Straffe odds bij Pro League topmatch Royal Antwerp FC vs RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 april 2021     2 REACTIES

Dit paasweekeinde herpakt de Jupiler Pro League zich met enkele straffe matches. Als toetje staat maandagavond de match Royal Antwerp – RSC Anderlecht gepland. In het Bosuil Stadion strijden beide teams tegen elkaar voor de broodnodige punten. Welke ploeg zegeviert er volgens u? VoetbalGokken.be heeft de strafste pre-odds voor u opgezocht. Speelt u mee?

Frank Vercauteren: “Alles aan doen om in PO1 te geraken”

Royal Antwerp trainer Frank Vercauteren ving het seizoen aan als T1 van RSC Anderlecht. Zijn vertrek bij de Brusselse formatie viel hem zwaar. Nu hij als coach van Royal Antwerp FC tegen zijn oude ploeg moet, worden oude wonden weer opgereten: “We zullen er alles aan doen om maandag te winnen. Als dat betekent dat we RSC Anderlecht daarmee uit PO1 houden, zou mij dat geen pijn doen.”

Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.39

“Anderlecht praat ik niet meer over”

Vercauteren wil het liefste helemaal niet meer terugdenken aan de periode in het begin van dit seizoen toen hij met Vincent Kompany de scepter zwaaide bij Paars-wit. “Ik richt mij nu op Antwerp. Anderlecht is een compleet afgesloten hoofdstuk voor mij. Daar hoef je zelfs niet meer over te beginnen of geen vragen over te stellen. Ik zeg het: iedereen weet wat daar is gebeurd. Voor mij behoort dat tot het verleden.”

Vincent Kompany: “Antwerp is heel volwassen en complete ploeg”

In Brussel wordt er niet gesproken over oud zeer, maar draait alles om PO1 halen. En daar heeft Anderlecht nog wel wat punten voor nodig. Trainer Vincent Kompany geeft toe dat punten pakken op verplaatsing bij Antwerp geen sinecure gaat zijn: “Antwerp is gewoon een heel volwassen en complete ploeg.”

“Bepalende sleutelelementen”

Kompany benadrukt dat zijn elftal altijd van haar eigen krachten uitgaat, maar wil niet onder stoelen of banken steken dat de tegenstrever van de komende Pro League match beschikt over sterkhouders waarmee rekening gehouden dient te worden: “Ze beschikken over enkele sleutelelementen die altijd bepalend zijn. Dan denk ik aan Mbokani en Refaelov, maar ook Gerkens en Haroun zijn belangrijke schakels. Daar moeten we deze maandag extra scherp op zijn om een resultaat te kunnen pakken”, zo besluit Kompany.

Statistieken

De Jupiler Pro league heeft nog drie speelronden te gaan voordat de play-offs gaan beginnen. Royal Antwerp staat momenteel op de tweede plek met 54 punten. Koploper Club Brugge is met zeventig punten ook voor de nummer twee van de competitie niet meer bij te benen.

RSC Anderlecht staat vijfde met 49 punten. De ploeg uit Brussel kan de vierde plek nog halen. Daar staat nu KV Oostende dat evenveel punten heeft als RSCA.

Head 2 Head

De laatste keer dat Royal Antwerp in het Bosuil Stadion tegen Anderlecht speelde, was op 27 december 2019. De match werd toen met 0-0 gelijkgespeeld en dat gebeurde in mei van datzelfde jaar ook al, maar toen werd er wel gescoord: 1-1. In februari 2019 zegevierde Anderlecht met 0-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Voor de WK kwalificaties van België, speelde Royal Antwerp op verplaatsing op Jan Breydel tegen koploper Club Brugge. De ploeg van coach Vercauteren zegevierde met 0-2 op de competitieleider. Een week daarvoor werd er ook al van KV Kortrijk gewonnen: 4-2. De eerste match van maart ging met 2-0 verloren bij OH Leuven.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Tijdens de WK kwalificaties van de Rode Duivels speelde RSC Anderlecht twee oefenmatches. Thuis tegen KV Kortrijk werd met 1-2 verloren. Ook de match op verplaatsing bij KAA Gent werd met 0-0 niet gewonnen. De laatste competitiematch die RSCA afwerkte, was tegen SC Zulte Waregem en die match werd in het Lotto Park Stadion met 4-1 gewonnen.

Lappenmand

Royal Antwerp-coach Vercauteren kan over een fitte basisselectie beschikken en kan dus alle sterkhouders inzetten tegen zijn voormalige werkgever.

Anderlecht-spelers Elias Cobbaut (blessure aan de tweekoppige dijbeenspier), Hannes Delcroix (operatie aan de knie), en Hendrik Van Crombrugge (rugblessure), kunnen maandag niet in actie komen voor hun ploeg. Middenvelder Josh Cullen is geschorst en moet een match brommen.

Prognose

Wij voorspellen dat beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn en dus uit gaan komen op een gelijkspel in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Onze wedtip is een 2-2 eindscore. In onderstaand odd-overzicht vindt u een indicatie van de gemiddelde quoteringen voor deze Belgische Pro League topper.

Quoteringen Royal Antwerp – RSC Anderlecht

De hoogste odd van deze match staat genoteerd voor een gelijkspel. Gemiddeld keren de Belgische wedkantoren x 3.30 keer uw inleg uit als de punten maandag worden gedeeld in het Bosuil Stadion.

De quotering voor een zege van Royal Antwerp staat genoteerd op x 2.80 keer uw speelbedrag. Denkt u dat RSC Anderlecht wint? De bookies keren een pre-odd van gemiddeld x 2.39 keer uw inleg uit als Paars-wit zegeviert.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp – RSC Anderlecht wordt gespeeld op maandag 5 april om 18:15 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Voorspel deze topmatch in de Belgische Pro league via VoetbalGokken.be om de hoogste odds en de beste deals te kunnen scoren!


Reacties

hansd
3 april 2021

Wat een match! Die wil je niet missen. Straffe odds! Ik ga voor winst van RAFC.

3 jaar geleden

teamspeler
6 april 2021

Wauw wat was dit! Had ik nou maar een 1-4 voorspeld!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN