Straffe odds Pro League RSC Anderlecht – KV Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juli 2022     0 REACTIES

In de eerste speelronde van de Belgische Pro League neemt RSC Anderlecht het op tegen KV Oostende. Het duel wordt zondag gespeeld in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vele voetbalgokkers hebben al een voorspelling gedaan en bij de Belgische wedkantoren lopen de pre-odds dan ook flink op. Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de hoogst mogelijke quoteringen voor Anderlecht – Oostende die passen bij uw weddenschap.

Felice Mazzù: “Resultaat halen tegen Oostende”

Felice Mazzù nam deze zomer de taak van Vincent Kompany als coach van RSC Anderlecht over. De eerste officiële match met zijn nieuwe ploeg zal tegen KV Oostende zijn. “Het is mijn doel om het project van de club en Vincent hier voort te zetten. We moeten uiteraard een goed evenwicht vinden: de resultaten moeten er zijn, net als een goed klassement. We beginnen met de match tegen Oostende aan een nieuw competitieseizoen”, aldus de coach van Paars-wit.

“Ambitie om kampioen te worden”

Coach Mazzù wist voorbije seizoen met Royale Union SG bijna de titel te pakken. De 56-jarige T1 hoopt dit nu met Anderlecht wel voor elkander te krijgen. “Ik wil elke match winnen, dat gesprek heb ik al met de spelers gehad. Als het in mijn eerste seizoen lukt om de titel te pakken, zal ik een gelukkig man zijn. Deze club moet simpelweg de ambitie hebben om kampioen te worden”, zegt Mazzù.

Yves Vanderhaeghe: “We gaan zien wie de opener tegen Anderlecht speelt”

KV Oostende werkte een perfecte oefencampagne af en in tien oefenmatches scoorde de ploeg van coach Yves Vanderhaeghe wel 61 keer. De coach gaf dertig spelers de kans zicht te bewijzen, maar wie de voorkeur krijgt om de match tegen Anderlecht te spelen, verklapt de coach van KVO niet. “Ik zie een grote honger om een resultaat te halen. Wie de opener in en tegen Anderlecht speelt, zien we zondagavond wel”, blikt de coach van KVO vooruit naar de eerste match van het seizoen.

“De wil om te winnen is aanwezig”

Dat de oefenmatches goed verliepen wil volgens coach Vanderhaeghe niet zeggen dat er zondag zomaar even gewonnen gaat worden van Paars-wit. “Zijn we klaar om meteen op het veld van Anderlecht te winnen? Dat zullen we zien. Maar de wil, de werklust en de ambitie zijn alleszins aanwezig. Een grote portie gretigheid komt een goed resultaat alvast ten goede”, besluit Vanderhaeghe.

Statistieken

In dit nieuwe seizoen van de Pro League beginnen alle Belgische ploegen terug op nul punten. Voorbije seizoen veroverende RSC Anderlecht een ticket voor de derde voorronde van de Europa Conference League in PO1. KV Oostende werd twaalfde in de reguliere competitie en speelde geen play-offs. Dit seizoen moet KVO het hebben van de Belgische competitie en beker.

Head 2 Head

Op 6 maart jl. speelden Anderlecht voor de laatste keer tegen KVO in Brussel. Paars-wit wist de kustploeg met een 3-0 zege te slim af te zijn. Oostende zegevierde op 28 juli 2019 voor de laatste maal in Brussel. Het werd toen 2-1 in het voordeel van KVO.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Voorbije zaterdag speelde RSC Anderlecht een oefenmatch tegen Olympique Lyon ter voorbereiding op de match tegen Oostende. RSCA won met 3-0 van de Franse ploeg. Een duel vier dagen eerder ging met 2-3 verloren van Lyon.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende speelde voorbije weekeinde tegen Vitesse. De ploeg van coach Vanderhaeghe zegevierde met 2-0 van de Nederlandse ploeg. Een paar dagen daarvoor werd er met 4-5 verloren van KV Kortrijk.

Lappenmand

Bij RSC Anderlecht wacht men op de terugkeer van Lucas Lissens. De verdediger is sinds oktober voorbije jaar aan het herstellen van een knieoperatie.

KV Oostende speelt nog zonder Maxime D’Arpino. De centraal middenvelder van KVO heeft een meniscusblessure. Makthar Gueye is geschorst door een gele kaart en moet de match tegen RSCA nog aan zich voorbij laten gaan.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Anderlecht – Oostende. De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten in op een 1-1 puntendeling  bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de eerste thuismatch van dit seizoen van Anderlecht.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Oostende

De Belgische wedkantoren verwachten dat RSC Anderlecht deze zondag de sterkste van de twee zal zijn. De hoogste odds vinden we dan ook bij een zege van KV Oostende. Mochten de bookmakers er helemaal naast zitten en KVO wint, dan keren de wedkantoren maximaal x9.85 keer de inleg uit.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een fraaie pre-odd genoteerd bij een gelijkspel. Als de ploegen de punten delen wordt er maximaal x5.95 keer het speelbedrag uitgekeerd aan alle voetbalgokkers die dit vooraf hadden ingevuld.

Een zege van RSC Anderlecht is goed voor een hoge bookmakersbeloning van maximaal x1.28 keer uw speelbedrag.

De Pro League match RSC Anderlecht – KV Oostende wordt gespeeld op zondag 24 juli om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel het resultaat van dit duel en scoor straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN