Straffe odds Jupiler Pro League match: KRC Genk – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 november 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt speelronde zestien in de Jupiler Pro League afgewerkt. Voor KRC Genk staat er een thuiswedstrijd tegen Club Brugge op het programma. De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen straf in voor deze kraker in de Luminus Arena te Genk. Denkt u te weten welke ploeg zegeviert? Voorspel dan de match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

John van den Brom: “Tegen Club Brugge is discipline belangrijk”

KRC Genk kan zich gaan opmaken voor twee thuismatches tegen Club Brugge. Zondag speelt de ploeg  in de competitie tegen de Bruggenaren en woensdag in de Belgische Beker. Een drukke week, maar dat zijn ze in Genk volgens coach John van den Brom wel gewend. “De druk is nooit van de ketel. Dat wil ik ook niet. Het is de vraag hoe je ermee omgaat. Tegen Club Brugge zal discipline van onze spelers dan ook weeral erg belangrijk zijn”, constateert de coach van Genk.

“Kloof niet groter laten worden”

Genk-coach Van den Brom gaat de match tegen de Bruggenaren spelen met de beste elf spelers die beschikbaar zullen zijn. “Ik moet mij altijd de vraag stellen wat in mijn ogen de ideale elf is om zondag die wedstrijd te winnen”, zegt de coach die met zijn ploeg op de achtste plek van de Belgische Pro League staat. “Wij willen de kloof met Club Brugge en ook Union zeker niet groter laten worden dan ze al is”, aldus coach Van den Brom.

Philippe Clement: “Volgende zware match is Genk”

Club Brugge heeft het de laatste weken erg zwaar. De laatste wedstrijd die gewonnen werd door de Bruggenaren dateert al van eind oktober. Toen werd Sint-Truiden nog met 1-2 nipt verslagen. Er wordt zelfs gesproken over een mogelijk ontslag voor coach Philippe Clement. Er moet zondag van Genk gewonnen worden om de club snel op de rit te krijgen. “Als groep moeten we ons boven deze dip proberen te zetten. We zullen eens goed praten over wat er fout is gegaan. De match tegen Genk is de volgende zware match die wij spelen in de competitie”, zegt coach Clement in zijn persconferentie.

“Met groot hart spelen”

Coach Clement heeft zijn vertrouwen in de ploeg niet verloren en wil het tij snel keren in de match tegen Genk. “Wij moeten terug met een groot hart spelen, want dat is ook de basis van ons spel en hoe onze club moet zijn. De laatste weken waren niet goed genoeg voor landskampioen en voor een ploeg die opnieuw de titel wil pakken. Dan moeten wij laten zien dat dit een momentopname is en dat we beter kunnen”, aldus Clement.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat Royale Union SG na vijftien speelronden bovenaan. De ploeg heeft al 34 punten bij elkaar geraapt. Club Brugge heeft 27 punten en staat op de derde plek. Royal Antwerp FC heeft evenveel punten dan de Bruggenaren, maar heeft een iets beter doelsaldo.

KRC Genk staat met 21 punten op de achtste plaats en moet KAA Gent dat ook een iets beter doelsaldo heeft voor zich dulden.

Head 2 Head

De laatste keer dat KRC Genk thuis tegen Club Brugge speelde, was in mei van dit kalenderjaar. De Genkies primeerde destijds met 3-0 over de ploeg uit Brugge. Een ontmoeting eerder was Blauw-zwart de sterkste van de twee door in de Luminus Arena met 1-2 te komen winnen. Dit resultaat werd voorbije kalenderjaar ook al behaald door de Belgische kampioen.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk begon deze week met een verloren match bij Beerschot VA. De ploeg van coach Van den Brom verloor met 2-0 op bezoek bij de rode lantaarn in Antwerpen. Midweeks speelde Genk de UEFA Europa League match tegen Dinamo Zagreb.

Op verplaatsing werd het een gelijkspel 1-1 bij de Kroatische ploeg. Op 9 december spelen de Genkies de laatste groepsmatch in Groep H om overwinteren in de Europa League veilig te stellen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge heeft geen gemakkelijke week achter de rug. De ploeg van coach Clement verloor voorbije weekeinde met 2-1 van KV Mechelen. Midweeks werd de UEFA Champions League match tegen RB Leipzig ook al verloren. Het werd 0-5 op Jan Breydel voor de Duitse ploeg uit Leipzig.

Een bittere pil voor de Bruggenaren die hierdoor op de vierde plek in Groep A zijn beland. De Bruggenaren moeten 7 december van PSG in Parijs winnen wil het nog overwinteren in de Europa League.

Lappenmand

Genk-coach Van den Brom kan deze zondag geen beroep doen op Carlos Cuesta en Daniel Munoz. Beide verdedigers kampen met een diverse kwetsuren.

Club-coach Clement heeft met de geblesseerde Eduard Sobol ook een verdediger minder ter beschikking. Sobol kan wegens gezondheidsklachten niet meespelen tegen Genk.

Prognose

En dan de prognose voor KRC Genk – Club Brugge. Onze wedtip is een 1-1 gelijkspel. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit competitieduel.

Quoteringen KRC Genk – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen ferm in voor deze kraker in de Luminus Arena. De hoogste bonus kunt u verdienen bij een gelijkspel in Genk. De wedkantoren keren maximaal x 3.75 keer uw inleg uit als de ploegen de punten delen.

Een overwinning van de Genkies wordt iets hoger ingedeeld dan een zege van Club. U kunt x 3.00 keer uw inleg verdienen bij een overwinning van de ploeg van coach Van den Brom. Wint Blauw-zwart? Dan kunt u rekenen op een uitkering van x 2.22 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match KRC Genk – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 28 november om 13:30 uur in de Luminus Arena te Genk. Wilt u dit weekeinde meespelen en straffe odds scoren? Laat dan de juiste voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak de beste bookmakerdeals. Wij hebben al goesting! U ook?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN