Straffe odds bij titelstrijd Club Brugge – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 mei 2022     0 REACTIES

Deze woensdag bekampen Club Brugge en Royale Union SG elkander opnieuw in PO1. De titelkandidaten treffen elkaar ditmaal op Jan Breydel. Voorbije weekeinde zegevierden de Bruggenaren van Union’60 en kwam op gelijke hoogte met de ploeg die dit seizoen het meest verraste. Check de pre-odds bij de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be!

Alfred Schreuder: “Union heeft een hele goeie ploeg”

Club Brugge wist voorbije weekeinde de eerste plaats in PO1 te veroveren van Royale Union SG. De ploeg van coach Alfred Schreuder zegevierde voorbije zondag met 0-2 van Union’60. Deze woensdag wordt er op Jan Breydel gestreden tegen de Brusselse ploeg. Club-coach Alfred Schreuder blikt vooruit. “Wij weten ook hoe sterk we voor de dag kunnen komen. Die matchen kan je bekijken als een soort Champions League-duel. We weten dat Union een hele goeie ploeg heeft, met hele goeie spelers en een hele intelligente coach”, aldus de coach van Blauw-zwart.

“Ik vrees niemand”

Met de winst op Union is Club-coach Schreuder niet bang voor de thuismatch tegen Royale Union. “Voorin hebben ze veel kwaliteit en achterin geven ze weinig weg. Ik vrees niemand, maar ik heb wel respect voor Union. We weten ook hoe sterk we kunnen zijn, hoe we ons ontwikkeld hebben sinds de winterstop en hoe wij dichter bij zijn geslopen op de ranglijst. Op het einde van de rit zullen we wel zien wie de titel verdient. De prijzen worden pas over twee weken verdeeld”, zo zegt de coach van Club Brugge.

Felice Mazzu: “Dit tweeluik is nog niet beslissend”

Royale Union-coach Felice Mazzu zag voorbije weekeinde zijn team iets te kort komen tegen Club Brugge. Maar de ploeg uit Brussel is klaar voor de match op Jan Breydel. “We zijn nog niet aan het rekenen. Dit tweeluik is nog niet beslissend. Als je dicht bij een titel komt is er uiteraard stress aanwezig, maar je moet die stress proberen om te zetten in iets positiefs: veel zin uitstralen, alles willen geven, ambitie tonen en de tegenstander willen verslaan”, zo zegt coach Mazzu.

“Club Brugge favoriet”

Coach Mazzu panikeert niet, maar blikt vooruit naar de laatste drie duels die nog in PO1 gespeeld gaan worden. “Ik las in de pers dat 99% van de mensen nog denkt dat Club alsnog kampioen wordt. Dat is goed voor ons: dat wil zeggen dat we voor een grote uitdaging staan. Maar natuurlijk is Club Brugge favoriet: kijk bijvoorbeeld naar hun budget of hun kwaliteit in de kern. In de vorige wedstrijden konden we hen niet kloppen, maar daar denken we nu niet meer aan”, aldus Mazzu.

Statistieken

Club Brugge en Royale Union SG hebben nu beide 43 punten in PO1. De Bruggenaren staan eerste omdat zij voorbije weekeinde wonnen van Union in Saint Gilloise. In de Championship play-offs zijn nog drie speelronden te gaan.

Head 2 Head

Club Brugge is dit seizoen een van de weinige ploegen die niet van Union SG verloor. In de reguliere competitie wisten de Bruggenaren niet verder dan een 0-0 gelijkspel te komen in Brugge. Op verplaatsing wonnen de Bruggenaren in de Jupiler Pro League eerder dit seizoen ook al met 0-1. Voorbije zondag werd het 0-2 voor Club Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge heeft een lange ongeslagen reeks opgebouwd. De ploeg van coach Schreuder won voor het laatst op 2 maart. Toen wist Blauw-zwart de Belgische bekerfinale niet te winnen van KAA Gent (0-3). Sindsdien werden de duels allen gewonnen, behalve de PO1-match tegen RSC Anderlecht. De klassieker in Brussel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Huidige vorm Royale Union SG

De pandoering thuis tegen Club Brugge kwam hard aan in het Brusselse Saint Gilloise. Club scoorde tweemaal op Dudenpark en de ploeg van coach Mazzu had daar geen antwoord op. Voorbije week werd het ook al 0-0 gelijkspel bij Royal Antwerp FC. De eerste PO1-match was tegen RSC Anderlecht en dat duel werd met 3-1 gewonnen.

Lappenmand

Club Brugge middenvelder Mats Rits komt woensdag niet in actie tegen Union SG. Rits kampt met een knieblessure. Standley Nsoki is een duel geschorst door een gele kaart die de verdediger opliep in de match van voorbije zondag.

Royale Union-speler Cameron Puertas blijft in Brussel achter door een blessure en is daarmee de enige Union laureaat die in de lappenmand verblijft.

Prognose

En dan onze prognostiek voor deze ferme match. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Club Brugge. Wij denken dat de druk bij beide teams te hoog wordt en verwachten een gelijkspel. We vullen een 1-1 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match tussen de titelkandidaten?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen Club Brugge – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds torenhoog in voor dit duel tussen de titelkandidaten. De hoogste pre-odd kunt u verwachten bij een gelijkspel. In het 1X2 spelsysteem staat een quotering van maximaal x 3.30 keer uw speelbedrag ingedeeld als Club en Union de punten gaan delen.

Bij een zege van Royale Union staat voor dit duel een iets hogere quotering ingedeeld dan bij winst van Club Brugge. Komt de ploeg van coach Mazzu zegevieren in Brugge, dan kunnen voetbalgokkers rekenen op een quotering van maximaal x 3.20 keer de inleg.

Een zege van de Bruggenaren is in de pre-fase goed voor een straffe bookmakers-odd van maximaal x 2.00 keer uw speelbedrag.

De PO1-match Club Brugge – Royale Union SG wordt gespeeld op woensdag 11 mei om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Check de bookmakers, vergelijkspel de odds voor alle PO1-matches, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN