Straffe odds bij Pro League match Royal Antwerp – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 oktober 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen Royal Antwerp FC en Club Brugge elkaar deze zondag aan in het Bosuil Stadion te Antwerpen. De teams spelen beide in de top vier van de Jupiler Pro League en willen koploper Royale Union SG niet uit het oog verliezen. Welke ploeg zegeviert er zondag? Drop uw voorspelling bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor!

Brian Priske: “Zondag vertrouwen op eigen kwaliteiten”

Na het uitstapje in de UEFA Europa League naar het Turkse Fenerbahçe kan Royal Antwerp zich gaan opmaken voor de match tegen Club Brugge. RAFC-coach Brain Priske weet dat er een druk schema aan komt. “Als je het programma van de komende weken bekijkt, zie je dat Club Brugge en Anderlecht eraan komen. We moeten gewoon naar onze eigen kwaliteiten kijken en die gebruiken in die matchen. Of het nu tegen Westerlo in de beker of tegen Club Brugge is. De belangrijkste match is altijd de volgende, en dat is nu zondag tegen Club”, aldus de coach van Royal Antwerp.

“Geloven in onze kansen”

De laatste Pro League match was voor Antwerp FC de match bij Zulte Waregem die met 2-1 werd verloren. Wat coach Priske betreft, wordt die match snel vergeten. “Het is nu aan ons om te tonen dat we geleerd hebben uit onze fouten. Je moet negentig minuten geconcentreerd blijven, je mag geen moment onoplettend zijn. Tegelijk geloven wij in onze kansen. Met ons vurig publiek achter ons is altijd alles mogelijk”, aldus de trainer van The Great Old aan het slot van zijn relaas.

Philippe Clement: “Antwerp FC is een ijzersterke ploeg”

Club Brugge heeft een loodzware week achter de rug als het zondag naar Antwerpen reist. Voorbije dinsdag speelde de ploeg van coach Philippe Clement tegen Manchester City. Op Jan Breydel werd verloren met 1-5. Clement verwacht met de match tegen RAFC opnieuw een zware strijd. “Ze hebben veel voetbal in de ploeg met coach Priske. Het is gewoon een heel goed elftal. Ze gaan meedoen om de titel. Antwerp is een ijzersterke ploeg met een goede coach, die ik al lang ken. Het zal een geduchte concurrente worden”, blikt coach Clement vooruit naar de match in het Bosuil Stadion.

“We gaan altijd voluit voor de zege”

De coach van de Bruggenaren verwacht dat zijn ploeg er zondag weer staat om voor drie punten te strijden bij de Antwerpse ploeg. “We gaan altijd voluit voor de zege. Als je veel kansen probeert te creëren, geloof ik dat je daar op het einde van het seizoen altijd voor beloond wordt. Daarom gaan we gewoon verder op de ingeslagen werk. Hard werken, en zelf het heft in handen nemen”, ze besluit coach Clement zijn voorbeschouwing op de Belgische Pro League kraker.

Statistieken

De ploeg die op de eerste plaats staat van de Belgische Pro League is Royal Union SG. Met 22 punten staat Club Brugge op de tweede plek. De ploeg uit Sint Gillis heeft ook 22 punten, maar een iets beter doelsaldo dan de huidige kampioen van België.

Royal Antwerp FC staat vierde met twintig punten. Ook de nummer drie, KAS Eupen, heeft twintig punten. Het zit dus wel heel kort op elkaar in de top vier van de Jupiler Pro league.

Head 2 Head

De laatste keer dat Royal Antwerp en Club Brugge tegen elkaar speelden in het Bosuil Stadion was op 13 mei dit kalenderjaar. Er werd toen door beide teams niet gescoord in het Antwerpen: 0-0. Een ontmoeting eerder wist Club met drie punten terug naar Brugge te keren door met 0-2 te winnen. In de match daarvoor won RAFC met 2-1 van de Bruggenaren.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Voorbije donderdag speelde Royal Antwerp op verplaatsing bij Fenerbahçe. De derde groepsmatch in de Europa League werd een gelijkspel 2-2 in Istanbul. In de Pro League werd de laatste match verloren. OP bezoek bij Zulte Waregem werd het 2-1 voor Essevee en moest de ploeg van coach Priske met lege handen naar huis keren. Begin deze maand werd er thuis nog gewonnen van KAA Gent: 1-0. Antwerp FC heeft met Michael Frey wel de topscoorder van de Pro League in huis. De Zwitserse aanvaller scoorde dit seizoen al twaalf keer.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge kreeg het voorbije dinsdag zwaar te voortduren in de Champions League match tegen Manchester City. Club verloor op eigen Jan Breydel 1-5 van de Engelse grootmacht. Voorbije weekeinde werd er in Brugge nog gewonnen met 2-0 van KV Kortrijk. Begin deze maand werd de klassieker tegen RSC Anderlecht een gelijkspel 1-1 in het Lotto Park Stadion te Brussel.

Lappenmand

Royal Antwerp mist voor het duel tegen Club Brugge verdediger Buta, Abdoulaye Seck, Faris Haroun, Koij Miyoshi en Radja Nainggolan door blessuren. Club Brugge heeft geen basisspelers die door kwetsuren in de lappenmand verblijven. Ook zijn er bij beide ploegen geen schorsingen.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp FC – Club Brugge. Onze wedtip is een gelijkspel: 2-2. Wat verwacht u voor uitslag bij deze Belgische Pro League match?

In onderstaand odds-overzicht ziet u indicaties van de maximale pre-match quoteringen die de betere Belgische wedkantoren gereed hebben staan voor deze competitietopper!

Quoteringen Royal Antwerp – Club Brugge

De pre-odds van de Belgische wedkantoren staan voor deze match het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Delen Antwerp FC en Club de punten, dan valt u x 3.75 keer het speelbedrag ten deel als u dit vooraf ook had ingevuld bij de bookies.

De maximale beloning bij een zege van Royal Antwerp staat op x 3.50 keer uw speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem wordt een odd van x 1.98 keer uw wedbedrag aangehouden voor een zege van Club Brugge.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 24 oktober om 13:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Voorspel de match bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor ferme beloningen als uw voorspelling zondagmiddag de winnende is!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN