Straffe odds bij Pro League match KV Mechelen – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 juli 2021     0 REACTIES

De Jupiler Pro League maakt dit weekeinde een begin aan het nieuwe voetbalseizoen. Deze zondag spelen KV Mechelen en Royal Antwerp tegen elkaar in het AFAS Stadion te Mechelen. De Belgische wedkantoren zijn er vanaf de eerste speelminuut bij met straffe pre-odds. Profiteert u ook dit kersverse voetbalseizoen via VoetbalGokken.be mee van de hoogste odds en de beste deals?

Wouter Vrancken: “Seizoen beginnen met meer efficiëntie”

KV Mechelen-coach Wouter Vrancken en zijn team beginnen het nieuwe competitieseizoen met een thuismatch tegen Royal Antwerp FC. Vrancken hoopt dat zijn team goed van start gaat. “We mikken op de top acht en daarnaast willen we het voetbal brengen van vorig seizoen. Hopelijk kunnen we daar nog iets extra’s aan toevoegen en vangen we het seizoen aan tegen Royal Antwerp met al wat meer efficiëntie aan de bal dan in het voorbije seizoen.”

“Opnieuw tot in de play-offs schoppen”

Coach Vrancken kijkt al ver vooruit en stelt dat PO1 een mooi doel is. Daarmee zal de coach al dik tevreden zijn zo stelt hij aan de vooravond van het openingsduel tegen RAFC. “Een zesde plaats? Daarmee kan ik zeker leven. Dat zou zelfs super zijn als je ons transferbudget vergelijkt met dat van de concurrenten. Onze eigen ambitie is om het opnieuw tot in de play-offs te schoppen”, aldus de coach van Malinwa in de Belgische pers.

Brian Priske: “We hebben een goed team en goede spelers nodig”

Brain Priske is de nieuwe coach van Royal Antwerp FC. De 44-jarige Deen neemt het stokje over van Frank Vercauteren en kijkt uit naar de eerste match van het seizoen dat op verplaatsing bij KV Mechelen zal zijn. “Ik ben blij hier te zijn en kijk ernaar uit om te starten. Ik ben de laatste weken bezig geweest om mijn team samen te stellen. Ik weet dat ik een goed team en goede spelers nodig zal hebben om mijn doelen te bereiken”, zegt de nieuwbakken coach van RAFC.

“Ik kijk ernaar uit om de club verder op te bouwen”

Priske is geen onbekende van het Belgische voetbal. Zo speelde de Deen al bij Genk en Club Brugge en werd in 2020 als coach kampioen in Denemarken met Midtjylland. De coach hoopt dit avontuur ook met zijn nieuwe club te bereiken. “Mijn voorgangers hebben hier stevige fundamenten neergelegd. Dat respecteer ik. Ik kijk ernaar uit om daarop verder te bouwen. Hopelijk kunnen de fans dit seizoen ook terugkeren, want die zijn hier fantastisch en kunnen ons verder pushen”, aldus de Deense coach van RAFC.

Statistieken

KV Mechelen speelde voorbije seizoen in PO2. Slechts één team kon een ticket bemachtigen voor het nieuwe Europese toernooi van de UEFA, de Conference League. Die ticket ging naar KAA Gent en KV Mechelen bleef nipt met lege handen staan.

Voorbije seizoen werd Royal Antwerp derde in de PO1 en kwalificeerde zich voor de Europa League. De ploeg van de inmiddels vertrokken coach Vercauteren wist die ticket in de laatste match van het seizoen nog weg te graaien voor de neus van RSC Anderlecht dat nu gaat deelnemen aan de Conference League.

Head 2 Head

KV Mechelen en Royal Antwerp speelden op 10 januari dit jaar hun laatste match tegen elkaar. KV Mechelen speelden toen in eigen stadion en won met 3-0 van RAFC. Voorbije jaar wist The Great Old in eigen huis ook te zegevieren van het team uit Mechelen. Op 2 oktober voorbije jaar werd het 4-1 in Antwerpen. De laatste vijf matches die werden gespeeld won telkens de thuisploeg.

Huidige vorm KV Mechelen

Van de zes oefenmatches die KV Mechelen speelden werden er twee gewonnen, gingen er twee verloren en werden er twee gelijkgespeeld. De ploeg van coach Vrancken won de partijen tegen Overijse (1-7) en Volos (2-1), maar ging onderuit tegen het Nederlandse FC Utrecht (2-7) en Westerlo (1-3). De matches tegen het Nederlandse Roda JC en Standard Luik werden beide met 2-2 gelijkgespeeld.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp kent een matige voorbereiding op het komende seizoen. De ploeg uit Antwerp speelden oefenduels tegen het Nederlandse FC Utrecht (2-2), verloor van het Griekse AEK Athene (0-2), speelde tweemaal tegen het Deense FC Nordsjaelland, maar won er niet één keer van (1-1 en 0-3) en speelde een gelijkspel tegen het Franse AS Monaco (0-0).

Lappenmand

Bij KV Mechelen is rechtsbuitenspeler Niklo Dailly begin voorbije maand geblesseerd geraakt. De negentienjarige speler kampt met een gescheurde kruisband en de club verwacht dat het herstel tot aan het eind van dit nieuwe seizoen zal duren.

Royal Antwerp-coach Priske kan zondag geen beroep doen op Sander Coopman. De aanvallende middenvelder van RAFC heeft last van een gescheurde kruisband.

Prognose

Aan het begin van het nieuwe seizoen is het lastig te bepalen welke ploeg sterker is dan de ander. Dat is ook voor deze match lastig in te schatten. Wij houden het dan ook bij een gelijkspel in het AFAS Stadion. Onze wedtip is 1-1. Denkt u dat één van de teams meer in de mars heeft en zegeviert? In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de bookmakers voor u paraat hebben staan.

Quoteringen KV Mechelen – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds in het 1X2 spelsysteem gelijkwaardig in. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het AFAS Stadion. U kunt dan rekenen op een beloning van x 3.45 keer uw inleg als KV Mechelen en RAFC de punten in de eerste competitiematch delen.

Ook voor een zege van KV Mechelen willen de bookies diep in de buidel graaien. Gemiddeld keren de wedkantoren x 2.65 keer uw speelbedrag uit als Malinwa zegeviert. Wint Antwerp FC Achter de Kazerne? Dan wordt uw inleg op deze uitslag x 2.40 zoveel waard.

De Jupiler Pro League match KV Mechelen – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 25 juli om 13:30 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Voorspel mee via VoetbalGokken.nl en profiteer van de hoogste odds bij Belgische bookmakers!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN