Straffe odds Pro League match Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 november 2022     0 REACTIES

Het barst dit weekeinde van de mooie affiches in de Belgische Pro League. De match Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht is er daar één van. De teams spelen tegen elkander in het Bosuil Stadion te Antwerpen. De Belgische wedkantoren delen de pre-odds staf in. Wilt u daarvan profiteren? Speel dan mee via VoetbalGokken.be en maak een straffe deal bij de bookmakers.

Mark van Bommel: “Overtuigd dat resultaten gaan terugkomen”

Voor het WK in Qatar begint, speelt Royal Antwerp FC nog wedstrijden tegen Club Brugge en RSC Anderlecht. Door de mindere resultaten van de laatste tijd staat er aardig wat druk op die duels weet de coach Mark van Bommel. “Natuurlijk maak ik me zorgen, want we winnen niet. En tegelijk ook niet, want ik vind dat we qua spel net op de goede weg zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de efficiëntie en de resultaten wel gaan terugkomen”, zegt de coach van RAFC.

“Ons uiterste best doen tegen Anderlecht”

Volgens de coach van Antwerp FC kan het tij dit weekeinde al keren. “Toen we 27 op 27 hadden, zei ik al dat de kwaliteit beter kon. Nu spelen we beter, maar laten we wel punten liggen. Na die knappe reeks zijn we niet gek gaan doen dus nu doen we dat ook niet na drie nederlagen. We gaan gewoon ons uiterste best doen tegen Anderlecht”, klinkt het bij Van Bommel.

Robin Veldman: “Royal Antwerp wordt lastige match”

RSC Anderlecht interim coach Robin Veldman slaagde er voorbije weekeinde in met Paars-wit te zegevieren. De match tegen KAS Eupen werd met 4-2 gewonnen en daar wil de interim coach verder op bouwen richting het duel tegen Royal Antwerp. “We zullen heel veel kwaliteit in onze passing moeten hebben. We moeten nauwkeurig zijn in wat een heel lastige wedstrijd wordt. Zij geven weinig weg”, vertelt de Nederlandse interim coach.

“De kwaliteiten zijn er”

RSC Anderlecht zoekt nog naar een geschikte coach voor Paars-wit. In tussen hoopt interim coach Veldman met zijn team punten te gaan pakken in Antwerpen. De Nederlander heeft er vertrouwen in. “De kwaliteiten zijn er, daar hebben we momenten van gezien. We moeten geconcentreerd blijven als we zondag tegen Royal Antwerp spelen”, besluit Veldman.

Statistieken

Royal Antwerp is de nummer twee in de Belgische competitie. De ploeg van coach Van Bommel heeft 33 punten. Koploper in de Pro League is KRC Genk. De Genkies hebben veertig punten. RSC Anderlecht staat pas tiende met negentien punten.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Royal Antwerp – RSC Anderlecht in het Bosuil Stadion was op 8 mei dit jaar. Op die dag zegevierde Paars-wit met 0-4 in Antwerpen. Eind 2021 zegevierde The Great Old voor de laatste keer van RSCA. Bijna een jaar geleden (7 november 2021) werd het 2-0 voor Antwerp FC.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp begon het seizoen vol overtuiging, maar de laatste weken is de ploeg van coach Van Bommel in het sukkelstraatje beland. Van Sporting Charleroi werd voorbije weekeinde met 1-0 verloren. Ook de match tegen koploper Racing Genk werd met 1-3 verloren.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Na het ontslag van coach Felice Mazzu speelde interim coach Robin Veldman met Paars-wit tegen KAS Eupen. Het duel in het Lotto Park Stadion werd gewonnen met 4-2. Dat was voor RSCA de eerste overwinning sinds 9 oktober. Op die dag werd KV Mechelen met 1-3 verslagen.

Lappenmand

Royal Antwerp-spelers Faris Haroun en Koij Miyoshi zijn er zondag door blessureleed niet bij als RAFC tegen Anderlecht speelt.

RSCA komt zonder de geblesseerde: Marco Kana, Killian Sardella, Adrien Trebel en Yari Verschaeren naar Antwerpen.  Kristian Arnstad is geschorst door een rode kaart en moet een match op de blaren zitten.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen Antwerp FC aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 puntendeling. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren staan paraat voor elke weddenschap die voetbalgokkers willen maken op de match Royal Antwerp – RSC Anderlecht. De hoogste quoteringen bij dit duel vindt u bij een gelijkspel. Mochten de teams de punten delen, dan wordt er maximaal 3.40 keer de inleg uitgekeerd door de bookmakers.

Verwacht u een zege van Anderlecht, dan kunt u tot maximaal 3.35 keer de inleg scoren als Paars-wit zegeviert.

Een zege van Antwerp FC is in het 1X2 spelsysteem tot maximaal 2.18 keer uw speelbedrag waard. Houd de odds bij uw favoriete bookmaker goed in de gaten en sla toe op het moment dat de odds het hoogst staan ingedeeld.

De Jupiler Pro League kraker Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 6 november om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de bookmakers, zet in en win straffe pre-odds via VoetbalGokken.be door de winnende voorspelling door te geven door RAFC – RSCA!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN