Straffe odds Pro League match Royale Union SG – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 oktober 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League wordt deze week ook midweeks gespeeld. Deze woensdag treffen Royale Union Sant Gilloise en KAA Gent elkander. De match wordt gespeeld in het Joseph Marien Stadion te Brussel. VoetbalGokken.be zocht de strafste quoteringen op die de Belgische wedkantoren uit gaan keren bij het duel Royale Union – KAA Gent. Vergelijk, zet in en win straffe odds door de juiste voorspelling in te vullen bij de bookmakers!

Karel Geraerts: “KAA Gent wordt zware dobber”

Voorbije weekeinde zegevierde Royale Union SG met 0-3 bij KV Oostende en die match moet volgens Union-coach Karel Geraerts vertrouwen geven richting het duel tegen KAA Gent. “Bij KV Oostende hebben we gezien dat we een goede groep hebben. Sommige spelers hebben  minuten gekregen en dat liep goed. AA Gent woensdag wordt weer een zware dobber”, verklaart de coach van Union SG.

“De jongens gunnen elkaar veel”

Volgens de coach wordt de kracht van zijn team steeds meer versterkt en dat geeft vertrouwen richting de toekomst van Royale Union. “De jongens gunnen elkaar veel. Ze staan goed georganiseerd en willen voetballen. Ze willen ook dat het vooruit gaat. Dat pleziert mij als coach enorm”, aldus de T1 van Union Saint Gilloise.

Hein Vanhaezebrouck: “Woensdag moeten we naar Union”

Ook KAA Gent zegevierde voorbije weekeinde. Thuis tegen KV Mechelen werd het 3-0 en die match tankt vertrouwen volgens KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. “Ik ga nu geen hoera stemming creëren. Woensdag moeten we naar Union en als we daar verliezen, is het opnieuw drama”, vertelt de coach van de Buffalo’s.

“Ik probeer de focus te houden”

Coach Vanhaezebrouck wil met zijn team gefocust op pad naar Brussel. “Ik ga wel graag naar pretparken, maar in het voetbal zit ik liever niet op de rollercoaster, die de ene week hoera roept en de andere week een drama is. Ik probeer de focus te houden op wat we moeten doen. Maar als we woensdag verliezen, is het weer van dat. Dat weten de spelers ook”, besluit Vanhaezebrouck.

Statistieken

Na twaalf speelronden staat Royale Union SG op de vierde plaats van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Geraerts heeft 25 punten binnen gehaald. Koploper in de competitie is KRC Genk dat 31 punten heeft. KAA Gent vinden we terug op de zesde plaats met twintig punten.

Head 2 Head

Royale Union speelde voorbije seizoen eenmaal thuis tegen KAA Gent. Het duel in Brussel werd een puntendeling: 0-0. Het duel in Gent wist Union SG met 0-2 te winnen van de Buffalo’s. De spelers Dante Vanzeir en Teddy Teuma maakten toen de goals voor Royale Union SG. Gent-speler Vadis Odjidja-Ofoe mistte nog een penalty in deze match.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG speelde voorbij weekeinde op verplaatsing bij KV Oostende. De ploeg van coach Geraerts zegevierde met 1-6 aan de kust. Deze zege werd geboekt nadat Union SG voorbije donderdag SC Braga op Dudenpark op bezoek kreeg in de Europa League. De ploeg van coach Geraerts wist knap een 3-3 gelijkspel uit het vuur te slepen tegen de Portugese ploeg.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde voorbije donderdag een duel tegen KV Mechelen. In eigen Ghelamco Arena wisten de Buffalo’s met 3-0 te zegevieren van KVM. Dit maakte de week enigszins nog wat goed. Midweeks werd er verloren van Djurgårdens IF in de Europe Conference League met 4-2.

Lappenmand

Royale Union speelt deze woensdag zonder verdediger Koki Machida en aanvaller Dennis Eckert Ayensa. Beide spelers kampen met een blessure.

Met KAA Gent reizen de geblesseerde Alessio Castro-Montes en Tarik Tissoudali niet mee naar Brussel.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union SG – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen Royale Union aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een puntendeling in Brussel en zetten bij de online wedkantoren in op een 2-2 gelijkspel. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royale Union SG – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen bij dit duel genoteerd bij een gelijkspel. In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers kunt u tot maximaal x 3.50 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Verwacht u dat KAA Gent victorie gaat kraaien in Brussel? De bookmakers zijn bereid tot maximaal x 3.25 keer de inleg te gaan uitkeren als de Buffalo’s winnen.

Een zege van Royale Union levert ook altijd nog een flinke duit op. Bij de wedkantoren staat op dit moment een quotering van maximaal x 2.15 keer de inleg ingedeeld bij winst van Union SG.

De Europe Conference League match Royale Union SG – KAA Gent wordt gespeeld op woensdag 19 oktober om 18:30 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Voorspel de match via de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN