrijd wisten de Bruggenaren af te rekenen met Essevee (1-2). Een paar dagen ervoor werd er ook gewonnen van Royal Antwerp, maar ook in die wedstrijd viel het doelpunt pas in de laatste wedstrijdminuten.

Lappenmand

Bij Standard Luik zijn Orlando Sa (ingescheurde achillespees) en Noë Dussenne (gescheurde kruisband) nog altijd niet fit om mee te kunnen spelen met hun ploeg. Ook Merveille Bokadi (kruisbandblessure) heeft nog geen groen licht gekregen van de medische staf. Voor Mehdi Carcela-González en Obbi Oulare is het oppassen niet geschorst te worden. Beiden hebben al vier gele kaarten op de teller staan.

Bij Club Brugge kampt David Okereke met een blessure die hem zondag het spelen zal beletten. Verder is voor de wedstrijd in Luik zondagmiddag Emmanuel Dennis geschorst en dat gemis zal wel voelen voor de huidige competitieleider.

Prognose

Onze prognose is dat Club Brugge deze match wint met 0-1. Wij denken dat er niet veel gescoord zal worden in Sclessin. Denkt u hier anders over? De Belgische wedkantoren staan open voor elke voorspelling. Check hieronder de gemiddelde odds!

Quoteringen Standard Luik – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben voor deze match op verplaatsing van Club Brugge wel heel hoge quoteringen ingeschaald. Een overwinning van Standard Luik kan u x 3.00 keer de inleg opleveren. Ook een zege van Club wordt met x 2.22 keer het speelbedrag erg goed beloond. De hoogste odd die we in het 1X2 spelsysteem vinden, wordt uitbetaald bij een gelijkspel en bedraagt x 3.40 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League wedstrijd Standard Luik – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 9 februari om 14:30 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Verwacht u een zege van koploper Club of heeft de thuisploeg dit weekeinde de beste papieren? Check de actuele odds bij uw bookmaker en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

hazarddd
7 februari 2020

De overwinning zal weer voor Club zijn ;)

4 jaar geleden

bobgok
7 februari 2020

Preud'homme weet wel waar Standaard de Bruggenaren pijn kan doen.

4 jaar geleden

weddendat
11 februari 2020

Dan woensdag maar hopen dat Club Brugge zegeviert op Sclessin

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN