Straffe odds voor duel Club Brugge bij Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 september 2020     1 REACTIE

In de Jupiler Pro League gaat Club Brugge deze zondag op verplaatsing naar SV Zulte Waregem. De ploeg van trainer Philippe Clement kruipt langzaam aan terug naar de top van de competitie. Zulte Waregem heeft nog moeite om een zegereeks vast te houden. De Belgische wedkantoren weten dit duel nog spannender te maken door de quoteringen hoog in te delen. Speelt u ook dit weekeinde (weer) mee via VoetbalGokken.be?

Francky Dury: “Uitdaging om van Club Brugge te winnen”

Zulte Waregem heeft een zwaar programma af te werken. Voorbije weekeinde trof het Sporting Charleroi en deze zondag komt Club Brugge een bezoekje brengen aan het Regenboogstadion van Essevee. Trainer Francky Dury maakt zijn borst nat voor de komst van de Bruggenaren. “Nu is het de uitdaging om komend weekend tegen Club Brugge eens te winnen”, zegt Dury.

SV Zulte Waregem wint de wedstrijd
5.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.25
Club Brugge wint de wedstrijd
1.49

“Wordt een zware match”

Na het thuisduel tegen Club Brugge staan er twee matches op verplaatsing gepland voor de ploeg van trainer Dury. Standard Luik en OH Leuven zijn twee teams staan dan op het programma. “We moeten het niet moeilijk maken. Volgend weekeinde wordt voor ons een zware match. We hebben ook nog steeds een lange weg af te leggen”, aldus Dury.

Philippe Clement: “Waregem is altijd een moeilijke uitwedstrijd”

Club Brugge beleefde een lastige start van dit nieuwe competitieseizoen, maar met twee zeges op rij lijken de Bruggenaren weer op het juiste pad te komen. Club-trainer Philippe Clement is echter wel op zijn hoede nu de match op verplaatsing bij Zulte Waregem op het programma staat. “Waregem is altijd een moeilijke uitwedstrijd. Ik ben sterk met deze wedstrijd bezig”, zegt Clement over het duel van zondag in het Regenboogstadion.

“Ook tevreden met één punt”

De trainer wil zijn team dan ook goed gewapend het veld op sturen tegen Essevee. “We moeten nu hard blijven werken om matchen te kunnen winnen, maar het kan ook gewoon dat we na de wedstrijd op Waregem tevreden moeten zijn met één punt”, besluit de trainer van Club Brugge.

Statistieken

Na vijf matches staat Club Brugge vierde in de competitie. De ploeg van trainer Clement wist negen punten bij elkaar te vissen. Standard Luik en KV Kortrijk zijn met tien punten de voorlopers in de lijst. Sporting Charleroi prijkt bovenaan de tabel met vijftien punten. Zulte Waregem staat negende met zes punten en dat is net een puntje minder dan Royal Antwerp dat achtste staat.

Head 2 Head

Sinds 2015 heeft Club Brugge niet meer verloren bij Zulte Waregem. In dat jaar werd het nog eens 2-0 voor de ploeg uit Waregem. In 2016 en 2017 werd het wel beide keren een gelijkspel. Voorbije seizoen was het Blauw-Zwart die met 0-2 kwam overwinnen in het Regenboogstadion van Essevee.

Huidige vorm Zulte Waregem

Drie van de vijf matches vielen in duigen voor de ploeg van trainer Dury. Voorbije weekeinde bleek Charleroi ook voor Essevee te sterk te zijn. De huidige koploper won met 0-2 bij Essevee. Dat gebeurde ook al bij Beerschot 3-1 en KRC Genk 1-2. Tussendoor werden de duels tegen Waasland-Beveren 4-1 en Moeskroen 0-1 wel gewonnen.

Lappenmand

Erdin Demier en Sammy Bossut komen zondag tegen Club Brugge niet in actie. Demir heeft een heupblessure en Bossut kampt met een schedelbreuk. Aan de kant van Club Brugge is Matej Mitrovic door een hielblessure niet van de partij.

Prognose

Wij voorspellen een zege van Club Brugge en gaan dan ook met de verwachting van de bookies mee. Onze wedtip is een 1-2 voor de Bruggenaren. Uiteraard bent u vrij uw eigen voorspelling in te vullen. Op de bookmakerspagina vindt u alle informatie en speeltechnieken. Hieronder alvast een overzicht van de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen SV Zulte Waregem – Club Brugge

De quoteringen voor de match op verplaatsing van Club Brugge bij Zulte Waregem levert heel wat mooie quoteringen op bij de Belgische wedkantoren. De hoogste quotering kunt u verwachten bij een zege van Essevee. De bookies zijn bereid x 5.70 keer de inleg uit te betalen als Waregem thuis wint.

Een gelijkspel is ook de moeite waard om op te spelen. Met een straffe odd van x 4.25 keer de inleg zijn de wedkantoren bereid u te belonen als de punten worden gedeeld in het Regenboogstadion van Zulte. Een zege van Club Brugge levert u in het 1X2 spelsysteem x 1.49 keer de inleg op.

De Jupiler Pro League match SV Zulte Waregem – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 20 september om 13:30 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Gaat u voor een overwinning van Club of heeft u goede hoop op een zege van Essevee? Wat uw voorspelling ook mag zijn. De Belgische wedkantoren zien het graag tegemoet.


Reacties

riesjart
19 september 2020

Club heeft de smaak te pakken. Zulte moet buigen

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN