Straffe odds Pro League derby Beerschot VA vs. Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 februari 2021     1 REACTIE

De Jupiler Pro League is dit weekeinde toe aan de 26ste speelronde. Deze zondag bekampen Beerschot VA en Royal Antwerp FC elkaar in het Olympisch Stadion te Antwerp. De derby van Antwerpen is voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de odds super straf voor u in te delen. Profiteer vandaag alvast mee van de beste deals die u via VoetbalGokken.be evident kunt vinden.

William Still: “Punten pakken tegen Antwerp FC”

Beerschot VA gaat met nieuwbakken coach William Still de stadsderby tegen Royal Antwerp aan. Alhoewel Still met zijn 28-jaar de jongste coach van een professionele voetbalclub in Europa is, is de T1 van Beerschot niet bang voor de nummer twee van de Belgische competitie. “Wat we moeten doen, is punten pakken tegen Antwerp”, zegt de coach van de nummer zeven in de Jupiler Pro league in zijn vooruitblik op de derby.

Beerschot VA wint de wedstrijd
3.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.19

“Van Beerschot een stabiele eersteklasser maken”

Still nam onlangs het stokje over Hernan Losada, maar wil zijn eigen input doorgeven aan de ploeg uit Beerschot. “Iedereen is verschillend. Ik heb Engelse roots, Hernan is een Argentijn. “Het bestuur heeft geen doel opgelegd. Die zogezegde druk is er totaal niet. De ambities blijven gelijk als bij het begin van dit seizoen: van Beerschot een stabiele eersteklasser maken en om dat te bereiken moeten we punten blijven pakken”, bevestigt de jonge coach aan het slot van zijn relaas.

Frank Vercauteren: “Werken aan verbeterpunten voor match Beerschot”

Antwerp FC-coach Frank Vercauteren staat met zijn team op de tweede plek van de Pro League en om die plek vast te houden moet er zondag gewonnen worden van aartsrivaal Beerschot. Voor het treffen met de stadsgenoot moet er deze week nog aan een aantal punten gewerkt worden. “Er zijn nog te veel hoogtes en laagtes in ons voetbal. Dit moet eruit voordat we zondag naar Beerschot gaan”, analyseert de coach van Royal Antwerp zijn ploeg voor de komende derby.

“Resultaat halen bij Beerschot”

The Great Old won midweeks de bekermatch tegen Dessel met 0-5, maar voor die match spaarde coach Vercauteren enkele sterkhouders. Batubinska, Refaelov, Gerkens en Lamkel Zé vielen nog in, maar Beiranvand, Lukaku, Boya en Hongla bleven bewust aan de kant. “Sommige spelers hadden rust nodig. Je zag dat ze in de laatste match fysiek en mentaal moe waren. Dan moet je rouleren, want zondag is een resultaat bij Beerschot voor mij het belangrijkste”, besluit de coach zijn kansenanalyse.

Statistieken

Met 43 punten staat Royal Antwerp op de tweede plek van de Jupiler Pro league. De ploeg van coach Vercauteren heeft net zoveel punten als de nummer drie Racing Genk dat dit weekeinde thuis tegen RSC Anderlecht zal spelen. Beerschot staat zevende met 37 punten en moet hard aan de weg timmeren om de play-offs te mogen spelen.

Head 2 Head

Beerschot VA speelt sinds 2018 in de Jupiler Pro League. De derby werd sindsdien nog maar eenmaal in het Olympisch Stadion gespeeld. Op 29 april 2018 werd er gelijkgespeeld 0-0 in het Olympisch Stadion. De twee matches die bij Royal Antwerp werden gespeeld werden beide door RAFC gewonnen: 2-0 en 3-2.

Huidige vorm Beerschot VA

Voorbije zaterdag speelde Beerschot op verplaatsing bij OH Leuven. Die match werd gewonnen met 0-1 door de ploeg van coach Still. Drie dagen eerder werd er thuis gelijkgespeeld tegen KV Kortrijk 0-0. Een kleine twee weken geleden werd ook Zulte Waregem met 0-3 verslagen.

Huidige vorm Royal Antwerp

Met coach Vercauteren aan het roer won Antwerp FC de laatste twee competitiematches. Het werd 3-2 tegen rode lantaarn Waasland-Beveren. Op verplaatsing bij KAS Eupen werden er ook drie punten geraapt door RAFC. De ploeg uit Antwerpen won met 0-2 van Eupen. Op 23 januari wist Antwerp FC niet van KV Oostende te zegevieren: 1-2.

Lappenmand

Voor de match tegen Royal Antwerp zijn er twee spelers van Beerschot die er door een schorsing iet bij mogen zijn. Loris Brogno en Denis Prychynenko moeten een match brommen.

Antwerp FC komt zonder Faris Haroun, Diemerci Mbokani (beiden kuitblessure), Jean Butez (enkelblessure), Sander Coopman (gescheurde kruisband) en Matheus (kuitblessure) naar het Olympisch Stadion van Beerschot.

Prognose

In derby’s wordt altijd extra hard gestreden om niet aan de ander onder te hoeven doen. Dat is bij deze Antwerpse derby zeker niet anders. Wij voorspellen dan ook een gelijkspel voor de match van zondag. De bookmakers hanteren voor een puntendeling de hoogste odd van deze match. Check onderstaand overzicht voor de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen Beerschot VA – Royal Antwerp

De pre-odds voor de Antwerpse derby staan in het 1X2 spelsysteem gunstig ingeschaald. Zo levert de hoogste odd die wordt uitgekeerd bij een gelijkspel x 3.15 keer de inleg op.

Gemiddeld wordt een zege van Beerschot iets hoger ingedeeld dan een overwinning van Antwerp FC. Mochten de Beren winnen, dan wordt uw inleg x 3.30 keer meer waard. Een zege van The Great Old staat op x 2.19 keer uw speelbedrag ook al niet verkeerd ingedeeld.

De Jupiler Pro League match Beerschot VA – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 7 februari om 13:30 uur in het Olympisch Stadion te Antwerpen. Welke ploeg pakt drie punten in deze stadsderby en welk team blijft met lege handen achter? Scoor de winnende weddenschap bij de bookies op VoetbalGokken.be en pak die maximale winstbonus!


Reacties

thegambler
5 februari 2021

Ik vul de 1 in. Winst van Beerschot!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN